Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2023

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Merkür'ün Boğa burcundaki hareketiyle günlük yaşantınızı vedüzeninizdeki değişiklikler yerine oturabilir. Daha çok verim almanızı sağlayacak ortamlar kurmak, görüşmeler yapmak, yeniplanları ve sorumluluk değişiklikleri gibi konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kazançlı ve başarılı olacağınız bir zamandasınız, dolayısıyla karşılaşacağınız imkanlara vereceğiniz tepkilerle bu durumu kalıcı hale getirmeniz de kolay olacaktır. Yaptığınız işin ve ihtiyaçlarınızın farkında olmak size büyük avantaj sağlayacaktır. Sağlık, beslenme ve uyku düzeni konularda aksamalar yaşamanıza neden olan durumları sonlandırarak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Kilo kontrolü, bağımlılıklar ve zararlı alışkanlıklara karşı yeni kararlar aldığınızda bunları uzun vadeye yayabilir ve kesin bir düzen oluşturabilirsiniz. Merkür'ün Kuzey Ay Düğümü ile kavuşması hayatı daha basit bir düzleme çekmenizi kolaylaştırabilir. Hem düzeniniz hem de sağlığınız konusunda netleşmiş ve yerine oturmuş hamleler yapabilirsiniz. Çalışma hayatınız ve buradan elde ettiğiniz gelirin iyileştirilmesine vesile olacak haberler alabilirsiniz.

Terazi burcunda 6 Nisan'da gerçekleşecek dolunay size yaşadıklarınızın ve yaşamak istediklerinizin gerçek nedenlerini gösterebilir. Geniş açıda düşünmekle beraber düşüncelerinizi uygulamaya koyacağınız alanları bulmak, önceki girişimlerinizin ya da ilişkilerinizin gidişatını görmek bu dönemin en önemli öğretisi olacaktır. İnsanlık için küçük görünse de aslında hem sizin hem de insanlık için gerçekten büyük ve önemli adımlar sözkonusu olabilir. Cesur olun ve bu kez problemlerin etkisini en aza indirecek bir tutum sergileyin. Çevrenize yansıtacağınız bu yeni imajla beraber hem destek alabilecek hem de sürpriz ilişkilere kapı aralayacaksınız. Koç burcundaki Güneş ve Chiron'un bir araya gelmesiyle kendinizle barışamadığınız konuları bir kez daha gündeme getirebilirsiniz. Hayatın keyifli yanlarına erişim kolaylığınızın bulunması, bunun için çaba ve zaman ayırıyor olmanız aslında birçok fırsatın dışarıda değil sizin içinizde olduğunu gösterebilir. Hem sosyal hem de duygusal alanda düşüncelerinize uygun insanlarla karşılaşabilirsiniz.

Venüs'ün İkizler burcuna geçmesiyle ilişkilerinizle ilgili konularda rahatlamalar yaşayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Hem korkularınızı aşıyor hem de yüklerinizden kurtuluyorsunuz. Yeni ilişkilere ve ortaklıklara başlamakla ilgili fikirleriniz yoğun olabilir, bu yönde heyecanlı hissedebilirsiniz. Hissettiğiniz şeylerin geçici olması ya da üzerinde iyi düşünülmemiş adımlar atılması devamının da bu şekilde gelmesini sağlayabilir. Dolayısıyla anlık hislerin hayatınıza ne yönde etki edeceğini bilerek hareket etmelisiniz. Anı yaşamak önceliğiniz olsa da hem parasal açıdan hem de ilişkiler,anlamında tutumlarınızın farkında olmalısınız. Çevrenizdeki bazı insanlarla aranızdaki sorunları çözmek isterken emin olmadığınız ya da yeterli bilgi sahibi olmadığınız konular sorunu daha da büyütebilir. Söylemleriniz ve eylemlerinizin uyumlu olmasına özen gösterin.

Güneş'in ve yönetici gezegeniniz Jüpiter'in Koç burcundaki kavuşumu özgüveninizi tazelerken yapabileceklerinizin önündeki sınırı da kaldırıyor. Bir fikri işlemek, bir yeteneğinizin arkasında durmak ve hayal ettikleriniz için çalışmak sizin için daha kolay olabilir. Aşk hayatınız, mutluluk kavramınız konusunda önemli zamanlar yaşayabilirsiniz. Zira karşılaşacağınız insanların da bu yönde size fazlasıyla katkısı olabilir. Çocuk sahibi olmak isteyen bir Yay burcuysanız iyi haberler alabilirsiniz.

