Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kolları sıvayın, hata yapmadığınızı ve teklifler konusunda güçlü olduğunuzu gösterin. Üstlerinizin gözü üzerinizde. Bir yandan da, her zaman kendinizi aşmanız gerektiği ve sizden her zaman daha fazlasının istendiği izlenimine sahipsiniz. Öte yandan, bu sizi motive de ediyor. Kendinizden şüphe etmeyin: Başaracaksınız! Ekim 2022 Mottosu

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2022

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Merkür’ün Başak burcundaki ileri hareketiyle kariyerinizle ilgili beklentileriniz ve çalışmalarınızdan istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Hem kendinizde hem de işinizdeki eksikleri kapatmak adına verdiğiniz emeğin geri dönüşüyle karşılaşabilirsiniz. Kendi alanınızın, sorumluluklarınızın bilincinde olmak ve çevrenize de bunu yansıtmak sizi profesyonel hayata daha iyi hazırlayacaktır. Bekleyen görüşme ve anlaşmaları tekrar masaya yatırabilir, sizin için verimli olacak teklifleri değerlendirmeye alabilirsiniz. Oğlak burcundaki Plüton’un da geri hareketini sonlandırması, statünüzü geri kazandığınız gibi parasal anlamda da kazanımlar elde etmenizi sağlayacaktır. Motivasyonunuzu ve gücünüzü geri almak, gelirinizi nasıl yöneteceğiniz konusunda da sizi destekleyecektir. Kendinizin, değerinizin ve yaptıklarınızın değerli olduğunu kabul edin. Bu kabul hali size, bundan sonra yapacaklarınız vestiliniz konusunda rehberlik edecektir.

9 Ekim’de Koç burcundaki dolunay ile birlikte üzerinizdeki baskı ve yorgunluğun etkisini atıyorsunuz. Enerjinizi daha sonuç odaklı ve keyifli konulara aktarmalısınız. Bu yönde bir girişiminiz olduysa, şimdi sonuçlarını alabilirsiniz. Yeteneklerinizin farkında olmak ve buna göre hayatınızı şekillendirmek önceliğiniz olmalıdır. Hem duygusal hem de sosyal açıdan beklentilerinizin, hayallerinizin gerçek olacağı bir sürece giriyorsunuz. Çocuk sahibi olmak, çocuklarla ilgili konulara eğilmek gündeminize gelebilir.

Merkür’ün Terazi burcundaki seyriyle hedefe giden yolda çektikleriniz yeniden anlamlandırıyor. Bu da size yeni deneme yöntemleri, yeni çevreler olarak geri dönüyor. Kendinize arkasında duracağınız başka hedefler koyabilirsiniz. Hayatta her şeyin esneyebileceği ve değişebileceğini göreceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Yaptıklarınızın ve söylediklerinizin havada kalmaması için kararlılığınızı ortaya koymanız gerekebilir. Duygusal konularda yaşadığınız gel gitlerin sonunda mutlu olacağınız paylaşımlar yaşayabilirsiniz.

Ay Jüpiter üçgen açısı sizi olduğunuzdan daha fazla iyi niyetli hale getirebilir. Bunu pozitif yönde değerlendirmek için size keyif veren aktivitelere yer verebilirsiniz. Daha idealist olabilir ve daha iyi noktalara gelmeniz için yeni yollar bulabilirsiniz. İkili ilişkilerde duygularınızı iyi niyetiniz ve maddi birikimleriniz konusundaki cömertliğiniz göz doldurabilir. Kişisel sınırlara ve mevcut durumunuza zarar vermeyecek şekilde adım atmanızda fayda var.

Güneş ve Venüs’ün Terazi burcundaki kavuşumu sizi hedeflediğiniz konularda ileriye taşıyacak adımları gösterebilir. Yardımsever kişiliğinizin karşılığını burada almaya başlayabilirsiniz. Özellikle önemli kadın figürlerin dikkatini çekebilir, onlarla işbirliğine girebilir ya da destekler alabilirsiniz. Kendiniz için, yaşadığınız toplum için yapmak istediklerinizden vazgeçmeyin.

