Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hareketsiz geçen bir haftanın ardından Venüs yaşamınıza neşe katıyor. Ayın 9'u ve 12'si arasında Jüpiter aşırı özgüvenli davranmanıza bile sebep olabilir. Bekarsanız ilk adımı atmaktan hiçbir şekilde çekinmiyorsunuz! Ayın 19'u civarı ve 21 Mayıs'tan sonra Satürn sizi bağlarınız üzerine düşünmeye yöneltiyor. Mayıs 2021 Mottosu

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2021

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Mayıs ayına karşıt burcunuzdaki etkileşimlerin katkılarıyla başlıyorsunuz. Merkür ve Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle kendinizle bire bir ilişkilerinizle aranızı daha iyi hale getirebilirsiniz. Oldukça hareketli geçecek olan bu süreçte, birçok problemi hızla çözebileceksiniz. Bu motivasyon size gönül meseleleri konusunda da destek olacağından bahara yakışan renkli günler yaşayabilirsiniz.

11 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile çalışma ortamınızda beklediğiniz olumlu değişiklikler gerçekleşebilir, rutinlerinize yeni bir boyut kazandırabilirsiniz. Kısıtlamaların bitimiyle yeni bir sezonu başlatmış olacaksınız.

Yönetici gezegeniniz Jüpiter, yönettiği bir diğer burç olan Balık’a geçiyor ve 14 Mayıs itibariyle şansınıza şans ekleyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Aile bağlarınız, gayrimenkuller konusunda hareketli ve bereketli gelişmeler yaşanabilir. Var olan sorunları çözeceğiniz birçok fırsatın önünüze gelmesi, bağlarınızı kuvvetlendirip mutluluğunuzu arttıracaktır.

20 Mayıs’ta Güneş karşıt burcunuz İkizler’e geçiyor ve arafta kalmış bütün duygularınızın gideceği yönü belirliyor. Artık önünüz açıldı, her şeyi daha net görebileceksiniz. İkili ilişkileri, ortaklıkları güçlendireceği gibi kötülüğünüzü isteyen kişilerin niyetlerini tam anlamıyla fark edebileceksiniz.

Satürn 23 Mayıs’ta Kova burcunda bir geri hareketine başlıyor. Devletle ilgili konular ve bazı bağlantılarınızda oturup yeniden çalışmanızı gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kişisel ihtiyaçlarınızın da eklenmesiyle, elinizi etrafınızdan çekebilirsiniz. Eğer bu, aksaklık yaşadığınız noktaları çözmek yerine sizi daha büyük sorunlara götürecekse düzenlemeye başlamanız gereken şey tam da bu düşünce yapısı olmalıdır.

Mayıs’ın ve 2021’in sizin için en heyecanlı olayı, 26 Mayıs’ta burcunuzda gerçekleşecek ay tutulmasıdır. Uzun zamandır aksayan, istediğiniz gibi gitmeyen hatta belki hiç gitmediğini düşündüğünüz her şeyi geride bırakıyorsunuz. Kendinizle ilgili ciddi ve büyük bir aydınlanmaya hazır olmalısınız. Bugün başlatacağınız her yeni ve faydalı girişim, hayatınızın bundan sonraki kısmına büyük katkı sağlayacaktır.

30 Mayıs’ta Merkür karşıt burcunuzda geri hareketine başlayacağı için heyecanınızın kursağında kalacağını düşünebilirsiniz. Partnerinizle ve ortaklı işlerinizden kendinizi geri plana alabilirsiniz. Yalnız kalmayı tercih ederek durum muhasebesi yapıyorsunuz. Burada bakış açınızı değiştirmeli, bu sürecin heyecanınız kursağınızda kalmasın diye gerçekleştiğini düşünmelisiniz. Güzel bir ay dileriz.

Motivasyon Sözü: "Bütün zaferler bir hiç uğruna olduğunu düşündüğün şeylere emeğini verebilenler sayesinde oluşur."

Mayıs 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 03' 52" R
Ay
Başak
00° 24' 37"
Merkür
Koç
17° 55' 55"
Venüs
Koç
16° 37' 05"
Mars
Balık
20° 42' 24"
Jüpiter
Boğa
21° 15' 49"
Satürn
Balık
15° 28' 42"
Uranüs
Boğa
21° 41' 39"
Neptün
Balık
28° 32' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 24"
Chiron
Koç
19° 59' 13"
Lilith
Başak
22° 02' 37"
True Node
Koç
15° 35' 37"
Son Güncelleme : 18/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>