Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Başlangıçta Venüs ve Neptün sizi rüya gibi bir atmosferle kuşatıyor. Sonrasında 11 Aralık gibi Plüton ilişkilerinizi analiz etmek adına gerekli tüm sağduyuyu bahşediyor ve bir yandan da sizi daha şehvetli de kılıyor. Ayın 19'undan itibaren daha yabani davranıyorsunuz. İlişkileriniz üzerine kafa yormak adına köşenize çekiliyorsunuz.  Aralık 2021 Mottosu

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2021

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, bu aya en hızlı başlayanlardansınız. Hayatın size sunmuş olduğu şans ve fırsatları hızlı bir şekilde değerlendirme içgüdüsü içerisinde olacaksınız. Zira yönetici gezegeniniz Jüpiter bu ayın sonunda Balık burcuna geçiş yapacak. Özellikle eskiden yaşanan bazı konulara ait gizlilik gerektiren durumlarda biraz daha özenli olmalısınız. Kafanızda kendi kendinize kurmuş olduğunuz şüphelerin aslında ne kadar boş ve gereksiz olduğunu görebilirsiniz. İlişkilerde yalan, güvensizlik, verilen sözlerden vazgeçme durumları ve sizi yanlış yerlere yönlendiren kişilerle olan ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekmektedir. Bundan dolayı da ayın ilk haftası önemli kararları hemen başlatmamalısınız. 19 Aralık sonrası Venüs gerilemesi ile herkesin foyasının ortaya çıktığını fark edeceksiniz.

4 Aralık Cumartesi günü burcunuzda yılın son Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Hayatınızın yeniden şekillendiği bir dönemdesiniz. Zorluklarla geçen yılların ardından karanlık yerini aydınlığa bırakacaktır. “Yeni başlangıç hiç bu kadar keyifli olmamıştı.” diyebilirsiniz. Mars’ın sizin burcunuzda hareket etmesiyle her şey daha farklı olacak. Tüm düğümler çözülecek ve hayatınıza yeni bir bakış açısı getireceksiniz.

11-18 Aralık arasında alacağınız teklifler ve yeni kararlar çok önemli olabilir. Yeni tanışmalar, önemli ve heyecanlı ikili ilişkilerin habercisi olabilir. Daha önce tatmadığınız duygularını tadabilirsiniz. Küçük bir kopya vermek gerekirse 16 Aralık tarihini kendinize not alabilirsiniz. Orada yaşayacağınız şeyler ya da olaylar sizler için geleceğinizi tasarlayacağınız döneme işaret edebilir. Aynı hafta içerisinde Mars’ın da burcunuza geçmesi hem duygusal hem de kişisel konularda hareketli zamanlar yaşayacağınızı gösteriyor. Eğer bu hareketleri ve işaretleri doğru okur ve değerlendirirseniz bu yoğun gündemin meyvelerini de aynı yoğunlukta toplayabilirsiniz.

19 Aralık’ta İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay ile sözleşmelerinizi daha doğru bir şekilde yönetebilir ve ticari projelerinizde sağlam başlangıçları gündeme alabilirsiniz. Biraz daha zaman kazanmalı ve ilişkilerde uzlaşmacı yönünüzü ortaya koymalısınız. Geleceğe yönelik yararlı sonuçları hayatınıza çekmeniz adına sabırlı ve öngörülü olmanız gerekmektedir. Yakın çevreniz ve akrabalarınızla olan ilişkilerinizde can sıkıcı durumlar oluşabilir. Geçmişten gelen yaralarını size karşı sert bir şekilde dile getirebilirler. Siz hatanızı kabullenen tarafta olmalısınız, sinirlerinize ve öfkenize hâkim olarak barışçıl bir yaklaşım sergilemelisiniz.

Yılın son günlerine denk gelen ve tüm yıl sizi meşgul eden Satürn/Uranüs son karesi ise artık bazı şeyleri oldurma fikrinden vazgeçmeniz gerektiğini söylüyor. Hem aile konularınız hem deilişkilerinizde köşeye sıkıştığınız ne varsa yeni bir hedef bulmanız için size bunları yaşatıyor. Aile baskısının artık çok farkındasınız. Sizler özgürlüğün insanları olarak kendi başınıza kalmaktan çekinmemelisiniz. Yolunuza devam edin.Yeni bir dünya kuruyorsunuz.Bunun için elbet ki bazı baskılarla karşılaşmak zorundasınız.

Motivasyon Sözü: “İlk adımınızı inançla atın. Tüm merdiveni görmek zorunda değilsiniz; yeter ki siz ilk adımı atın.”

Aralık 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 49' 27" R
Ay
Başak
09° 36' 23"
Merkür
Koç
17° 31' 43"
Venüs
Koç
17° 34' 39"
Mars
Balık
21° 18' 33"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 29"
Satürn
Balık
15° 33' 20"
Uranüs
Boğa
21° 44' 12"
Neptün
Balık
28° 33' 37"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 01' 56"
Lilith
Başak
22° 07' 48"
True Node
Koç
15° 36' 38"
Son Güncelleme : 19/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>