Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ayın 11'ine kadar Venüs ve Jüpiter sayesinde adeta rüyada olduğunuzu hissediyorsunuz. Sizin için aşk her şeyden önce geliyor. Evlilik ya da beraberlik fikirleri dilinizden düşmüyor. Bekarsanız da, gönlünüz hâlâ yaz mevsimini yaşıyor. Sonrasında dostluklarınız öne çıkıyor ve ayın 26'sına kadar etrafınıza eğlence dolu bir atmosfer hakim oluyor. Eylül 2021 Mottosu

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2021

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar; kendinizi her zamankinden daha sosyal hissedeceğiniz bir Eylül ayına giriyorsunuz. Merkür'ün Terazi burcuna geçişi ile, sosyal çevrenizde dostlarınızla birlikte gerçekleştirmek istediğiniz bazı çalışmaları hızlandırabilir. Ertelenen planlarınızı yeniden gündeme getirebilir hem topluma karışacağınız hem de yorgunluğunuzu atacağınız gezilere çıkabilirsiniz.

07 Eylül,Başak burcunda gerçekleşecek yeniay size, kariyerinizle ilgili beklenen haberleri getirebilir. Atama ve yer değişikliği gibi konularınız, talepleriniz olduysa artık meyvelerini toplayabilirsiniz. Bu aşamaya gelene kadar nasıl hazırlandıysanız şimdi de aynı şekilde devam etmeniz gerekebilir. Belirsizliklerin yok olmaya başlaması, sizin de devam etmenizi kolaylaştıracaktır.

10 Eylül, Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi, saklı duygu ve tutkularınızı paylaşmak istemenizi sağlayabilir. Duygularınızı ifade edecek gücü kendinizde bulmanız, hislerinizi ayağa kaldırabilir. Kendinize ve hayatınıza verdiğiniz değeri güvenle birleştirdiğinizde bu dönemin kilidini açmış olabilirsiniz.

15 Eylül, Mars’ın Terazi burcuna geçmesiyle birlikte, bir sebepten aksayan ya da beklemek durumunda kalan planlarınız için harekete geçebilirsiniz. Aniden gelişen konulara karşı nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini buluyorsunuz. Sosyal olduğu kadar çalışmaların da oldukça yoğunluk kazanacağı bir dönem geçirebilirsiniz. Sonucu burada vereceğiniz emeğinizle şekillendiriyorsunuz.

21 Eylül, Balık burcundaki dolunay ile, ailenizin desteğinizi daha iyi hissedebilir ve bazı sorunların üstesinden bu şekilde gelebilirsiniz. Derin düşünceleri kenara bırakarak yeniden başlama enerjisi ile hayatınıza yeni bir yön veriyorsunuz. Bu yöne, bir taşınma ya da mevcut alanlarınızla ilgili kararınız da dahil olabilir. Her nerede olursanız olun, bulunduğunuz yere kendinize ait ve kendinizin iyiliği için bir iz bırakmak isteyebilirsiniz.

22 Eylül, Güneş’in Terazi burcuna geçişi, ayın başından itibaren ilgi odağı olduğunuz sosyal çevrenizde sizi daha görünür kılabilir. Bazı konularda söz sahibi olabilir, hatta kendinizi bir arabulucu gibi bile hissedebilirsiniz. Hayata yeniden başladığınız noktada, asıl amacınızın ne olduğunu daha iyi anlayabilir, ilişkilerinize olumlu bir ivme kazandırabilirsiniz. Yatırımlarınızın hızlanıyor.

27 Eylül, Merkür’ün Terazi burcundaki geri hareketi, geldiğiniz noktayı sorgulamanızı sağlayabilir. Bir yay burcunun yavaş hareket edebilmesi teoride zor olabilir. Ama pratikte bunu başarmanız ve dengeyi yitirmemeniz hem size hem de çevrenize daha iyi gelebilir. Bir şeyleri başlatmış ve peşinden gitmişseniz, bu retro sürecini bir mola olarak görün. Zira dinlenerek ve tedbirlerle yola devam etmek sandığınızdan daha uzun yol almanızı sağlayacaktır.

Motivasyon Sözü: “En zoru harekete geçme kararıdır, geri kalanı ise sadece kararlılık meselesidir.”

Eylül 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 41' 36" R
Ay
Akrep
21° 56' 16" R
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 00' 04"
Mars
Balık
25° 58' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 33"
Satürn
Balık
16° 08' 02"
Uranüs
Boğa
22° 04' 16"
Neptün
Balık
28° 45' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 53"
Lilith
Başak
22° 47' 52"
True Node
Koç
15° 35' 18"
Son Güncelleme : 25/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>