Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu şekilde bir kıskançlıkla bir zamanlar ona neler çektirmiş olduğunuzu unutuyorsunuz. Kıskanıldığınız zamanlarda da kıskançlığın ne kadar yersiz, boş bir duygu olduğunu düşünüyorsunuz.

Her gün bir arkadaşınızın işinden olmasına sadece seyirci kalabiliyorsunuz. Kendiniz adına da endişeleriniz ve önlem arayışlarınız var. İş hayatınızdaki son gelişmeler sizi çok üzüyor

Partnerinizle birlikte olduğunuzda çok masraflı bir ikili olarak geziyorsunuz. Birinizden birinin bu gidişe dur demesi gerekiyor. Para durumunuzu yavaş, yavaş yoluna koymanız gerekiyor.

Başarılarınıza yeniden bir bakarsanız, biraz daha iç huzuruyla çalışmanız mümkün olacak. İş güvenliğinizle ilgili endişeleriniz gittikçe fobi haline geliyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında özlem gidereceğiniz bir kavuşmanız var. Aile ilişkileriniz biraz daha ilgi ve özen bekliyor. Bugüne kesmiş olduğunuz önemli randevunuzdan istediğiniz sonucu alamayacaksınız. Bu da, konuyla ilgili umudunuzu ertelemenize yol açacak. Kolayca teslim olan biri değilsiniz. Bu niteliğiniz bazı durumlarda da inatçılık olarak algılanıyor.

15 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 08:27-14:20 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında olayları kontrolünüz altında tutmak istersiniz veya akışa bırakırsınız. Aslında yapılması gereken de, ikinci tercihtir. Eviniz, aileniz ve özel ilişkinizle alakalı konular üzerinde şöyle bir düşünmemizde yarar var. Saat 10:50 Merkür-Uranüs karşıtlığı, ilişki veyaortaklıklarınızla ilgili meseleleri içeriyor. Kimse bilmese de siz, son yıllarda özellikle hayatınızı belli bir dengeye oturtmak için çabalamaktasınız. Beraberliğinizdeki problemleri çözmeye uğraşıyorsunuz. Bugünkü karşıtlık doğal olarak kişinin artık bir şeyleri düzeltmekten vazgeçmesine neden olabilir. Peki, ne yapılmalıdır? Hep şunu tekrarlıyorum gerçekçi olunmalıdır. Kişi ilişkisine, bağımlılıklarına, kendine olan sorumluluğu çerçevesinde bakmalıdır. Saat 14:20 Ay-Başak burcu seyrinde, etrafınızdaki insanları iyi gözlemleyiniz. Endişeli veya aşırı eleştirel yaklaşımlardan kaçınmakta yarar görüyorum. Saat 15:28 Mars-Chiron karşıtlığı, ileriye yönelik olarak düşündüğünüz konular üzerinde hesap kitap yapabilirsiniz. Hayata katılımdan yanasınız. Kaos yaratan durumları bir önce çözüme kavuşturmak niyetindesiniz. Belki de bu yüzden ince eleyip sık dokuyabilirsiniz. İleride güvencesiz kalmamak, amacınızdan şaşmamak için artık aklı başında düşünmeniz gerektiğinin gayet iyi farkındasınız. Aşk hayatınız veya çocuklarınızla ilgili meseleler üzerinde bir hayli durabilirsiniz. Burada dikkat edeceğiniz nokta, ayrıntılara önem vermek, ancak kendinize de fazla yüklenmemektir. Hepimiz için mutlu, keyifli bir Pazar günü olsun. Kalben sevgilerimle,

15 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlarla bir arada hareket edebileceğin bir gün. Önemli belgelerin varsa dikkatli davranmanı öneririm.

15 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her bir günde, her bir gün için tercihleriniz vardır. Elinizde olanlar için şükretmeyi tercih edin. Kendinize zaman ayırmayı tercih edin.

15 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın sorumluluklar yüzünden bazı kısıtlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün öfkenize iyi sahip olmalısınız.

15 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün bugünden itibaren burç değiştirmesiyle birlikte iliişkilerde ve aşkta ruhsal uyumu daha fazla gözetiyor olabilirsiniz. Manevi yönden sizi beslediğini hissettiğiniz ilişkilere çekilebilirsiniz.

15 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlıkla veya işle ilgili en ufak bir olumsuzluğu duymaya tahammül edemiyorsunuz. Yapacağınız bir konuşma işinizi etkileyebilir.

15 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

7 Kasım'a kadar Terazi burcuna geçen Venüs size bir yasak aşk yaşatır. Bu gizli ilişki ruhunuza iyi gelecektir. Zira siz hiçbir zaman özel hayatınızı afişe etmekten hoşlanmazsınız. Bu dönemde hayatınızda uyum ve dengeyi yakalamak çok daha kolay olacaktır. Yeni ortaklıklar kurmak için ideal bir zamandasınız.

15 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla tartışmayın. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

15 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 08' 50" R
Ay
Kova
05° 26' 51"
Merkür
Koç
17° 11' 37"
Venüs
Boğa
01° 54' 57"
Mars
Koç
00° 17' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 07' 51"
Satürn
Balık
16° 38' 27"
Uranüs
Boğa
22° 23' 23"
Neptün
Balık
28° 55' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 03"
Lilith
Başak
23° 25' 13"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 01/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>