Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ayın 28'ine kadar devam eden Venüs retrosu aşk hayatınızı beklemeye alıyor. Diğer ilişkilerinizde de bazı bağlarınızın kendilerinden denge kazanıp olgunlaşması için sabretmeniz yerinde olacaktır. Yine de Ocak ortasında ortaya çıkabilecek yanlış anlaşılmalara engel olmak için daha temkinli ve sabırlı olmaya çalışın.  Ocak 2022 Mottosu

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2022

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, hayatın sizi önemli ve gerçekten gerekli olan kararları almaya ittiği bir yılın ardından şimdi uygulama aşamasına geçiyorsunuz. 2 Ocak’ta Oğlak burcundaki yeniay ile maddi kaynaklarınızı büyüteceğiniz yeni kaynaklar arayabilir, buna sahipseniz daha iyi hale getirecek adımlar atabilirsiniz. Güçlü olmak, bu hafta ve sonraki günlerin en önemli gündem maddesi olacaktır. Kazanmak ve kazandıklarınızı korumak için üstün bir çaba gösterebilirsiniz. Hayatınızı nasıl yaşamak istediğinizle ilgili konularda çizginizi net bir şekilde belli ediyorsunuz. Bu netliğin artık zamanının geldiğini somut bir şekilde görecek ve sunacaksınız.

Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle yoğun bir eğitim vehayatına girebilirsiniz. Önemli ve yenilikçi fikirlerinizle yeni bağlantılar kurabilir, çeşitli insanlarla tanışabilir veya seyahatler planlayabilirsiniz. Özellikle topluma hitap eden projeler ortaya koyabilir, beklenmedik anlarda ve şekillerde gerçekleşecek buluşmalara, görüşmelere öncülük edebilirsiniz. 14 Ocak’taki Merkür Retro’su, buradaki eksiklerinizi ve hatalarınızı size gösterecektir. Burada seyahatleriniz ve çalışmalarınızda bazı aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz, aceleci olmak ya da bildiğiniz gibi hareket etmek yerine durmaya ve başka fikirlere de açık olmaya meyilli olmalısınız.

18 Ocak’ta Uranüs’ün Boğa burcunda ileri harekete geçmesi, ay düğümlerinin de Boğa-Akrep aksına geçmesiyle birlikte değişen düzeninizi daha da değiştirmeye hazırlanıyorsunuz. Sorumluluklarınız ve çalışma alanlarınızla ilgili radikal kararlarınızı uygulamaya alabilir, dahil olmak durumunda kaldığınız değişiklere ise daha iyi bir şekilde adapte olabilirsiniz. Kendinize yeni metodlar bulabilir, farklı bir alanda çalışabilirsiniz. Alıştığınızın dışında daha esnek bir çalışma stili belirleyebilirsiniz. Heyecan verici işler yapabilir, bahçe ve tarımla ilgilenebilirsiniz. Bu durum sağlığınızı da etkileyecektir. Alışkanlıklarınızın değişmesi sizi fiziksel olarak da yenileyecektir. Ay düğümlerinin desteğini daha iyi şekilde almak için harcamalarınıza, eforunuzu nerede kullandığınıza azami dikkat etmelisiniz. Daha aktif olmalı, gönüllülük esasının dozunu kaçırmadan yaptıklarınızın hayatınıza somut katkıları olmasına da gayret göstermelisiniz. Siz çaba sarf ederseniz sonuç alacağınızı da göreceksiniz, bu yüzden devamlılığı sağlamak sizin için bir dönüm noktası olacaktır.

Mars 24 Ocak’ta Oğlak burcuna geçtiğinde, parasal kaynaklarınızla ilgili çalışmalarınız gündeme gelebilir. Kazanç elde yöntemlerinizde değişikliğe gidebileceğiniz gibi yoğun bir temponun içine de girebilirsiniz. Oyunu kuralına göre oynamak ve belli bir plan dahilinde ilerlemek, kazançlarınızın da istikrarlı bir şekilde artmasını sağlayacaktır. Çok kazanmanın çok harcamaya mahal vereceğini düşünmemelisiniz. Harcamalarınız, yeme içme düzeniniz de aynı çalışmalarınız gibi kontrollü bir şekilde olmalıdır. 29 Ocak’ta Merkür ve Plüton’un burada kavuşum gerçekleştireceğini hesaba katmalısınız. Zira bu kavuşum size elinizdeki kaynakları nasıl kullanacağınız ve hayatınızın refah düzeyini nasıl arttıracağınız konusunda önemli ipuçları verecektir.

Motivasyon Sözü: “Hayatta neyin mümkün olacağını belirleyen en önemli şey, altını ve üstünü çizeceğiniz şeylere doğru karar vermektir.”

Ocak 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 26' 22"
Ay
Akrep
15° 23' 59"
Merkür
Koç
26° 06' 09"
Venüs
Balık
20° 42' 13"
Mars
Balık
04° 24' 01"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 24"
Satürn
Balık
13° 13' 05"
Uranüs
Boğa
20° 37' 40"
Neptün
Balık
27° 46' 53"
Plüton
Kova
01° 48' 51"
Chiron
Koç
18° 45' 03"
Lilith
Başak
19° 42' 56"
True Node
Koç
15° 35' 32"
Son Güncelleme : 28/03/2024 18:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>