Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ayın 3'ünden itibaren Merkür sayesinde girişimlerinizde daha rahat ilerlemenizi sağlayacak. Mars ve Jüpiter başarılı olmanızı ve formda kalmanızı sağlayacak. Başarı çok yakınınızda! Ay başında aldığınız güzel bir haber sayesinde 15 Haziran'dan sonra umut vadeden bir sözleşme imzalayabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirin! Haziran 2022 Mottosu

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2022

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Merkür’ün Boğa burcunda ileri hareketine dönmesi hemkoşullarınız hem de alım satımla ilgili konularınızı netleştirebilir. Bir süredir aksayan, rafa kaldırılan konularla tekrar ilgilenebilirsiniz. Beklediğiniz haberleri almanız söz konusu olabilir. Bu da özellikle çalışma ortamınızda yaşayacağınız değişiklikleri beraberinde getirebilir. Bilmediğiniz, önemsemediğiniz konular varsa bunlara karşı vereceğiniz tepkilerde temkinli olmalısınız. 2-3 Haziran zamanı Ay Jüpiter üçgeni, inandığınız yoldan ve değerlerden vazgeçmemenizi hatırlatıyor. Hak ettiğiniz şeyleri yaşamak için buna uygun şekilde davranmanız gerektiğini unutmayın.

Kova burcundaki Satürn Retro’suyla birlikte, neden istediğiniz yerde olamadığınız üzerine kafa yorabilirsiniz. Bu konudaki gerçekleri bilmek, onları görmezden geldiğinizde bir işinize yaramayacaktır. Ama Retro sayesinde görmezden geldiğiniz ya da eksik yaptığınız her şeyle yüzleşiyorsunuz. Bu size bir kriz ortamı yaratmayacaktır. Sadece isteklerinize göre hareket etme zorunluluğu getirecektir. Eksiklerinizi ve işlemlerinizi tamamlaya gayret göstermelisiniz. Taşınmayla ilgili konular tekrar günyüzüne çıkabilir. Direnmek yerine olanları hayatınıza nasıl uyarlayacağınızı düşünmelisiniz.

Yönetici gezegeniniz Jüpiter’in Terazi burcundaki Ay ile karşı karşıya duruşu 8-9 Haziran tarihlerinde sosyal etkinlikler ve maddi konularda aşırıya kaçmamak konusunda sizi uyarıyor. İçinizden geldiği davranmak sadece sizi değil, çevrenizi ve içinde bulunduğunuz çalışmaları da etkileyecektir. Bu etkiyi iyi halde tutmak için dozu iyi ayarlanmalısınız. Harcamalarınız da aynı oranda etkileneceğiniz gereğinden fazla cömertlik maddi ve manevi açıdan sorun yaşamanıza neden olabilir. Verilen sözlere inanmakta acele etmemeli, sonrasında tutamacağınız sözler vermemeye özen göstermelisiniz. Şanslı bir etki altındasınız, bu şansı katlamanın yolu tutarlı ve dengeli olmaktan geçiyor.

Venüs ve Uranüs’ün Boğa burcunda bir arada olması, çalışma koşullarınızla ilgili önemli haberler getirebilir. Beklentilerinizin dışında gelişen işler ve sorumluluklar sözkonusu olabilir. Bunlara karşı direnç göstermek ya da esnek davranmak yerine size kazanç getireceğinin de farkında olarak çalışmalısınız. Daha özgünfikirleriniz olabilir, bunları da yüksek bir özgüvenle sunabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olduğunuzda, günlük yaşantınızı iyileştirecek her şeyi hayatınıza çekmeniz mümkün olabilir. Alışkanlıklarınız, rutinleriniz değişiyor. Yelkenleri indirin ve kabul edin.

Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle birlikte 13 Haziran itibariyle ilişkileriniz yeniden gündem oluyor. Artık yüzünüzün güldüğünü ve hafiflediğinizi hissedebilirsiniz. Hayatınızdaki insan ve insanlarla ilgili çok fazla bilgi edinebilir, bunun için siz de yoğun bir çaba gösterebilirsiniz. İyi niyetli ve samimi tavırlarınız karşılık görecektir. Dargınlıklar, sorunlar, yanlış anlaşılmalar son bulabilir. Bu da size bundan sonraki süreci nasıl geçireceğiniz konusunda fikir veriyor. Evlilik, nişan, hayatına birini dahil etmek, taşınma, yeni işbirlikleri gibi ilgili gündemlere kafa yorabilirsiniz. Kime güveneceğinizle ilgili gerçekler değişiyor.

14 Haziran’da burcunuzda gerçekleşecek dolunay bu ayın en önemli hadisesi olabilir. Sil baştan başlamak yerine öğrendikleriniz üzerinden harekete geçiyorsunuz. Bu da size daha güçlü olduğunuz gerçeğini hatırlatıyor. Özellikle ikili ilişkiler ve kariyer olmak üzere hayatınızı doğrudan ilgilendiren konularda ciddi kararlar alabilirsiniz. Artık size neyin gerekli olduğunuzu bilmek, bu kararları almayı kolaylaştıracaktır. Sürprizlere, yeni imkanlara ve sabrınızın karşılığını almaya hazır olun.

Güneş’in 21 Haziran’da Yengeç burcuna geçmesi size ekonomik anlamda rahata çıkacağınız fırsatları getirebilir ya da gözünüzün önünde olan gerçekleri görmenizi sağlayabilir. Bankacılık ve kredi işlemleriniz çözüme kavuşabilir, aile meclisinde parasal mevzular gündeme gelebilir, mirasla ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Ekonomik durumunuzu toparlamanıza yardımcı olacak bu gelişmeler, endişelendiğiniz konularda rahaf bir nefes almanızı sağlayacaktır. Korkularınızın yersiz olduğunu, işlerinizin hızlandığını görünce fark etmiş olacaksınız.

Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle birlikte özel hayatınızla ilgili önemli gelişmeler ve adımlar sözkonusu olabilir. Maddi ve duygusal konularda şansınızın yükseldiğini, kısmetinizin açıldığını görebilirsiniz. İlişkinizi ciddiye noktalara getirmek, geleceğe dönük planları hızlandırmakla ilgilenebilirsiniz. Hayatınızın birçok alanında hareketli ve kazançlı günler yaşayabilirsiniz. Üzerinde iyi düşünülmüş yeni ortaklıklara imza atabilirsiniz.

Neptün’ün Balık burcunda geri hareketine başlamasıyla aile yaşantınız ve buradan kaynaklanan sorunlara yeni bir bakış açısı geliştiriyorsunuz. Tecrübeleriniz, öğrendikleriniz işlerin sizin düşündüğünüz gibi olmadığını gösterebilir. Bunu kendinize bir engel olarak görmek yerine eksik ya da yanlış olan noktaları daha iyi anlamak adına değerlendirmelisiniz. Yuva kurmak, ev sahibi olmak ve aile olmak ilgili hayalleriniz geçmişe değil geleceğe göre şekillenmelidir.

Yengeç yeniayı size bazı konuları geride bırakmanız gerektiğini hatırlatabilir. Endişe ve korkunun cesaretiniz üzerinde hüküm sürmesine müsaade etmemelisiniz. Bir döngüyü kırıyorsunuz. Kendinize oluşturmak istediğiniz alanlarla ilgili ekonomik destekler alabilirsiniz. Ödeme planlarınız ve gelir gider dengenizde sorunları geride bırakıyorsunuz. Hedeflerinize tutunun.

Motivasyon Sözü: “Hayat, birçok şeyi tutkuyla sevenler için bir cennettir.Tutkuyla sevin” Leo Buscaglia

Haziran 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 40' 21" R
Ay
Yay
17° 43' 59"
Merkür
Koç
16° 07' 59"
Venüs
Koç
27° 30' 32"
Mars
Balık
27° 32' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 52"
Satürn
Balık
16° 19' 17"
Uranüs
Boğa
22° 11' 09"
Neptün
Balık
28° 49' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 53"
Lilith
Başak
23° 01' 24"
True Node
Koç
15° 28' 50"
Son Güncelleme : 27/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>