Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık

Yay Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2023

Yay Burcu

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Kova burcunda kavuşan Merkür ve Satürn yakın çevrenize dahil olan kişilerden, arkadaşlarınızdan ya da bazı aile üyelerinden haberler getirebilir. Belli bir rutin dahilinde ilerlemek isterken yeni işler, yolculuklar ve sorumluluklar doğarsa bunlara aşırı tepki vermemelisiniz. Kayıtsız ve duyarsız kalmayın, her şeyin size ispat edeceği bir gerçek olduğunu unutmayın. Edindiğiniz her şeyi kendi aklınızın süzgecinden geçirerek, kendi deneyiminizle birleştirerek hayatınıza entegre etmelisiniz. Bu olgunluğu taşımak bu süreçte yapacağınız en iyi hamle olabilir. Merkür'ün Balık burcuna geçmesi özellikle yer değişikliği yapmak ve farklı sınırlar içerisine girmek konusunda yolunuzu açabilir. Bu süreçte pek çok fikir ve destek alabilirsiniz. Hepsini değerlendirmeye almak yerine sizin için asıl gerekli olan odaklanmalısınız. Mantığınızın ve kalbinizin sesinin anlaşması sizin için her şeyden daha önemli ve belirleyici olacaktır.

Yönetici gezegeniniz Jüpiter'in Venüs ve Chiron ile Koç burcundaki kavuşumu yaralarınızı sarmak ve ihtiyacınız olanı elde etmek için size bazı kapılar açabilir. Her zaman şanslı olduğunuzu düşünebilirsiniz ancak bu etkiyle şansınızın biraz daha yüksek olduğunu görebilirsiniz. Beklentilerinizin şekillenmesi için bazı şartların doğmasını beklemek yerine sizin çabanız burada belirleyici olabilir. Duygusal ve sosyal konuların haricinde, işinize ve gelecek yatırımlarınıza da dokunan gelişmeler yaşayabilirsiniz. Nerede ne şekilde mutlu oluyorsanız bunu günlük yaşamanıza daha çok dahil etmelisiniz.

Satürn'ün Balık burcuna geçişi hemhem de ev hayatınızı önemli derecede etkileyecek yenilikler getirebilir. Rahatsızlık duyduğunuz, düzen kuramadığınız durumlarda düze çıkabilirsiniz. Çözüm yolları kadar bunları nasıl uygulayacağınız da önemli olacaktır. Taşınma, yer değişiklikleri, aileyle olan iletişim, evlilik kararı, mevcut ilişkilerinizin gidişatı gibi gündemleriniz olabilir. Bu alanlarda hayatınızın geri kalanını etkileyecek başlangıçlara gidebilirsiniz. Yaşadığınız zorlukları değil, daha önceki zorluklarla nasıl mücadele ettiğinizi düşünmelisiniz. Teslimiyet, fedakarlık, kabullenme gibi kavramların hayatınıza olan yansımalarını doğru analiz edin. Bu analiz size bundan sonraki süreçteki kriterlerinizi gösterecektir.

7 Mart'taki Başak dolunayı ile kariyerinizdeki sorunları, engelleri daha kolay görebilirsiniz. Bu da size ilerlemenin yolunu açacaktır. İş teklifleri, sorumluluk ve yer değişiklikleri gibi konular gündeminize gelebilir. Geçmişte yaşadıklarınıza, yaptıklarınıza takılıp kalmak yerine asıl önemli olan gündeminize dönmelisiniz. Vakit kaybı yaşamadan önünüze gelen fırsatları değerlendirmeli, mevcut çalışmalarınızı sonuçlandırmaya çalışmalısınız. Kime güvendiğiniz, kiminleyaptığınız gibi konular önemli hale gelebilir. İş ve sosyal ilişkilerinizde bir düzenlemeye gidebilirsiniz.

Güneş Merkür ve Neptün'ün Balık burcundaki kavuşumuyla ev hayatınızda yaşadıklarınızı, duygusal boşluklarınızı düşünebilirsiniz. Bundan kaynaklanan dalgınlık ve yanılgılar gündeme gelebilir. Özellikle alım satım, taşınma gibi durumlar sözkonusu ise işin önünü arkasını iyi düşünmenizde fayda var. Sorgulamak, üzerinde kafa yormak size zaman kaybı olarak gelmemelidir. Bunun aslında kendinizi sağlama almak olarak idrak ettiğinizde evlilik, aile ilişkileri ve taşınma ilgili konularda daha rahat yol alabilirsiniz.

Venüs'ün Boğa burcuna geçişi ile birlikte işiniz ve işiniz için yaptığınız her şeyin önemli, maddi ve manevi olarak da değerli olacağı bir sürece giriyorsunuz. Girişimlerinizi neticelendirebilir, başvurularınızdan olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işleri sağlam bir zemine oturtmak, kazancınızı ve sisteminizi kalıcı hale getirmek sizin için önemli olacaktır. Bunun için de gereken desteği buluyorsunuz. Psikolojik olarak da bir karşılık görmek sizi daha çok motive edebilir. Sizin için gerekli olana, kazançlı olana ve devamlılık sağlayana odaklanıyorsunuz. Üzerinizdeki rahatlık hareketlerinize ve yediklerinize de yansıyabilir. Bunu kontrol altında tutmalısınız. İyileşme ve rahatlama sürecinde olduğunuz için yeme düzeninizi bozacak seçeneklerden, tatlı tüketiminden uzak durmanıza fayda var. Doğa sporları, kısa yürüyüşler ya da bahçe işleriyle ilgilenmek hem zihnen hem de fiziksel olarak daha dinç hissetmenizi sağlayabilir.