Kova burcundaki Satürn’ün ileri hareketine başlaması hayallerinizi ve düşüncelerinizi daraltan ya da engelleyen konulardan kurtulmanın karşılığını size verebilir. Hayatınıza hangi konuları ve insanları dahil edeceğinizi, nasıl bir üslup kullanmanız gerektiğini daha net anladığınız bir sürecin ardından şimdi ilişkileriniz yoluna giriyor. Zira artık kriterleriniz ve beklentileriniz büyük ölçüde değişmeye başladı. Fikirlerinizi radikal noktalara taşımak, kendinize buradan bir yol çizmek ticaret veya medya ile ilgili konulara yönelmek, yani tarzınızın dışına çıkmak size geniş bir çevre ve maddi kazanım olarak geri dönebilir.

Güneş ve Venüs’ün 23 Ekim’de Akrep burcuna geçmesi, içinizde halletmeniz gereken meseleleri gündeme getirebilir. Özeleştiri, inviza, meditasyon gibi konulara eğilebilirsiniz. Kendinizle ya da insanlarla çatışmak yerine çözüm odaklı stratejiler kurmanız daha faydalı olacaktır. Zira bu süreçte sizi manipüle etmek isteyen insanlar ve konularla karşılaşmanız sözkonusu olabilir. Bu tuzağa düşmemek adına daha dikkatli olmalısınız. İnsanların farklı bir yüzünü görmeye hazır olun.

25 Ekim’de Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile birlikte yorgun ve duygusal bir ruh haline bürünebilirsiniz. Ailenizden, çevrenizden duyduklarınız, gizli bilgilerin ortaya çıkması, bazı insanların yaşantınıza ve yaptıklarınıza dair olumsuz yorumları kendinizi geri plana atmanıza neden olabilir. Eğer iyi hissedeceğinize ve bunları çözmek için bunun gerekli olduğuna inanıyorsanız, kenara çekilebilirsiniz. Özellikle Merkür’ün de Akrep burcuna girmesiyle söylenen ve duyulan her şeyin arkasını iyi gözetlemelisiniz. Bir manipülasyon ya da kaosa yol açmadan, elinizdeki gücü kendinizi içsel olarak geliştirmeye harcamalısınız.

Geri hareketteki yönetici gezegeniniz Jüpiter’in Balık burcuna gelmesiyle aile içindeki konuları yeniden ve daha yapıcı bir şekilde konuşmaya başlayabilirsiniz. Yaşadığınız yeri değiştirmek, bu yönde düzenlemeler yapmak ya da alım satım işleriyle yeniden ilgilenmek için daha önce bunu neden yapamadığınıza odaklanmalısınız. Birbirinizin hassasiyet ve ihtiyaçlarına yönelin. Kararlarınızı doğru bir şekilde sorgularsanız hayat hem sizin hem de aileniz/yuvanız için daha esnek hale gelecektir.

İkizler burcundaki Mars’ın geri hareketi ilişkilerinizle ilgili konularda stres yaşamanıza neden olabilir. Bu stresin kaynağında hızlı yaşanan gelişmeler olabilir. Bunlardan kendinize ders ve yol haritası çıkarmaya çalışırsanız süreci keyifli hale getirebilirsiniz. Geçici bir durumun ilişkilerinizde kalıcı ve onarılmaz etkiler bırakmasına müsaade etmemelisiniz. Hem sağlığınız hem de duygusal, ticari ilişkilerin gidişatında fevri çıkışlardan uzak durmanızda fayda var.

Motivasyon Sözü: “Gelecek, hayallerinin güzelliğine inananlarındır.”

Ekim 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 14' 25"
Ay
Akrep
12° 56' 20"
Merkür
Koç
25° 59' 39"
Venüs
Balık
20° 27' 17"
Mars
Balık
04° 14' 37"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 52"
Satürn
Balık
13° 11' 42"
Uranüs
Boğa
20° 37' 07"
Neptün
Balık
27° 46' 26"
Plüton
Kova
01° 48' 39"
Chiron
Koç
18° 44' 20"
Lilith
Başak
19° 41' 35"
True Node
Koç
15° 35' 23"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>