20 Nisan'da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması size hayal kurmanın ve bunları gerçek hale dönüştürmenin anahtarlarını verebilir. Fikirlerinizi hazırlayın, projelendirin ve uygulamak için arayışlarınızı devam ettirin. Bu size girişimciliğin tanımını yeniden yaptırabilir. Ciddi kararlar, işler ve tercihler gündeminizde yer bulabilir. Maddi ve manevi yönden geleceğinizi şekillendirecek birçok konuyla ilgilenebilirsiniz. Mutlu ve özgür hayatınız size " hoş geldin" diyecektir.

Güneş'in Boğa burcundaki seyahatine başlamasıyla tek bir çizgi dahilinde ilerlemek ve sorumluluklarınızı tam anlamıyla gerçekleştirmenin karşılığını bulabilirsiniz. Özellikle parasal durumunuzu da etkileyecek gelişmeler ve haberlere hazır olmalısınız. Önemli teklifler ve statüler gündeme gelebilir, bunları kendi planlarınızla harmanlayabilirsiniz. Net olmak ve işinize hakim olmak zorlaşan koşulları kolaylaştırabilir. Sabırlı ve gerçekçi tutumlar hem sağlığınızı korumak hem de sürecin daha kalıcı olması için size destek verecektir.

Merkür'ün Boğa burcundaki geri hareketidüzeninizle ilgili bazı pürüzlere kesin çözüm getirmenizi isteyebilir Gergin ve sabırsız tavırlarla elinizdeki kaynakları riske atabilirsiniz. İşinize ve bunu geliştirmeye odaklanmalısınız. Geçmişe dönük bazı haberler alabilir, çalışma ortamlarınızdaki gecikmiş düzenlemelerin başladığını görebilirsiniz. Her şeyin bir geleceği olduğu gibi geçmişi de olduğunu anlamak stresinizi yönetmenizi kolaylaştıcaktır. Beslenme sorunlarına bağlı rahatsızlıkların çözümü için diyet ve spor gibi düzenlemelere kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Güneş'in Kuzey Ay Düğümünün Boğa burcunda bir araya gelmesi sizi de kendi nedenleriniz ve isteklerinizle bir araya getirebilir. Bir döngüyü kırmanız gereken bir gün olabilir. İşinizin mevcut durumu, statü ve sorumluluk değişikliğiyle ilgili haberlerin gelişini hızlandırmak için elinizi taşın altına koymanız gerekebilir. Çabalarınızın yön değiştirmesi, kendinizdeki önemli değişimin ve kazanma isteğinin bir yansıması olabilir. Standartlarınızı, beklentilerinizi değiştirdiğinizde bunun için verdiğiniz emeği ve çalışma stilini de değiştirebileceksiniz. Ağır giden gibi görünse de sağlam bir zemin kurduğunuzun farkına varıyorsunuz.

Aslan burcundaki Ay'ın Kuzey Ay düğümüne kare açı yapması, sınırlarınız ve istekleriniz konusunda sizi zorlayabilir. Anlık durumların geleceğinize olumsuz etki etmesine izin vermemelisiniz. Problemlerle karşılaştığınız noktada bunların çözümünü, işin gereklerine uygun şekilde bulmanızda fayda var. Kendinizi yormanız ve gereksiz tartışmaların içine girmeniz sağlığınızı tehdit edebilir. Gıda zehirlenmeleri, kazalar gibi durumlar karşısında dikkat etmelisiniz.

Motivasyon Sözü: “Uyanık bir kalp, ışık saçan bir gökyüzü gibidir.”

Nisan 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 49" R
Ay
Akrep
28° 37' 49"
Merkür
Koç
15° 59' 19"
Venüs
Koç
25° 39' 36"
Mars
Balık
26° 22' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 59"
Satürn
Balık
16° 11' 01"
Uranüs
Boğa
22° 06' 04"
Neptün
Balık
28° 46' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 44"
Lilith
Başak
22° 51' 25"
True Node
Koç
15° 33' 46"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>