Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yalnızlığa Alışıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmaya çalışın. Elinizden gelenin en iyisi yapmak isteyeceksiniz. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak daha aktif adımlar atabilirsiniz. Sınırların yeniden belirlenmesi gereken bir gün. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gerekiyor.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Sabırlı olduğunuz sürece bu durumun da üstesinden gelebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortaklı gelirleriniz ya da hak sahibi olduğunuz konularla ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Netleştirmek ve buna göre bir plan yapmak için acele etmeyin. Yeni bir yaşam tarzı için, eskiden sizi neyin mutlu etmediğini de bilmeli ve bunlara yeniden yer vermemelisiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal olarak derin düşüncelere dalabilirsiniz. Kendinizi ve ilişkilerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İçsel huzurunuzu sağlamak için meditasyon veya yoga gibi rahatlatıcı aktivitelere vakit ayırmanız faydalı olabilir. İletişimde hassas olmaya çalışın ve anlayışlı bir tutum sergileyin. Bugün çatışmalardan kaçınmak için sabırlı ve esnek olmanız önem taşıyor. Umarım gününüz güzel geçer!

13 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yataktan çıkmak istemeyebilirsin. Sorumluklarını aksatmamak için zorda olsa yataktan çıkıyorsun. Kendine bitki çayı yaparak ayılmak isteyeceksin. İlişkisi olmayan Akrep burcuysan, yalnızlığa günden güne alışmaya başlıyorsun. Yeni bir ilişkiye başlamanın artık eskisinden daha zor olduğunu düşünüyorsun.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Eskinin yükünü atmalısınız. Bundan fayda göremediğinizi kabul edin ve hayatınıza yeni mutluluk kaynakları dahil edin.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çift durumlar yüzünden kendinizi sıkıntıda hissedebilirsiniz. Özellikle parasal konularda daha dikkatli olmalısınız.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani tepkiler vermemeniz gereken bir gündesiniz. İşinizde dingin kalmaya çalışın. Dostlarınız sizden yardım isteyebilir başkalarına yardım etme zevkini tadabilirsiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerine ulaşmak için daha fazla disiplin göstermen gerekebilir. Bugün maddi konularda güzel gelişmeler yaşaman olası. Tek dikkat etmen gereken nokta, odağını yitirmeyerek azimli hareket etmek olacak.

13 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün olayları göründüğü gibi kabul etmek yerine satır aralarını okuyarak içgüdülerinizi dinlemeye daha yatkınsınız. Ayrıca yeni düşünme yollarından veya farklı bakış açılarından da keyif alabilirsiniz. Bugünün erken saatlerinde, hem kendi arzularınız çatışıyor gibi göründüğü için içeride hem de dışarıda başkalarıyla senkronize hissetmek zor olabilir. Bu, başka bir şeyi kaçırıyor olabileceğinizi hissetmeden tatmin edici kararlar veya planlar yapmanızı zorlaştırır. Nitekim gün ilerledikçe rahatlamanın daha kolay olduğunu fark edersiniz. İlişkileriniz ve çevrenizdeki insanların ilişkileri işbirlikçidir ve keyif almanızı daha kolay hale getirir.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygulardan çok, çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi geçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki insanlarla ortak nokta üzerinde buluşmakta pek sorun yaşamayacaksınız. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmayı başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Doğru kararlar alabildiğiniz takdirde istediklerinize ulaşmanızın çok da zor olmayacağını bilmeniz gerekiyor. Ayrıca, eğitim hayatınızdaki zorlukların da son bulma ihtimali var.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kararsız davranışlar sergilemeniz, sevgilinizin size olan güvenini sarsıyor. Verdiğiniz sözlerin arkasında durmaya çalışın. Mesleğinizle ilgili size uzun vadede başarı getirecek adımları bugün atabilirsiniz. Önemli sorunlarınızın çözümünde arkadaşlarınızdan destek var. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden de zaman zaman siz sıkıntı yaşıyorsunuz. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açıyor. Gevşetici egzersizlere ihtiyacınız var.

13 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 57' 42" R
Ay
Başak
05° 21' 18"
Merkür
Boğa
00° 47' 52"
Venüs
Boğa
20° 46' 07"
Mars
Koç
12° 02' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 56"
Satürn
Balık
17° 50' 26"
Uranüs
Boğa
23° 16' 33"
Neptün
Balık
29° 20' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
21° 31' 28"
Lilith
Başak
25° 07' 06"
True Node
Koç
14° 52' 52"
Son Güncelleme : 16/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>