Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşka kapalısınız. Okuduğunuz aşk romanı bile elinizde ağırlık yapıyor. Hayatınızda aşkı bu şekilde kenara aldığınız dönemleriniz var. Genel sorunlar sizi hissizleştiriyor gibi.

Çok dikkatli olmalı, ısrarla sürdürdüğünüz bir hatadan vazgeçmelisiniz. Hatanızla henüz ilgilenen yok. Fakat ilgilenilmesi halinde dönüşü olmayan bir yola girmiş olacaksınız.

Para sıkıntılarını soğukkanlı bir şekilde karşılıyorsunuz. Bu özelliğiniz kolay toparlanmanıza yardımcı oluyor. Bağış gibi gözden çıkardığınız bir para, yakında size geri dönebilir.

Çok sabırlı olmanız gereken bir olayda biraz fazla tepkili davranabilirsiniz. Bu olayı daha da çözümsüz hale getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şeyi paylaştığınız dostunuzla aranız açıldığında, zaten çok önemli değildi, diyorsunuz. En olmadık bir küskünlüğünüzde bile, yaşanan bütün her şey anlamını yitirebiliyor. Oysa ki, dostluğu son derece verici bir şekilde ve ilişkilere tat katarak yaşıyorsunuz. Önümüzdeki günlerdeyaşamınızda, dengelerinizi altüst edebilecek gelişmeler yaşanabilir.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 02:15 Ay-Venüs zorlu görünümü, gerek dış dünyada gerekse ailevi ilişkilerde bizi biraz zorlayabilir. Bir şeyleri derleyip toparlamaya çalışırken, hiç hesapta olmayan meseleler bizi uğraştırabilir. Tam birini hallederken, diğer bir gariplik gelip karşımıza dikilebilir. Bu saatlerde sakin olacağız ve kendimize yüklenmeyeceğiz. Saat 02:49-15:43 arasında dek Ay-boşluk etkisi altındayız. Kafanızın içinde birçok yeni proje, fikir veya plan belirir. Ancak bunları yürürlüğe koyamayız. Üzerinde düşünebiliriz. Eksiklerimizi gözden geçirebiliriz. Bu kısa zaman diliminde etrafınızla olan diyalogunuza dikkat ediniz. Saat 15:43 Ay-Balık burcu geçişi, sevginin ne kadar büyük bir güç olduğunu, yüreğimizin derinliklerinde hissetmemizi sağlıyor. İstiyoruz ki, ayrılık dargınlık uzlaşmazlık ve kötülükler olmasın. İnsanlar şu iki günlük dünyada mutlu olsunlar. Sizlerle buluşsun tüm güzellikler. Her şey umduğunuz gibi olsun. Kalben sevgilerimle,  

12 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi olaylar kafanızı fazlaca meşgul ettiği sürece, kendinizle ilgili konularda odaklaşmasını bilmiyorsunuz. Gizli gücünüzün farkında oluşunuzla, aynı paralellikte gelişen olaylara yaklaşım tarzınız, size farklı bir güven duygusu veriyor. Ay, idealleriniz konusunda unuttuğunuz değer yargıları tekrar gündeme getirecek.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konuların büyümesine izin verirseniz, problemlerle uğraşmanız gerekebilir. Belli konular büyümeden doğru şekilde değerlendirilmesi ve çözümler üretilmesi gerekiyor olabilir. Özel hayatınızı ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Pazartesi yazdığımız etkiler devam etse de, bugün Merkür ve Jüpiter görünümü kelimelerimizi doğru kullanmamız, faydalı iletişim kurmamız, düşüncelerimizi yaratıcı şekilde ortaya koymamız için fırsatlar yaratacaktır birkaç gün boyunca. Daha olumlu düşünebiliriz. Uzun vadeli anlaşmalar yapmak veya bağlayıcı sözler vermek açısından güzel bir süreç, ama hızlı davranmalı. Koşullar değişebilir. Uzlaşmak iki gün içinde iyice zorlaşacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

12 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeme gelebilir. Evde oluşabilecek küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Gün içinde aşkta gelişmeler yaşanabilir. Kendinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Günün ikinci yarısı çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde uyum içindesiniz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşılaştığınız olaylar ve kişiler size eski arkadaşlarınızı hatırlatabilir. Bu arada eskiden yaptığınız ve unuttuğunuz projelerinizi hatırlayabilirsiniz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile yaşamınıza ağırlık verebilir, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabilir ve evde sevdiklerinizle eğlenceli partiler düzenleyebilirsiniz. Alım satım işlerinizde başarı olan bugün, finansal konularda beklediğiniz bir parayı alabilir, özel hayatınızda romantik bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile büyükleri bugün sizinle aynı fikirde olmayabilir. Evdekilerle zıt düştüğünüz konularda önce karşı tarafı etraflıca dinleyin. Planlar yaparken tek bir noktaya odaklanmayın.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın dağınık alanlarını toplamak ve pratik bir yaklaşımla detaylara önem vererek toparlanma gerekliliği hissedebilirsiniz. Duygusal olarak yoğun ve derin bir gün deneyimleyeceksiniz.Çocuklarınızla olan iletişiminizde sevgi, merhamet ve şefkat dozunu yükselteceksiniz. Müzik, dans, sanatsal hobiler bugün biraz daha hayatınıza dahil olabilir. Hayatınızın zevk aldığınız alanlarından ziyade çocuklarınız ve eşinizin sorunları ile meşgul olabilir, kendinizden fedakarlık edebilirsiniz. Ağır başlayıp ilerleyen bir gün olacaktır.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

12 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 14' 23" R
Ay
Başak
21° 02' 38"
Merkür
Boğa
02° 31' 04"
Venüs
Boğa
22° 24' 01"
Mars
Koç
13° 02' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 02' 43"
Satürn
Balık
17° 55' 50"
Uranüs
Boğa
23° 21' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 08"
Chiron
Koç
21° 35' 29"
Lilith
Başak
25° 15' 55"
True Node
Koç
14° 54' 42"
Son Güncelleme : 17/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>