Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ayın 15'ine kadar profesyonel yaşamınıza odaklanmış durumdasınız. Tabii eğer iş yerinizde birileri sizi baştan çıkarmazsa! Sonrasında Boğa burcundaki Venüs arkadaşlıklarınızı ön plana çıkarıyor. Eğer bekarsanız arkadaşlarınız vasıtasıyla yeni biriyle bile tanışabilirsiniz. İlişkiniz varsa, partnerinizle ortak projeler yapıyorsunuz. Nisan 2021 Mottosu

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2021

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Merkür’ün Koç burcuna geçişi ile Nisan ayına enerjik bir girişle başlıyorsunuz. Çalışma ortamınızda çekingen tavırlarınız yerini daha sıcak ve etkili bir iletişime bırakıyor. 12 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek yeniay size bu nokta daha fazla gelişim olanağı sağlayacak ve hedeflerinize giden yolda üstlerinizin takdir ve desteğinizi almanızı kolaylaştıracaktır.

14 Nisan’da Venüs Boğa burcuna geçiyor ve bu size sosyal çevrenizle birlikte vakit geçireceğiniz,birlikleri ve paylaşımlar yapacağınız yeni alanlar açıyor. 19 Nisan’da Güneş ve Merkür’ün de gelmesiyle burada fikirlerinize danışılan ve görünür olan bir kimliğe bürünebilirsiniz. Bu durum zaman yönetimi konusunda size zor anlar yaşatsa da profesyonel düşünerek durumun üstesinden gelebileceksiniz.23 Nisan’da Mars burcunuzdaki seyrine başlıyor. Hareket etmenizin zorlaşacağını düşünebilirsiniz. Karşılaştığınız durumların olumsuz yanına odaklanmak, ilişkilerde fazla hassas ve duygusal yaklaşmak söz konusu olabilir. Her şey iyiye gidiyorken bunu elinizle bozmamalı, mücadelenize kararsızlık değil anlam katmak üzerine düşünmelisiniz.

27 Nisan’da gerçekleşecek Akrep dolunayı, sizi manipüle etmek ve becerilerinize gölge düşürmek isteyen kişileri önünüze getirebilir. Bazı insanların gerçek yüzünü görmek ve sizin üstünüzden değer kazanmak isteyen kişileri fark etmek, ilişkilerinize karşı bakış açınızı yeniden değerlendirmenizi sağlayacaktır. Plüton geri hareketine başladığında duygusal ve sosyal tüm ilişkilerinizle ilgili tüm sorumluluklarınız ve bugüne kadarki hesabınız yeniden gündeme geliyor. Bunun verdiği kısıtlanmadan en az hasarla çıkmak istiyorsanız buradaki düzenin değişmesine müsaade etmelisiniz.

30 Nisan’da ayın kapanışını Güneş ve Uranüs’ün Boğa burcundaki kavuşumuyla yapıyorsunuz. Toplumsal konularla ya da bulunduğunuz çevreyle ilgili şaşırtıcı gelişmeler ortaya çıkabilir. Alacağınız beklenmedik haberlerin devamında bazı sarsıcı konularla uğraşmanız gerekebilir. Hemen olumsuzluğa kapılmayın ve sürecin sürprizlerini iyiye çevirecek fikirler üretmeye çalışın. Güzel bir ay dileriz.

Motivasyon Sözü: "Bildiğim tek şey şu: Yaralarla doluyum ve hala ayaklarımın üzerinde duruyorum." Nikos Kazancakis

Nisan 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 44' 34" R
Ay
Başak
08° 37' 21"
Merkür
Koç
17° 34' 11"
Venüs
Koç
17° 28' 29"
Mars
Balık
21° 14' 41"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 20"
Satürn
Balık
15° 32' 50"
Uranüs
Boğa
21° 43' 56"
Neptün
Balık
28° 33' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
20° 01' 39"
Lilith
Başak
22° 07' 14"
True Node
Koç
15° 36' 32"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>