Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Bu aya rüya gibi bir başlangıç yapıyorsunuz. Sonrasında ayın 18'ine doğru Venüs ve Uranüs sizi beraberliğinizdeki bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeye davet ediyor. Bekarsanız, hep aynı tipte insanların peşinde koşuyor olabilir misiniz? Olaylara bakışınızı değiştirmek size iyi gelebilir. Yeni ufuklara yelken açarsanız güzel bir sürprizle karşılaşmanız olası.  Kasım 2021 Mottosu

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2021

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, sessizliğinizi büyük bozacağınız ve ışıltınızla son noktayı koyacağınız bir Kasım ayı sizi bekliyor. Kendinizi geri çekmiş olmanız, hep böyle devam edeceğiniz anlamına gelmiyor. Bu geri çekilmenin, ileriye daha büyük adımlar atmak için olduğunun bilincindesiniz. Hazırlıklarınızı devam ettirmelisiniz. Kendinize odaklanın, özeleştiri yapmanız gerekiyorsa buna yönelin.

Elinizdeki imkanları nasıl değerlendirdiğinizin, olayları nasıl karşıladığınızın önemini 5 Kasım’da Akrep burcundaki yeniay ile çok daha net bir şekilde anlayacaksınız. Merkür’ün de Akrep burcuna geçecek olması, içinizde saklı tuttuklarınızı dışa vurmanıza yardımcı olabilir. Bu dışa vurumu hesap sormak ya da zehrini kusmak olarak düşünmeyin. Sizi kıran ve sıkıştıran duyguları paylaşmanın hafifletici yönüne sığınmalısınız. Paylaşın, yükünüzü hafifletin. Bu sizin günlük yaşantınızı daha kolay ve hızlı yaşamanızı sağlayacaktır.

Venüs Yay burcundayken kendi değerinizi ve hayatınızı değerli kılan unsurları keşfettiniz. 6 Kasım’da Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle, bu durumu doğru yatırımlara dönüştürmenizi sağlayacaktır. Nasıl para kazanacağınıza, hayatınızın standartlarını nasıl yükseleceğine dair çalışmalarınız olabilir. Koşullarını iyileştirmeye yardımcı olacak imkanlar ve insanlar karşınıza çıkabilir. Disiplinli olmak isterken kendinizi bunların dışında olmadığınızdan emin olun. Bazı fırsatların tekrarı olmayabilir.

19 Kasım’da Boğa burcunda bir ay tutulması gerçekleşiyor. Hayatınızın akışına yeni bir yön verebilirsiniz. Kendinizi bunun için çok hazır ve istekli hissedebilirsiniz. Çalışan bir Yay burcu iseniz,hayatınızı etkileyen unsurları tüm gerçekliğiyle görebilirsiniz. Bu da size nasıl yol almanız gerektiği konusunda kesin bilgiler verecektir. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda yaşanacak gelişmelerde sakinliğinizi korumalısınız. Beklenmedik gelişmeler bazı arkadaşlıklarınızı sonlandırabilir, ortamınızı değiştirebilir. Her halükarda sorumluluklarınızın değişeceğini söylemek mümkün ama sizin hem sağlığınızı hem de günlük akışını düşünerek karar almanız gerekiyor. Yeniden başlıyorsunuz.

22 Kasım sonrası gökyüzü sahneyi size bırakıyor. Güneş’in ve Merkür’ün burcunuza geçiyor olması, artık ortaya çıkmanız ve konuşmanız için size olanak tanıyor. Kendinizi fiziksel açıdan daha canlı, hareketli ve enerjik hissedebilirsiniz. Güzel haberler alabilir, şansınızın sizi her zamankinden daha fazla sarıp sarmaladığını görebilirsiniz. Büyük bir yükselişin arifesindesiniz. Eğer yapmanız gerekenlere sadık olursanız, sözlerinizde ve fikirlerinizde dürtüsel hareket etmezseniz duygusal, sosyal ve parasal anlamda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Değerlerinizi, imkanlarınızı koruyun.

Motivasyon Sözü: “Zafer vazgeçmeyi reddedenlerindir.”

Kasım 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 36" R
Ay
Oğlak
10° 29' 43"
Merkür
Koç
16° 31' 32"
Venüs
Koç
29° 38' 54"
Mars
Balık
28° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 05"
Satürn
Balık
16° 28' 41"
Uranüs
Boğa
22° 17' 04"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 48"
Lilith
Başak
23° 12' 58"
True Node
Koç
15° 23' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>