Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
3 Mayıs civarı Jüpiter ve Plüton iş hayatınızda insanları, özellikle finansal konularda ikna etmenize yardımcı oluyor. Bu fırsatı değerlendirin çünkü ayın 10'undan itibaren Merkür retrosu bazı gecikmelere yol açabilir. Beklentileriniz ve niyetleriniz belirgin olsun. 25 Mayıs'tan itibaren Koç burcundaki Jüpiter potansiyelinizi artıracak. Mayıs 2022 Mottosu

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2022

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, yönetici gezegeniniz Jüpiter’in Venüs ile yapacağı kavuşumla birlikte ev hayatınız ve yaşam alanlarınızda büyük değişimlere hazır olun. Bu ilişkilerinizi iyileştiren türden bir değişim olabileceği gibi, aile büyükleriniz aracılığıyla sahip olacağınız imkanlarla da mümkün olabilir. Özellikle ev sahibi olmak, kalıcı bir yatırım seçeneği oluşturmak adına olumlu bir zamandasınız. Evlilikle ilgili fikirleriniz, kendinize kuracağınız yeni düzenle ilgili arayışlarınıza yanıt bulabilirsiniz. Heyecanınızı ve değerlerinizi yeniden kazanıyorsunuz. Aynı hafta içinde Venüs’ün Koç burcuna geçmesi, Ay’ın İkizler burcunda seyredecek olması aşk hayatınızdaki olumlu gelişmeleri hazırlayabilir. Kendinizi özgür ve isteklerinizi gerçekleştirirken bulabilir, bu sayede duygusal etkileşimlere daha hazır olabilirsiniz. Çocuk sahibi bir Yay burcuysanız, onların geleceği ve şu anki durumları için olan tüm planlarınızı uygulamaya alabilirsiniz.

Güneş ve Uranüs’ün Boğa burcundaki birlikteliği size kendinizi ve yaptığınız işlerle geldiğiniz yeri çarpıcı bir şekilde gösterebilir. Fedakarlık yaparak her seferinde iyi bir çıkış bulmaya çalıştığınız zorlu koşulları terk edebilir, yeniortamlarına dahil olabilirsiniz. Bu sizin için riskli bir adım olarak görülse de artık günlük yaşantınızı yeniden şekillendirmeniz,hayatınız ve sağlığınız için ayırdığınız zamanı düzenlemelisiniz. Jüpiter ve Plüton’un kesinleşen üçgen açısı, size maddi ve manevi getirileri olan alanlarında ciddi bir değişime götürecek zorlayıcı ama iyi fırsatlar tanıyabilir. Hayatınızı ertelemeyin.

Merkür’ün İkizler burcundaki seyriyle birlikte tüm ilişkilerinizi mercek altına alıyorsunuz. Geçmişten bugüne gelen süreci değerlendirebilir, bir karar alma öncesinde sorunlara çözüm arayabilirsiniz. Eski hesapların önünüze gelmesi halinde burada kalıcı ve net kararlar almaya çalışmalısınız. Aksi halde, daha sonraki dönemlerde yeniden ilgilenmeniz gerekebilir. Duygusal ve ticari ilişkilerinizde daha önce bir araya geldiğiniz insanlarla iletişime geçebilir, onların böyle bir çabasına da şahitlik edebilirsiniz. Anlık düşüncelerin etkisiyle büyük sözler vermemeye, her söylenene hızlıca inanmamaya dikkat etmelisiniz.

Yönetici gezegeniniz Jüpiter Koç burcuna geçerek sizi aşk hayatınızla ilgili keyifli ve kısmetli günlere götürüyor. Hem gönül meselelerinde hem dekonularında kendinizi gösterebileceğiniz, ilgili olduğunuz anlarda mutlu ve başarılı olmanızı sağlayabilir. Hayatınıza birçok insan dahil olabilir, yeteneklerinizle ilgili çalışmalarınız artabilir, yatırım kanallarınız artabilir. Çocuk sahibi olmak isteyen bir Yay burcuysanız bu dönemi değerlendirmenizde fayda var. Jüpiter Plüton arasındaki destekleyici görünüm, buradaki tüm çalışmalarınızın yaşantınıza kalıcı etkiler ve imkanlar bırakmasını sağlayacaktır. Bilgilerinizi ve bugüne kadarki deneyimlerinizi hayatınızda somut hale getirecek faaliyetler yapabilirsiniz.

