Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ayın 22'sine kadar burcunuzda konumlanan Güneş, asi Mars ve dişli rakipler karşısında irade gücünüzü sağlamlaştırıyor ve kendinize olan inancınızı pekiştiriyor. Merkür mali durumunuzu iyi yönetmenize yardımcı olurken Satürn size doğru yolu gösteriyor. Jüpiter 21'inden itibaren yine Koç burcunda konumlanarak başarınızı garantiliyor. Bravo! Aralık 2022 Mottosu

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2022

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Neptün’ün Balık burcundaki geri hareketinin bitmesiyle ailevi sorunlarınız sonlanıyor. Yorulduğunuz ve yetersiz hissettiğiniz konuları derliyor ve çözüm buluyorsunuz. Taşınma ve ev düzenleme gibi konular hızlanırken emek verdiğiniz şeylerin faydasını görmeye başlıyorsunuz. Böylelikle kendi yaşam alanınızı özgürce kurabileceksiniz.  

Merkür’ün Oğlak burcuna geçişi ekonomik durumunuzu iyileştirebilir; zam alabilir ve imkanlarınızı daha iyi değerlendireceğiniz çalışmalar yapabilirsiniz. Maddi kazanımlarınızla hayat standartlarınızı yükseltebilir ve daha iyi stratejiler kurabilirsiniz. Çalışmalarınız aynı zamanda sevdiklerinize ve geleceğinize zaman ayırmanızı da sağlıyor. Venüs’ün de Oğlak burcuna geçmesiyle maddi anlamda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hakkınızı almanın keyfini çıkarın.  

İkizler burcunda 8 Aralık’ta gerçekleşecek dolunay ilişkilerinizi gündeme getiriyor. İlişki içerisinde yaptıklarınızın ya da yapmadıklarınızın önemli hale gelmesiyle yaşadıklarınızı anlamlandırabilir ve somut kararlar alabilirsiniz. Ortaklıklarınızda kime güvenmeniz gerektiğini görebilirsiniz. Çalışmalarınızdan gelir elde edebilirsiniz.

Güneş Neptün karesinin kesinleştiği 12-13-14 Aralık tarihlerinde,konularında özellikle özenli olmalısınız. İlişkilerinizi iyileştirmek için fedakârlık yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Aile içinde anlaşmazlık yaşamamak adına, kime evinizi açtığınıza dikkat etmelisiniz. İşler umduğunuz gibi gitmediğinde, bu durumu başkalarına yüklemek yerine kendi davranışlarınıza bakmalısınız. Hayal kurarken gerçekçi olmayı unutmayın.

Ay Plüton üçgeni, içinizdeki ışığı keşfetmenizi sağlayabilir. Kariyerinizde ilerlemeniz için neyin gerektiğini görüyorsunuz. Bulunduğunuz yerden memnun değilseniz, yerinizi değiştirmek için adım atmalısınız. Bu yönde araştırma yaparak hak ettiğiniz teklifleri alabilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Jüpiter’in Koç burcuna geçişiyle enerjiniz artıyor. Kendi ihtiyaçlarınıza ve mutluluğunuza öncelik verebilirsiniz. Çevrenizden etkilenmek ve isteklerinizi ertelemektense, kendinizi ön plana çıkarıyorsunuz. Yatırım ve yenilik gibi fırsatları değerlendirmelisiniz. Duygusal konularda hoş sürprizlerle karşılaşabilir ve yeni tanıştığınız insanlarla güzel ilişkiler kurabilirsiniz. Koç burcunda ileri hareketine başlayan Chiron’un da desteğiyle daha rahat adım atabilirsiniz. Eksiklerinizden utanmamanız gerektiğini görmek size farklı bir bakış açısı katabilir. Mutlu olduğunuz aktivitelere ve ilişkilere yer vermek normalde olduğundan daha olay ve heyecanlı olacaktır.  

22 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcunda hareket etmesiyle Kasım ayındaki sorumluluklarınızın ve yaptıklarınızın sonuçlarını alabilir, yolunuzu açabilirsiniz. Kendinize daha iyi koşullar yaratmak için uğraşabilir ve hayatınızı yeni değerler üzerine kurabilirsiniz. Bu durum 23 Aralık’taki Oğlak yeni ayı somutlaşabilir ve değerlerinizi korumak adına girişimler yapabilirsiniz. İş görüşmeleri yapmak ve birikimlerinizi yatırıma dönüştürmek için uygun bir zamandasınız.

Oğlak burcundaki Merkür’ün 29 Aralık itibariyle retro harekete başlamasıyla mali konulardaki açıklarınızı görebilirsiniz. Değerli hissetmek için yaptığınız harcamaların ileride problem yaratmayacağından emin olmalı ve biriken borçlarla şimdiden ilgilenmelisiniz. Hesaplama yapmak için sahip olacağınız değerlendirin. Böylelikle yeni durumlarla ilgilenmeniz için önünüz açılacaktır. Kararlarınızı ve ortaklıklarınızı gözden geçireceğiniz plana sadık kalın.  

Motivasyon Sözü: “İnsanlar bir şeyler yapabileceklerini düşünmeye başladıklarında gerçekten oldukça dikkat çekici hale gelirler. Kendilerine inandıklarında başarının ilk sırrına sahip olurlar.”

 

Aralık 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 15' 54" R
Ay
Koç
21° 18' 26" R
Merkür
Koç
20° 24' 25"
Venüs
Boğa
08° 25' 01"
Mars
Koç
04° 21' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 02"
Satürn
Balık
17° 05' 10"
Uranüs
Boğa
22° 41' 36"
Neptün
Balık
29° 05' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 37"
Lilith
Başak
24° 00' 20"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>