Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sana Seni Anımsatan Duyguların Var Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk konularında daha dikkatli düşünmek ve hayatında nasıl bir enerjinin olmasını istediğine karar vermek sana daha iyi gelebilir. Bugün kendine odaklanmalı ve romantik konuları daha dikkatli düşünmelisin.

İnisiyatifli ve seri oluşunuz üzerinize vazife olmayan işlerin üzerinize yıkılmasına neden oluyor. Bugün kendinizi yapmanız gerekmeyen pek çok işi yaparken bulabilirsiniz.

Bugün maddi konulardaki hedeflerini daha dikkatli bir biçimde gözden geçirebileceksin. Parasal hedeflerinin hangisine kısa sürede hangisine daha uzun sürede ulaşacağını kestirmek daha iyi bir strateji uygulamanı sağlayacak.

Günlük işlerine odaklanmak daha kolay olacak senin için. Bu tür şeylerle ilgilenirken daha iyi bir enerji yakalayabilirsin. Yeni ve güzel bir alışkanlık edinebilir ve sağlığına daha iyi gelecek kararlar alabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer daha önceden birisine borç verdiysen bugün verdiğin paraları geri alabilirsin. Eğer daha önceden birisine herhangi bir konuda destek olduysan, bugün bunun genel olarak geri dönüşünü görebilirsin. İnsanlarla aranda daha dikkatli bir iletişim olacak bugün.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün hayatınızın yönünde büyük bir değişim başlamak üzere. Bu değişimin ilk adımlarını bugünü atacaksınız. Zihninizi her türlü olasılığa açık tutun. Çevrenizde olup bitenleri anlamaya çalışın ve detayları kaçırmamaya özen gösterin. Zaman geçtikçe olaylara farklı bir yönden bakmayı başarabileceksiniz.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş canlısı, organize etmeyi seven, çocuklara duyarlı bir günün içindesin. Eğlenmek, zamanını verimli değerlendirmek bugünün yoğunluğunu ifade edecek. Bahçe işlerini seven, arkadaşlarıyla sosyalleşmeyi özleyen Akrep burçları için verimli olacak. Beklenmedik insanlardan beklenmedik teklifler alabilirsin. Uzun zamandır iletişimsiz kaldığın bir dostunla görüşeceğin bir gün olabilir. Sabit gösterdiğin biryüzünden en güvendiklerinle çelişebilirsin.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mali konularda zorlandığınız durumlar söz konusu olabilir. İşin uzmanından destek almak kayıplar yaşamanızı engelleyecektir. Bir özeleştiri yapın ve paranızın, zamanınızın nereye aktığına dair cevapları bulun.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün genel olarak akıcı konular ve kendinizi geliştirebileceğiniz imkanlar var. Aşkta, çocuklarla ilgili alanlarda daha mutlu olabilirsiniz.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarısızlıklarınız için kendinizi suçlamak yerine onların altından ders almaya ve öğrenmeye başlarsanız hayatınızda büyük bir değişikliğe imza atabilirsiniz.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini kısıtlamadan geleceğe yönelik planlar kurabilmelisin. Ama o olmaz, ama bu olmaz diye kendi kendine ket vurmaman gerekecek. İleriye dönük beklentilerinde kendini geri çekmemen önemli olabilir.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilişkilerde ne istediğiniz konusunda açık, bağışlamakta hızlı olun ve değişikliklerin yavaş yavaş oluşmasına izin verin. Hayatta yol gösteren güç suçluluk ya da kalıplar değil aşk olmalıdır ve bu başkaları için olduğu kadar sizin için de geçerlidir. Ailenizin sizi desteklemiş olabileceği ama aynı zamanda yaşam hakkındaki sınırlarınızı ve zihniyetinizi şekillendirmiş olabileceği tüm yolları düşünün ve ardından hayatınızda artık size hizmet etmeyen şeyleri temizlemek için işe koyulun. Bu yolculuğa devam etmek ve kalıcı değişiklikler yaratmak için bu duruma yargılamadan bakın. Bir şeyler hakkında uzunca düşünmeye ihtiyaç duymak, tutkunuzu kaybettiğiniz anlamına gelmez, bu sadece şeyler hakkında bir şeyler yapmayı isteyecek kadar derinden önemsediğiniz anlamına gelir.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zekanızı ortaya koyacak çalışmalar içinde olacaksınız. Yakın kan bağı olduğunuz kişiler, kardeşler ve akrabalarla duygusal bağlarınız güçlenecek ve akşama saatlerinde onlarla birlikte hoş saatler geçirebilirsiniz.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Umutsuzluk zamanı değil. Ruh halinizi bazı sağlıklı faaliyetlerle güçlendirebilirsiniz. Daha önce de bu gibi anlar yaşadığınızı hatırlayın ve bu kötü dönemin eninde sonunda biteceğini anlayın. Daha iyimser olmaya çalışın, yakında her şey yine eskisi gibi yoluna girecek, yeter ki siz sabit kalın ve daha pozitif bir bakışta kararlı olun.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün aşk, çocuk, hobilerimizle ilgilenebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat konularında karar alabilirsiniz. Ortaklık, evlilik veya ilişkilerinizde iniş-çıkışlar gerçekleşebilir. Harika bir gün dilerim.

13 Mayıs 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, evinizle ilgili birçok aktiviteye ihtiyaç duyuyor ve sevdiklerinizle ortak bir performans sergilemek istiyorsunuz. Duygusal desteklerin motivasyonunuzu arttırdığı bir gerçek. Evinizde dostlarınızı ağırlayacak ve hoş bir gün geçireceksiniz.

13 Mayıs 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 42' 24" R
Ay
Terazi
21° 28' 55" R
Merkür
Boğa
06° 02' 43"
Venüs
Boğa
25° 33' 06"
Mars
Koç
14° 59' 49"
Jüpiter
Boğa
28° 38' 58"
Satürn
Balık
18° 05' 52"
Uranüs
Boğa
23° 30' 04"
Neptün
Balık
29° 26' 09"
Plüton
Kova
02° 01' 60"
Chiron
Koç
21° 43' 08"
Lilith
Başak
25° 32' 58"
True Node
Koç
14° 56' 33"
Son Güncelleme : 20/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>