Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Destek Bekliyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 80%

Eğer bir ilişkiniz yoksa, aşk bugün size tamamen beklenmedik bir şekilde ve tamamen üzüntülü ruh halinizden çıkarabilir. Bir kitapçıda ya da kafede sıradayken arkanızda duran kişiyle tanışabilirsiniz ancak nerede karşılaşırsanız karşılaşın çok dikkatli olun. Yavaş ve dikkatli hareket edin. Korku ve güvensizlik yaşatmadan bu kişiyi iyice tanıyın.

Bugün arkadaşlarınıza çok dikkat edin. Zihniniz ve bedeniniz için gurur ve saygıyı arttıracak faaliyetlerde bulunun. Örneğin feminist hareket uzun bir yol kat etti, ama hala yapılması gereken çokvar. İlgilendiğiniz kısımla ilgili yardım etmek için görevinizi yerine getirdiğinizden emin olun.

Kendinizi bir şeylere adama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu profesyonel veyahayatınzla ilgili olabilir. Fakat bu konuya biraz fazla hızlı bir şekilde atlayabilirsiniz. Şu anda, bir şeyler sizi verdiğiniz sözleri tekrardan düşünmeye itiyor. Bu bir daha tek başınıza sözler vereceğiniz anlamına geliyor, daha ziyade partnerizle ortak bir karar alabilirsiniz.

Beklenmedik hisler bir anda ortaya çıkıp tahribat ve düzensizlik yaratabilir. Bu davetsiz misafirlerle başa çıkmaya hazır ol. Kilit nokta ise önüne ne çıkarsa çıksın aşırı tepki vermemek. Ne kadar sakin ve stabil olursan, o kadar iyi olacaksın. Büyük bir tepki vererek durumla mücadele etmeye çalışırsan, eline zarardan başka hiçbir şey geçmez. Ona kadar say, bir süreliğine kendinle baş başa otur.Uzak diyarlara ve egzotik yerlere dair rüyalar ve hayaller sizde her şeyi bırakıp bir süreliğine kaçıp gitme isteği uyandırabilir. Genelde fevri hareket eden biri olmasanız da bugün içinizin kıpır kıpır olması sizi o yönde teşvik ediyor. Bugün yapmak zorunda olduğunuz bir şey yoksa ve hava da elverişliyse arabaya atlayıp manzarası farklı bir yerlere gidebilirsiniz. Arada sırada biraz değişiklik herkese iyi gelir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç gün boyunca, sabrın adeta sonuna kadar test edildi ve işte seni batıracak ya da çıkaracak olan hakikati öğrenme vakti geldi. Yoğun bir gün geçirebilirsin, en derin motivasyonlarını ifade etmeye teşvik edilebilirsin. Bir otorite figürüyle yaşanabilecek bir zıtlaşma patlak verebilir. Anlayışlı ve dengeli kalmak için elinden geleni yap.

10 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Muhtemelen oldukça iyi görünüyorsunuz ancak duygusal olarak iyi bir ruh halinde değilsiniz. Kendinizi biraz şımartın. Saç kesimi ya da masaj ruhunuza iyi gelecektir. Zevk almaya bakın.

10 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay Tutulması gerçekleşiyor. Sana dayatılan işlerden ziyade kendi isteklerine yönelebilirsin. Bugün karar ve sorumluluk alma konusunda sıkıntılar yaşayabilirsin. Gündelik işlerini kolaylaştırmak için destek arayışın olacak. Ama beklediğin yardımı bugün alman zor olabilir. Kimseden destek görmeden işlerini halletmek zor olsa da, günün ilerleyen saatlerinde buna adapte oluyorsun. Desteğe ihtiyacın olduğu gerçeği gün boyu peşini bırakmayabilir.

10 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aynı zamanda kelimelerinizin ve düşüncelerinizin gücünü tanıma zamanıdır.Kendinizi nasıl ifade ettiğiniz ve günlük düşünce alışkanlıklarınızda değişiklik yapmak şu anda hayatınızı değiştirebilir.Eğer yıkıcı kalıplara sıkışmış hissediyorsanız, şimdi bir şeyin değişmesi gerektiğini göreceksiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşk hikayeniz dilediğinizden daha az romantik görünüyor. Bunun sebebi onun size olan soğuk ve ilgisiz tavırları. Bu sorununuzu konuşmadığınız sürece çözemezsiniz. İş hayatınızda isteksiz tavırlarınız işlerin size daha da yorucu gelmesine yol açıyor. Karşıt fikirli biri veya bir durum kafanızı meşgul edebilir. Yanlış anlaşılmaların sizi germesine izin vermeyin. Bazı şeylerin açığa çıkması nedeniyle pek hoşunuza gitmeyen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Soğukkanlılığınızı kaybetmeyin.

10 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Vermiş olduğunuz sözleri yerine getirmek için var gücünüzle çabalıyorsunuz. Oysa ki partneriniz bir hayli sabırsız. Ona sakin bir tavırla aksilikleri izah edebilirsiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz, ikili ilişkilerinizde mutluluk veren bir enerjide olmanıza rağmen, kişisel olarak bazı kararsızlıklar yaşayabilir, yönsüzlük ve agresiflik hissedebilirsiniz. Bu etkinin geçici olduğunu bilerek hareket etmeniz ilişkileriniz açısından faydalı olacaktır.

10 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün meydana gelecek tutulma ile uzaklar, eğitim, yabancılar, seyahatler hakkında planlamalar yapacak, yakınlarınızla olan ilişkiniz ve hayata bakış açınızı gözden geçireceksiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün senenin ilk tutulması, Yengeç burcunda gerçekleşecek. Kişisel hedefleriniz ve inanç sisteminiz üzerinde etkili olacak bu tutulma ile birlikte düşünce yapınız değişmeye başlayabilir.Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz bu dönemde önem kazanacaktır. Yeni ülkeler ve farklı insanlar tanıma isteğinizi yakın çevrenizde gelişen olaylar sebebiyle bastırmak durumunda kalabilirsiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eviniz ve ailenizle ilgili uğraşlarınız vaktinizi alırken, evinizde çok daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Ailenizle ilgili konular ve sorunlar ilgilenebilirsiniz. Mutfakta daha fazla zaman geçirebilir, evde giderilmesi gereken sorunlar ve eksik gediklerle uğraşabilirsiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda şanslı bir gün. Akrep burçlarının temeli geçmişe dayanan işleri ilerleme kaydedecek ve onlara gelir olarak geri dönecektir. Bir şekilde bir üst basamağa çıkmayı başaracaksınız. Yeni bir çevre kurmak, reklamcılık, basın gibi işlerde yeni projeler başlatmak için oldukça uygun zamanlar.

10 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabah saatlerinde ortak maddi konular,ve para konularında hareketli bir gündeminiz olabilir. Öğleden sonra ise bulunduğunuz ortamın dışına çıkıp uzaklaşmak, rahat nefes almak isteyebilirsiniz. Ay tutulmasının duygusal etkilerini hissedebilirsiniz.

10 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 02' 21" R
Ay
Başak
18° 35' 07"
Merkür
Boğa
02° 14' 34"
Venüs
Boğa
22° 08' 38"
Mars
Koç
12° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 46"
Satürn
Balık
17° 54' 60"
Uranüs
Boğa
23° 20' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 52"
Lilith
Başak
25° 14' 32"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>