Akrep burcunda gerçekleşecek ay tutulması sizi içsel olarak derin düşüncelere ve sonrasında da büyük çıkışlara itebilir. Sakinliğinizi korumak, her duyduğunuzun peşinden gitmemek ve olayları kendi kafanızda kurmadan değerlendirmek bu dönemin anahtarları olacaktır. Bu sayede kontrolünüz dışında gelişen olaylar karşısında bile rahatlıkla bir çıkış yolu bulabileceksiniz. Zorlandığınız ve düşeceğinizi hissettiğiniz noktada, gizli düşmanlıklarla karşılaştığınızda bugünlere nasıl geldiğinizi hatırlayın. Aynı şeyi, şimdi daha stratejik ve sağlam bir şekilde uygulayacaksınız. Kendinizden, sağlığınızdan ve sorumluluklarınızdan kaçmayın.

Neptün ve Mars’ın Balık burcundaki kavuşumu, aile ve yaşam alanlarında yapmak istediğiniz değişiklikler ya da dile getirmek istediğiniz konularda size cesaret veriyor. Nerede yaşamak istediğinize dair kararlarınız netleşiyor. Yeni bir yuva kurmanın eşiğinde olan bir Yay burcuysanız, kalbinizden geçenleri hayatınıza dahil etmek için şans sizden yana olacaktır. İlişkileriniz iyileşiyor.

Güneş ve Merkür İkizler burcunda bir araya geliyor ve siz ilişkilerinizle ilgili düğümleri birer birer çözüyorsunuz. Bunu sadece sorun ya da olumsuzluk olarak düşünmeyin. İyi giden her türlü duygusal ve ticari ilişkinizi daha da iyileştirecek püf noktalarını bulabilirsiniz. Aklınız ve kalbiniz güçleniyor.

Mars’ın Koç burcundaki seyriyle birlikte aşk hayatınız hareketleniyor. Yeni ortamlara girebilir, yeni insanlarla tanışabilir, ilişkilerinizi ilerletecek romantik ve eğlenceli hamleler yapabilirsiniz. Özgüveninizin yükselmesi, fikirlerinizin daha keskin ve hızlı yol alıyor olması avantaj olduğu kadar dezavantaj da doğurabilir. İlişkileriniz ve çocuklarınızla olan iletişiminizde kendi fikrinizi, kurallarınızı dikte etmek size sorun olarak geri dönebilir. Özellikle yönetici gezegeniniz Jüpiter’in Mars’la kavuşumu bu durumu daha da tetikleyebilir. Kendinizi geliştirmeye, ilişkilerinizi iyileştirmeye ve mutlu olmaya odaklanmalısınız. Çünkü elde edeceğiniz tüm fırsatlar aslında bu yüzden sizi buluyor. Olayları doğru değerlendirin.

Venüs’ün Boğa burcundaki hareketi sizi özlediğiniz sağlıklı günlerinize götürebilir. Rahatınızı düşünerek ancak işlerinizi de aksatmayacak yeni bir düzen kurabilirsiniz. Sağlıklı yaşamı öncelikli hale getirebilir, spora başlayabilir, kendinize daha konforlu bir takvim ve alan oluşturabilirsiniz. İş ortamınızda da yeni ve uzun vadeli işler alabilirsiniz, sorumluluklarınızın gereğini yerine getirmenin ödüllerini toplayabilirsiniz. Ertelemek tercihiniz olmamalıdır.

İkizler burcundaki yeniay ile ilişkilerinizde yepyeni bir sayfa açıyorsunuz. Sizi yoran ve baskı altından herkesten ve her şeyden sıyrılıyorsunuz. Burada vereceğiniz kararların hepsinde, doğruluk ve netlik baskın gelecektir. Manipülasyon ve söylentiler kenara çekildiğinde, elinizde kalanlara sıkıca tutunabilir. Resmi ve ciddi adımlar atmak da bu şekilde mümkün olacaktır. İş birlikleri konusunda da birçok yeni oluşum içine girebilir, çalışmalarınızı uygulamaya hazır hale getirebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "Geleceğe karşı en büyük cömertlik, her şeyi şimdiki zamana vermektir."

Mayıs 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 37' 07" R
Ay
Yay
17° 00' 59"
Merkür
Koç
16° 07' 28"
Venüs
Koç
27° 26' 25"
Mars
Balık
27° 29' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 05"
Satürn
Balık
16° 18' 59"
Uranüs
Boğa
22° 10' 58"
Neptün
Balık
28° 49' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 41"
Lilith
Başak
23° 01' 02"
True Node
Koç
15° 29' 01"
Son Güncelleme : 27/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>