Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ayın ilk haftasında Mars ve Plüton kendi seçiminiz değil de zorunluluktan olsa da sizi bir malınızı satmaya yönlendiriyor. Bazen hayatınızı hafifletmek için bir şeylerden vazgeçmeniz gerekebilir. Sonrasında Mars entelektüel ve sosyal becerilerinizi ikiye katlayacak. Mart 2022 Mottosu

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2022

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, yeterli olmadığınızı düşünürken aslında fazlasıyla kazançlı çıkacağınız bir mart ayına giriyorsunuz. 2 Mart’ta gerçekleşecek Balık yeni ayı ile ev ve yuva kavramı üzerinde daha fazla düşünebilirsiniz. Eviniz ya da ailenizle ilgili sorumluluklar alabilir, aile üyelerinizle olan ilişkinizi iyileştirmek adına birlikte seyahatler düzenleyebilir, evinizin dekorasyonuyla ilgilenebilirsiniz. Diğer yandan, kendi ailenizi kurmakla ilgili adımlar da atabilirsiniz. Güneş ve Jüpiter’in Balık burcunda bir araya gelmesi, buradaki şansınızı katlıyor ve verdiğiniz çabayla eşdeğer sürprizleri saklıyor. Gayrimenkul alımından evlilik düşüncelerinize kadar birçok konuda iyi fırsatlar elde edebilirsiniz.

Merkür ve Satürn’ün, Venüs ve Mars’ın Kova burcundaki kavuşumları insan ilişkileriniz vebirliklerinizle ilgili önemli girişimleri beraberinde getirebilir. Alıştığınız düzenin ve çevrenin dışına çıkacağınız çalışmalar yapabilir, sosyal medya ve dijital mecralara ağırlık verebilirsiniz. Fikirlerinizi kazanca dönüştüreceğiniz ve hayatınıza yeni bir düzen getireceğiniz işler için araştırmalar yapabilirsiniz. Hukuksal ve devletle ilgili konularınızla önemli ve sonuç bildirici gelişmeler yaşanabilir.

Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle birlikte sizihayatınızla bir yükselişe geçebilirsiniz. Emekleriniz karşılığını buluyor ve sonunda hak ettiğiniz noktalara çıkabiliyorsunuz. Kendinizin ve yeteneklerinizin farkında olmak bu sürecin kilit noktasını oluşturuyor. Artık sakin kalmayı seçmeli ve doğru bildiğiniz, doğru sonuçlar aldığınız konularda yolunuza devam etmelisiniz. Güneş ve Neptün’ün de burada bir araya gelmesi, kariyerinizde ileriye gideceğiniz noktaları gösterecektir. Kendinizden, hitap ettiğiniz kesimden ve sorumluluklarınızdan kaçmak yerine kalmak ve bunu doğru anlamaya çalışmak sizin kazancınıza olacaktır. Bu durum sizi kendinizi yanlış ifade etmekten ve gelen fırsatları kaçırmaktan koruyabilir.

Başak dolunayı ilehayatınızla ilgili kararlarınızı aile yaşantınıza ve yaşam koşullarınıza da uyarlayabilirsiniz. Kendinizi ve ne istediğinizi daha iyi öne çıkaracağınız, düzeninizi de buna göre kuracağınız bir zaman dilimindesiniz. Öfkenizi ve eleştirilerinizi kontrol altında tutabilirseniz, taşınma yer değişikliğiyle ilgili düzenlemeleriniz istediğiniz şekilde yürütebilirsiniz. Oturmuş bir hayat isteğinizin farkındasınız, her şeyi bunun için yaptığınızı hatrınızda tutarak ilerlemelisiniz.

Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle birlikte, özgüveninizin ve keyfinizin yerine geldiğini görebilirsiniz. Özellikle gönül meseleleriyle ilgili konularda geçmişe bir sünger çekerek yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sosyal ortamlara daha çok girebilir, burda aranan kişi olabilir ve yapacaklarınızla adınızdan söz ettirebilirsiniz. Hayatınıza bir aşkla ya da çocuk sahibi olmakla yeni renkler katabilirsiniz. Mutluluğa uyanıyorsunuz.

Yönetici gezegeniniz Jüpiter’in Merkür ile Balık burcundaki kavuşumu, sizi özellikle duygusal açıdan oldukça etkileyecektir. Aile olmak, aile üyeleriyle bir arada olmak, ev ve yuva kavramları üzerinde durmak gündeminizi fazlasıyla meşgul edebilir. Önemli görüşmeler, alım-satım işleri ve evlilikle ilgili kararlar söz konusu olabilir. Karşınıza çıkan fırsatların her birinden öğreneceğiniz ve ilahi adaletin resmi bir şekilde hayatınıza girdiğiniz göreceğiniz bir süreçtesiniz. Ektiklerinizi biçiyorsunuz.

24 Mart’ta Ay burcunuzda ilerliyor ve Venüs ile güzel bir açı oluşturuyor. Kendinizi daha iyi ifade edebilir, seyahat planları yapabilir, girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Sosyal mecralarla ilgili çalışmalara yer vermek ve tecrübelerinizi burada aktarmak, size farklı bir gelir ve çevre kaynağı oluşturabilir.

Motivasyon Sözü: "Tecrübelerden ders alırsak eğer, başarısızlık diye bir şey yoktur, sadece gecikmiş zaferler vardır."

Mart 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 26' 36" R
Ay
Yay
01° 36' 16"
Merkür
Koç
15° 59' 57"
Venüs
Koç
25° 57' 04"
Mars
Balık
26° 33' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 16"
Satürn
Balık
16° 12' 20"
Uranüs
Boğa
22° 06' 52"
Neptün
Balık
28° 46' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 32"
Lilith
Başak
22° 52' 60"
True Node
Koç
15° 33' 02"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>