Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Güvendesin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk konusunda karşıdakinden çok kendini düşünmen gerekebilir bugün. Kendi mutluluğunu düşünmek ve sürekli fedakarlık yapmaktan vazgeçmek doğru olacak. Bırak biraz da karşı taraf kendini sana ifade etmek durumunda hissetsin.

Çok tempolusunuz, ama işler bitene kadar hem siz hem de çalışma arkadaşlarınız yeterince gerginlik yaşıyorsunuz. Plansız, programsız çalışmanıza rağmen işinizdeki başarınız herkesi şaşırtıyor.

Geleceğe yönelik para kazanma fikirleri konusunda kendini geliştirip yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsin. Ve burcundaki etkiler bugün bunun için doğru fırsatları da bulabileceğini gösteriyor. Eğitim ve kariyer konularına daha fazla önem verebileceğin bir gün olabilir.

Sağlığın için beslenme düzenine daha çok dikkat etmen gerekebilir bugün. Bazı alışkanlıklarından vazgeçip daha sağlıklı yollar tercih edebilirsin kendin için. Beslenme düzeninde bir denge kurmak genel olarak sana daha iyi bir enerji katabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün canını sıkan şeyler karşın çıksa da bunlarla başa çıkma kabiliyetini artırabileceksin. Karşına çıkacak olumsuzluklara göğüs gerebilirsin, bunu asla unutmaman gerek. Hemen pes etmemek, çözüm üretmek için morali yüksek tutmak önemli olacak bugün. Kendine güvenmen gerekebilir.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün yıldızlarının mesajı, açıkça bilmediğiniz halde neler olup bittiğini biliyormuş gibi davranmanıza gerek olmadığıdır. Tüm cevapları bilmediğinizi kabul etmenin utanılacak bir tarafı yok. Eğer daha fazlasını yapabilseydi, dünya daha iyi bir yer olabilirdi.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Retronun etkisini bugün hissedebilirsin. Eğer işlerini evden yürütmek zorunda olan bir Akrep burcuysan, internetle ilgili bağlantı problemleri yaşayabilirsin. Dün itibariyle ateş burcunda konumlanmaya başlayan şans gezegeni Jüpiter, maddi konuları karşına getirecek. Kendini güvende hissedişin,kurma yoluna gitmeni sağlayabilir.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dost görünümlü düşmanlarla karşılaşacaksınız. Güven duygunuz yaralanıyor. Buradaki duygunuzun zedelenmesi çevrenizdeki herkese yansıyabilir ve ilişkilerinizi gözden geçirdiğiniz bir sürecin içine girebilirsiniz. Bir kişinin yaptığı yanlışı herkese yüklememeli hakkaniyetli bir şekilde hareket etmelisiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilinmeyen konularla daha fazla ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Gizli kalan olaylara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Kayıplar yaşamamaya özen gösterin. Elinizde olmayan nedenlerle başınıza gelen olaylar için kendinizi suçlamayın. İkili ilişkileriniz gün içinde önem kazanabilir. Ortaklı konular gündeme gelebilir, anlaşmalarda dikkatli davranın.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sadece yapabilirliklerinizi taktir eden ve sizin iyi yönlerinizi destekleyen kişiler ile muhattap edin. İş içerisinde de diplomasiyi elden bırakmayın.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev halkına mensup kişiler birbiri ardına hedeflerine ulaştıkça, evinize keyif ve zevk hakim olur. Gelirinizde bir artış söz konusu olabilir ki bu da kesinlikle sizin öz saygınızın artmasına neden olacaktır. Siz ve aileniz bir kaç arkadaşınızı yemeye davet ederek bunu kutlamaya karar verebilirsiniz ya da yalnızca kendinize güzel bir yemek ısmarlayarak bunu kutlayabilirsiniz. Şunu temin edebiliriz ki, en azından bir süre için, bazı faydalı şeyler gerçekleşmeye devam edecek.

12 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel veya ev yaşamınızdaki sorumluluklar sizi içine çekebilir ve farklı yönlere çekildiğinizi hissederek bir denge bulmayı öncelik haline getirebilirsiniz. Siz yanlış sinyaller veriyor olabilirsiniz ya da başkaları şu an için sinyalleri doğru yorumlayamıyor olabilir. Değişim garip veya kafa karıştırıcı olsa bile, önemli kararlara varmak için fazladan zaman ayırmayı veya özellikle kafa karıştırıcı sorunları beklemeye almayı hedefleyin.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizlebirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır. Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerindeki sürtüşmenin nedeni ve eleştirilerin hedef alması gereken kişi sizsiniz. Öfke nöbetleriniz yüzünden başarısız oluyor ve insanlar sürekli sizi engelliyormuş gibi hissediyorsunuz. Hedeflerinizin aslında neler olduğunu belirleyin ve sevdiklerinize, sizin için ifade ettikleri anlamı daha sık söyleyin. Vücudunuz aşırı güç harcamayı kaldıramayabilir, ancak sürekli mola almak da doğru değil. Bir an önce kendinizi daha rahat hissedeceğiniz orta noktayı bulun.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizle kalmak ve bazı konuları derinlemesine düşünmek isteyebilirsiniz. Yeni farkındalıklar kazanıyorsunuz. Yöneticiniz Plüton sizi destekliyor. İçinizden geçenleri yazıya dökmenizde fayda var.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün arkadaşlık ilişkilerinizde gözle görülen bir hareketlilik söz konusu olacak. Ailenizin kadınları ile aranızda, duygusal bağlarınızı güçlendirici bir performans geliştireceksiniz. Hiçbir konuda ödün vermemeniz gereken bir gün içindesiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 00' 20" R
Ay
Başak
18° 10' 31"
Merkür
Boğa
02° 11' 50"
Venüs
Boğa
22° 06' 04"
Mars
Koç
12° 51' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 16"
Satürn
Balık
17° 54' 51"
Uranüs
Boğa
23° 20' 19"
Neptün
Balık
29° 22' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 45"
Lilith
Başak
25° 14' 18"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>