Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda iki kişi arasında kalmış durumdasınız. Hoşlandığınız ve sizinle ilgilenen iki kişi var. Bunlardan hangisi ile birlikte olacağınıza bir türlü karar veremiyorsunuz.

İşlerinizi hakkıyla yerine getiriyorsunuz fakat ona rağmen işyerinizde bazı sorunlardan bir türlü sıyrılamıyorsunuz. Bugün bunları halletmekle zaman harcayacaksınız.

Kendinize bugün borç kaynakları aramaya çalışacaksınız. Ama borçlarınızın çoğalmamasına da dikkat etmelisiniz. Aradığınız parayı büyük ihtimalle temin edeceksiniz.

Dinlenmeye bir türlü fırsat bulamıyor, bulduğunuz fırsatları da değerlendirmiyorsunuz. Sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç güne kalmadan yakın akraba ilişkilerinizde çoktandır beklediğiniz bir kırgınlığın haberi gelebilir. Yapıcı tutumunuzla, bu kırgınlığı ortadan kaldırma girişimleriniz olacak. Gizli inatçılığınız bugünlerde size yön veriyor. Yaptığınız araştırmalar tahmin ettiğiniz gibi çıkmayabilir. Bu konudaki ısrarcılığınızın, yanılgınızdaki payını sonradan anlayacaksınız.

1 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 03:53 Ay-Satürn kavuşumu düşüncelerimizi kendimizden emin şekilde dile getirebiliriz. Sorumluluk duygumuz yüksektir. Disiplinli, dikkatli ve pratik şekilde hareket ederek başarılı işler çıkarırız. Saat 17:13 Merkür-Mars görünümü, sizi destekleyici, tatmin edici ve rahatlatıcı kazancın göstergesidir. Evinize veya kendinize alışverişte bulunursunuz. Tatil için plan yaparsınız. Kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Değişiklikten, yenilikten hoşlanırsınız. Evinizi veya size ait bir odayı yeniden dizayn edersiniz. Rahat ve özgür olmak istersiniz. Başka bir eve taşınabilirsiniz. Hukuki bir dava lehinize sonuçlanabilir. Zihniniz gayet parlaktır. Nereye ne vereceğinizi, nereden ne geleceğini çok iyi bilirsiniz. Saat 17:29 Venüs-Jüpiter görünümü, huzur ve güven vericidir. Eskiye ait anılar gözünüzde canlanır. Bir dosttan selam, sevdiğiniz bir kişiden ilgi, bir haber, güzel bir paylaşım sizi mest edecektir. Sevilmek, ilgi görmek istersiniz. Bir yolculuğa çıkabilir veya tatil planı yapabilirsiniz. Gurbette olanlar sevdiklerini görmeyi, uzakta olanlar kavuşmayı özler. Bir sıkıntınız sona erer. Başkalarına yardımcı olursunuz. İnançla, sevgiyle yol alırsınız. Maddi-manevi destekler görürsünüz. Saat 19:41 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, takdir edilmek, sayılmak, değerli bulunmak istersiniz. Saat 19:57 Ay-Venüs karşıtlığında, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek arzunuzdan söz edersiniz. Anlatım tarzınız konuştuğunuz konuya göre kimi zaman masalsı kimi zaman da fazlasıyla ciddi olabilir. Saat 21:29 Ay-Neptün görünümü, ilişkinizle alakalı konularda veya genel olarak aşk hayatınızla ilgili meselelerde yanlış değerlendirmede bulunmamak için aklı başında düşünmeniz gerektiğini söylemektedir. Gönülden sevgilerimle,

1 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündelik işlerinden istediklerine sıra gelmemesi düşüncesi seni esir alabilir. Finansal konularda kararlar alabilirsin.

1 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyeleriniz ve onlarla beraber yürüttüğünüz ortaklaşa finansal konularınızda önemli gelişmeler yaşayabilir gelecekle ilgili bazı konularda artık daha net kararlar alabilirsiniz. Ancak sağlık ile ilgili konularda önem vermeniz gereken durumlar gözüküyor. Tedavi sürecini reddetmez ve size verilen tavsiyelere uyarsanız sağlığınız günden güne daha da iyileşecektir.

1 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaptığınız işlerinize odaklanacağınız bir gün. İş geliştirme konusunda neler yapabileceğinizi araştırabilir, planlamalar yapabilirsiniz. Konu ile ilgili işin ustalarına danışabilir, fikir alabilirsiniz. Tasarımını yaptığınız işi yakın çevrenize anlatabilirsiniz. Reklam yapmak için organizasyonlar düzenlemeniz mümkün. Maddi kazancınız artabilir.

1 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. Mutsuz olduğunuz zaman bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Yalnızlık size iyi gelecektir.

1 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünve özel yaşamınızda iniş ve çıkışlar gerginlik ve mutluluklar gün boyu etkili olabilir. Adeta serseme dönebilirsiniz. Aşırı derece de olmamak kaydıyla müdahale edin ama tartışmalara ya da dengeli davranılması konusunda ısrarcı olmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda  yaşadıklarınız daha da karmaşık bir hal alabilir sevdiğiniz insan size çok uzak davranabilir ve aranıza duvarlar örüldüğü hissine kapılabilir bir kaç saat sonra ise onun vazgeçilmezi olduğunuzu hissedebilir bu durumda nasıl davranmanız gerektiğini saptamakta zorlanabilirsiniz. İşiniz zor en iyisi akışa ayak uydurup duygularınızla hareket etmek olmalı…

1 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecek planlarınızda insanlardan göreceğiniz şanslar ve faydalar yüksek olabilir. Bugün, eviniz ve aile hayatınız için yapmanız gereken harcamalarınıza odaklanabilirsiniz.

1 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim aşkta sizi coşturacak. Sevip, sevildiğinizin kıymetini bugün anlarsınız. Çocuğunuzla ilgili başarılı faaliyetlerin kapıları açılır. Sportif ve sanatsal becerilerinin ortaya çıktığı bir dönem. Siz de yeni bir hobiye başlayarak kısa sürede hızlı bir gelişme kaydedersiniz. Teatral bir performansa katılmak içinizdeki enerjiyi dışa yansıtır.

1 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

1 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 53" R
Ay
Başak
27° 16' 24"
Merkür
Boğa
03° 13' 21"
Venüs
Boğa
23° 02' 58"
Mars
Koç
13° 27' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 11"
Satürn
Balık
17° 57' 56"
Uranüs
Boğa
23° 22' 60"
Neptün
Balık
29° 23' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 05"
Lilith
Başak
25° 19' 26"
True Node
Koç
14° 55' 30"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>