Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Mars'ın gerilemesinin yanı sıra Neptün, Jüpiter, Satürn ve Uranüs'ün olumsuz açıları sizi kötü etkiliyor. Engellere karşı durmak istiyorsunuz ama enerjinizi doğru kanalize edemediğiniz için yapıcı bir sonuç elde edemiyorsunuz. Sabırlı olun, ayın 22'sinden sonra rüzgar sizden yöne esecek! Kasım 2022 Mottosu

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2022

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması ile çalışma koşullarınız ve beklentileriniz değişebilir. İş görüşmeleriniz sonuçlanabilir ve sorumluluklarınız yenilenebilir. Maddi olarak sizi mutlu edebilecek bu sürece zihinsel ve fiziksel anlamda hazır olun. Para kazanmanın ve çalışmanın, hayatınızı idame ettirmek için gerekli bir araç olduğunu kabullenmeniz ile imkanlarınızı daha uzun vadeli değerlendiriyorsunuz. Sağlığınızla ilgili önlem alabilir ve beslenme alışkanlığınızı düzenleyebilirsiniz.

Güneş ve Merkür’ün Akrep burcundaki kavuşumu ile içinizde kalanları ifade ediyor ve rahatlıyorsunuz. Kimin dostunuz olduğunu fark etmeniz sayesinde neye göre karar vermeniz gerektiğini de anlıyorsunuz. Planlarınızı içinizde yürütmeniz sizi kötü niyetli kişi ve durumlara karşı koruyabilir.

Venüs’ün burcunuzda ilerlemeye başlamasıyla hayatı neşe ve enerjiyle karşılıyorsunuz. Kısmetinizin ve şansınızın her anlamda arttığı bir dönemdesiniz. İyimserliğinizin karşılığını görürken, dış görünüşünüz ve tavrınızla dikkatleri de çekiyorsunuz. Mental ve fiziksel anlamda kendinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yeni hayaller kurarak kendinizi ileriye taşıyorsunuz.

Merkür’ün burcunuza geçişi, kendinizden fazlasıyla söz ettireceğiniz bir dönemi başlatıyor. İşlerinizle konuşuluyor; yeni anlaşma ve planlar yapmak istiyorsunuz. Bu kazançlı etkiye dikkatle yaklaşmanız halinde kendinizi daha doğru ifade edebileceksiniz. Özellikle Mars Neptün karesinin etkili olacağı 19-20 Kasım tarihlerinde, zorunlu olmadıkça girişim yapmamalısınız. Yolunda gitmeyen konularda ısrarcı olmayın.

22 Kasım’da Güneş’in burcunuzda hareket etmeye başlamasıyla sizin döneminiz başlıyor; enerjiniz artıyor ve dikkatleri topluyorsunuz. Motivasyonunuz sizi öne çıkarıyor ve durgun günlerin sonuna geliyorsunuz. Kendiniz için mücadele etmekten keyif aldığınız bu günlerde her anlamda başarı elde edebilirsiniz. Heyecanınızı kendinize yöneltiyorsunuz.

24 Kasım’da burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ile hayata adeta yeniden başlıyorsunuz. Bazı sonların yeni başlangıçlara işaret olduğunu düşünmelisiniz. Bu durum çevrenizin de dikkatini çekebilir ve yenifırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Hayatınıza yenilik katıyor, eskilerle vedalaşıyor ve hatalarınızdan ders çıkarıyorsunuz. Duygusal anlamda beklentinize uygun ilişkiler yaşayabilirsiniz.

Yönetici gezegeniniz Jüpiter’in Balık burcuna tekrar gelmesi, ev yaşamınız ve sorumluluklarınız konusunda bir farkındalık yaşatabilir. Karşınıza çıkan durumlara nasıl tepki vermeniz gerektiğini görüyorsunuz. Değerlendirmediğiniz fırsatların anlamını görmeniz şansınızı artırabilir. Gayrimenkul sahibi olmakla alakalı durumlar hızlanıyor.

Merkür Mars karşıtlığı eski defterleri aralayabilir. Geçmişi düşünmenin fayda sağlamadığını görmeli ve insanları şimdiki zamana göre değerlendirmelisiniz. Geçmişin tecrübelerini alın ve yolunuza devam edin.

29-30 Kasım’da Ay’ın Balık burcunda oluşu, ailenize karşı sorumluluklarınızı gündeme getirebilir. Fedakarlığınız ve pratikliğiniz sayesinde ev işlerine fayda sağlayabilirsiniz. Ailenize zaman ayırmaya çalışıyorsunuz.

Motivasyon Sözü: “Dünyaya bakışımız, gerçekten duymaya karar verdiğimiz şeylerle şekillenir.”

 

Kasım 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 25" R
Ay
Akrep
28° 32' 34"
Merkür
Koç
15° 59' 18"
Venüs
Koç
25° 39' 06"
Mars
Balık
26° 22' 32"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 53"
Satürn
Balık
16° 10' 59"
Uranüs
Boğa
22° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 46' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 42"
Lilith
Başak
22° 51' 22"
True Node
Koç
15° 33' 47"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>