Merkür'ün Koç burcuna geçmesiyle gökyüzünün desteğini pek çok konuda arkanıza alabilirsiniz. Dinlenmek, sizi dinlendiren ve mutlu eden unsurlara odaklanmak isteyebilirsiniz. Hayata bir mola vermek, bunu yaparken de istediğiniz şeylere ağırlık vermek size iyi gelebilir. Hobilerinize zaman ayırabilir, kısa süreli tatil planları yapabilirsiniz. Yaptığınız her şeyin motivasyon olarak karşılığını bulacağınız bunları maddi sonuçlara dönüştürmek de sizin için zor olmayacaktır. Aşk hayatınızda da hareketli ve günler geçirebilirsiniz. Yeni bir ilişkiye adım atmak, hislerinizi paylaşmak mutlu olmanızın yolunu biraz daha açabilir.

Güneş'in Koç burcuna geçişi ve 21 Mart'ta burada bir Koç yeniayının gerçekleşecek olmasıyla duygusal konularda adım atmak, hislerinizi göstermek, hazır olduğunuzu ispat etmek ve çevrenizi etkilemek gibi terimler hayatınıza fazlaca yer alabilir. İstediğiniz, inandığınız bir his uğruna mücadele verebilir, bunu nasıl yaptığınıza kendiniz bile şaşabilirsiniz. Gireceğiniz ortamlar, tatil planlarınız, yatırım amaçlı yapacağınız çalışmalar hayatınıza yeni insanlar getirecektir. Bu da fazlasıyla aktif bir dönem yaşamanız anlamına geliyor. Daha önce yaşadıklarınızı geride bırakarak yeni olanın, iyi olanın ve motivasyonunuzu hep yukarıda tutanın peşinden gidebilirsiniz. Sadece bunu yaparken karşı tarafın ihtiyaçlarına ya da ilgilendiğiniz konunun gereklerine de odaklanmanız gerektiğini unutmamalısınız.

Plüton'un Kova burcundaki hareketine başlaması kendinizi yenilemenize yardımcı olacak tüm bilgileri ve konuları önünüze getirebilir. Görmek için bir çaba göstermeniz gerekmese bile yaşam tarzınızı bu yönde yenileyeceksiniz. Bildiğinizin dışına çıkmak, her zaman yazdığınızdan farklı şekilde yazmak, her zaman gittiğinizden daha farklı bir yerlere gitmek gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bakış açınızın büyük ölçüdeki bu değişimi yaptığınız/yapacağınız işlerde de etkisini gösterecektir. Mantığınızı kullanma biçiminiz değişiyor, bu da maddi ve manevi kazançlarınıza etki edebilir. Dil öğrenmek ya da bilmek değil, bunu etkili ve uzun vadeli şekilde kullanmanın önemini fark edebilirsiniz. Sosyal ağlar ve sosyal çevre sizin için belirleyici durumlara kapı açabilir.

Mars'ın Yengeç burcunda hareket etmesiyle ekonomik durumunuzu güçlendirecek bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gerek sizin çalışmalarınız gerekse eşinizden/ailenizden gelen destekler yükünüzü hafifletebilir. Hayatınızda parasal açıdan iyiye giden durumlar sözkonusu ise, kenarda durmak yerine hakkınız olanı almalısınız. Duygusal krizler, gereksiz tavır ve gururlu hareketler ya da tam tersi bir sömürü hissi oluşturmayacak tutumlar sergilemediğiniz sürece kazanan siz olabilirsiniz. Harcamalarınız ve hislerinizi kontrol altında tutun. İkisinin de boşa kullanımı motivasyonunuzu etkileyebilir. Fırsatları görün ve değerlendirmek için kabuğunuzdan çıkın.

Merkür ve yönetici gezegeniniz Jüpiter Koç burcunda kavuşuyor ve duygusal konularda sizi tekrar düşünmeye itiyor. Yaşadıklarınızın, partnerinizle paylaştıklarınızın ne şekilde sonuçlandığını görebilirsiniz. Burada önemli olan, olaylara her iki tarafın da açısından bakabilmektir. Bunu sağladığınız sürece büyüyen tek şey sevginiz olacaktır. Sevinci de öfke gibi dozunda yaşamayı biliyorsanız yorgunluk hissi uyandıran ilişkilerin, aktivitelerin yerini mutlu hatıralar alabilir. İlgilendiğiniz bir alana daha fazla zaman ayırabilir, bunu ileri adımlara taşıyacak kurslara gidebilirsiniz.

Boğa burcunda kavuşan Uranüs ve Venüs,koşullarınızda önemli noktalara dikkat çekebilir. Beklediğiniz ödemelerin daha yüksek meblağlarda gelmesi, ödüllendirilmek ya da daha iyi olabilmek adına bazı değişiklikleri kabul etmek gibi durumlar sözkonusu olabilir. Kalıcı, uzun vadeli ve farklı bir girişiminiz olabilir. Eşinizden, çevrenizdeki diğer güçlü kadın figürlerinden alacağınız destekler bu konuda sizi destekleyebilir. Dolayısıyla açık görüşlü olmaya özen göstermelisiniz. Motivasyonunuz rahatınızı korumak değil geliştirmek yönünde olursa istediğinize ulaşabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Hayır deme kapasiteniz, daha büyük şeylere ‘evet’ deme kapasitenizi belirler.”

 

Mart 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 07' 57" R
Ay
Akrep
27° 34' 60"
Merkür
Koç
15° 59' 09"
Venüs
Koç
25° 33' 27"
Mars
Balık
26° 18' 60"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 49"
Satürn
Balık
16° 10' 33"
Uranüs
Boğa
22° 05' 47"
Neptün
Balık
28° 46' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 26"
Lilith
Başak
22° 50' 52"
True Node
Koç
15° 34' 01"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>