Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ayın 1\'indeki Yeniay\'ın desteği ve kararlılığınızı artıran Mars ile Satürn sayesinde ayın ilk iki haftasında girişimlerinizde ve aktivitelerinizde giderek öne çıkıyorsunuz. Daha sonra Balık burcunda konumlanan Mars yaratıcılığınızı destekliyor. Bu ay sanatsal aktivitelerle uğraşmak size çok iyi gelebilir. Nisan 2022 Mottosu

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2022

Yay Burcu

1 Nisan’da Koç burcunda bir yeniay gerçekleşiyor ve aşk hayatınızda önemli ve mutlu günler başlıyor. Yeni ortamlara girebilir, yeni insanlarla tanışabilir ve hızlı duygusal etkileşimler yaşayabilirsiniz. Kendi mutluluğunuz harekete geçiyor, ayağınızdaki ve kalbinizdeki prangaları çözüyorsunuz. Güneş Merkür ve Chiron’un Koç burcunda bir araya gelmesi, ertelediğiniz her şeyi gün yüzüne çıkarabilir. Bu önemli bir maddi yatırım olabileceği gibi kendinize zaman ayırmadığınız günlerin telafisi şeklinde de olabilir. Becerilerinizi kendinize yöneltiyorsunuz.

Merkür Boğa burcuna geçiyor ve günlük yaşantınızı düzene koymaya başlıyorsunuz. Birçok girişiminiz ve yoğunlaşan bir takviminizin ardından şimdi emeklerinizin karşılığını almaya başlayabilir, planlarınızı daha kalıcı temeller üzerine inşa edebilirsiniz. Daha düzenli, kaliteli ve standartlarınızı yukarıya çıkaracak bir çalışma ortamı oluşturabilir ya da bunu sağlayacaktekliflerini değerlendirebilirsiniz. Ne yapacağınızdan ve sizden beklenenler konusunda nasıl karşılık vereceğinizden emin olmanız bu dönemde işlerinizi ve kazancınızı istediğiniz seviyeye getirebilir. Sağlığınızı ihmal etmemek adına birtakım önlemler almalı, tatlı tüketimi ve aşırıya kaçan beslenme alışkanlığı konusunda özenli olmalısınız. Kapalı alanlar yerine doğa ve toprakla ilgili sporlara yönelmenizde fayda var.

Balık burcundaki yönetici gezegeniniz Jüpiter’in Neptün ile kavuşumu yaşam alanlarınız konusunda beklentilerinizi karşılayabilir. Gayrimenkul alım satımla ilgili düşünceleriniz varsa hayallerinize uygun bir ev almak için maddi olanaklar bulabilirsiniz. İyi hissedeceğiniz bir aile ve ev ortamı özleminizi gidereceğiniz bir dönemdesiniz. Bu etkinin devamlılığını sağlamak adına kendinizden ödün vermek ya da mantığınızın dışında hareket etmek yerine maddi ve manevi durumunuzu birlikte değerlendirmelisiniz. Mars’ın Balık burcuna geçmesiyle kendinizi bu anlamda yetersiz ve gergin hissedebilirsiniz. Bu hissi durdurmak adına süre zarfında evinizle ve ailenizle ilgilenebilir, beklentilerinizi daha makul seviyelerde tutabilirsiniz. Karar verirken ve onları uygularken duygusal ve aceleci olmak yerine mantığınızı devrede tutmaya çalışmalısınız.

16 Nisan Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay ile özellikle bulunduğunuz çevre ve hedeflerinizle ilgili ciddi bir bahar temizliğine gidebilirsiniz. Fedakarlık sırasını kendinize vermeye başlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Zamanınızı ve kaynaklarınızı planlarınızı yürürlüğe koymak, sınırlarınızı aşmak için kullanacak motivasyonu bulabilirsiniz. Yeni arkadaş çevreleri,imkanları ve sosyal mecralarda kendinizden ve duruşunuzdan söz ettirebilirsiniz. Kariyerinize de etki edecek girişimleriniz için hazırsınız. Yalnız bir Yay burcuysanız duygusal etkileşimlere de fazlasıyla açık olabilirsiniz. 30 Nisan boğa burcundaki güneş tutulması ile bir dostluk ilişkiye dönüşmeye açık olabilir. Belki bir konuda duygularınızı açıklama kararı verebilirsiniz. Hayatınızdaki şuan yaşadığınız sınavınız olduğunu düşündüğünüz ne konu varsa bu güneş tutulması ile mezun oluyorsunuz.

Motivasyon Sözü: “Kişinin kendi kişiliği için yaptığı özgür seçim, alınyazısı dediğimiz şeyin ta kendisidir.”

Nisan 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 23' 45" R
Ay
Yay
14° 04' 06"
Merkür
Koç
16° 05' 30"
Venüs
Koç
27° 09' 28"
Mars
Balık
27° 19' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 54"
Satürn
Balık
16° 17' 44"
Uranüs
Boğa
22° 10' 11"
Neptün
Balık
28° 48' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 54"
Lilith
Başak
22° 59' 31"
True Node
Koç
15° 29' 48"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>