Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ayın 6'sında meydana gelen Yeniay, 7 Ekim'de burcunuzda konumlanan Venüs ve son olarak da Güneş ve Mars duygusal yaşamınıza huzur ve yoğunluk katıyor. Arkadaşlıklarınız ön plana çıkıyor. Etrafınız sevdiklerinizle çevrili. Ayın 13'i gibi beraberliğinizde ortak bir projenin ilk adımlarını atıyorsunuz.  Ekim 2021 Mottosu

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2021

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar; sosyalliğinizin ve sosyal çevrenizle ilgili konuların gündeminizde yer alacağı bir Ekim ayı sizi bekliyor. 6 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay ile sosyal çevrenizle ilgili bazı değişikliklere gidebilirsiniz. İdeallerinize uygun hareket edeceğiniz ve paylaşımlarda bulunacağınız yeni insanlarla tanışabilir, hayatınızda farklı bir pencere açabilirsiniz. Özellikle kadın figürlerinden destek görmeniz olasıdır. Plüton'un da 6 Ekim’de Oğlak burcunda ileri hareketine başlamasıyla birlikte, yeni insanların yeni kararların haricinde bir de yeni kazançların da hayatınıza girmesi söz konusu olabilir. Finansal yapılarınız konusunda kendinize bir disiplin kurabilirsiniz. Harcama ve kazanç dengenizi korumaya yönelik girişimleriniz olacaktır.

Venüs'ün burcunuza geçmesiyle birlikte, kendinizi daha alımlı hissedebilir, insanların ilgisini daha fazla çekebilirsiniz. Kendinizle daha çok ilgilenmek isteyebilir, alışveriş ve bakım konularına fazla vakit ve nakit ayırabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde heyecanınız yükseliyor.

8 Ekim’de Güneş ve Mars'ı Terazi burcundaki kavuşumu, size karşı yapılan bazı yanlış anlaşılmaları ve haksızlıkları açığa çıkarabilir. Hakkınızı savunmak için yapacağınız her şey, sizinle ilgili yeni bir izlenim ve döngünün sinyalini yakabilir. Güneş'in geri hareketteki Merkür ile 9 Ekim’deki kavuşumu da, önünüze serilen bu konularla ilgili farkındalığınızı destekleyecektir. Küçük detaylar bütüne bakışınızı değiştiriyor.

11 Ekim’de Satürn Kova burcunda ileri hareketine döndüğünde ve birkaç gün sonrasında Jüpiter'in de buna eşlik etmesiyle, sizin de talihinizin döneceğini söylemek mümkün. Bilginize, son birkaç ayda verdiğiniz mücadeleden çıkardığınız dersleri de ekliyorsunuz. İmkanların nelere elvereceği konusunu sürpriz gelişmelerle öğrenebilirsiniz. Yakın çevreniz ve onlarla olan paylaşımlarınız, size farklı planlar yaptırabilir.

18 Ekim’de Merkür’ün Terazi burcundaki geri hareketini sonlandırmasıyla birlikte, arkadaşlıklarınız ve yapmak istediklerinizle ilgili gündemleriniz normale dönebilir. Kendinizi kısıtlandığınız ya da ne yöne gideceğinize dair kararlarınızı şekillendirmek sizin için daha kolay hale gelecektir. Projeleriniz ve işbirliklerinizdeki pürüzleri ortadan kaldırıyorsunuz.

20 Ekim'de Koç Burcunda gerçekleşecek dolunay size spekülasyonlara karşı kendinizi geri çekmeniz gerektiğine dikkat çekiyor. Hatalı davranışları olan insanlara karşı olan tutumlarınızı gözden geçirme dönemini bitirdiniz, şimdi hayata geçirme zamanındasınız. Duygusal ilişkileriniz için cesur kararlar alabilirsiniz.

23 Ekim’de Güneş Akrep burcuna geçtiğinde, bazı kötü niyetli kişilerle karşılaşacağınız ve gizli konuları öğreneceğiniz bir dönem başlayacaktır. Güven konusunu ve sizde bu duyguyu zedeleyen insanlara ve olaylara karşı yaklaşımlarınızı daha net görebilirsiniz. Ortaya çıkarmak istediğiniz düşünceleriniz varsa bunlarla ilgili bazı hususları - tamamen olmasa bile - gün yüzüne çıkarabilirsiniz. Mars'ın 30 Ekim’de Akrep burcuna geçmesi, buradaki adımlarınızı hızlı ve daha güvenli hale getirebilir. Harekete geçmekte özgürsünüz. Sınırları ve eski kanunları yıkmak isterken, kişisel düşüncelerinizi artık cesurca ifade edebileceksiniz.

Motivasyon Sözü: "Gördüğün, görebildiğin her şey sana aittir. Ne kadar uzağı görebilirsen, o kadarına sahip olursun."

Ekim 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 06" R
Ay
Oğlak
08° 33' 18"
Merkür
Koç
16° 29' 01"
Venüs
Koç
29° 28' 07"
Mars
Balık
28° 46' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 03"
Satürn
Balık
16° 27' 54"
Uranüs
Boğa
22° 16' 35"
Neptün
Balık
28° 52' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 19"
Lilith
Başak
23° 11' 60"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>