Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Başı buyruk davranışlarınızla devamlı bir şeyleri eksiltiyorsunuz. Aldığınız kararları ona danışmamakla yanlış yaptınız. Siz bazı tavırlarınızla, bir hayatı paylaştığınızı unutmuş görünüyorsunuz.

İşyerinizdeki doyumsuz görüntünüz dikkat çekiyor. Çok yakında uzun bir yolculuğunuz olacak. Bugün sizinle özel olarak bir konuda görüşülebilir. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor.

Para beklediğiniz kişi, onun çevresindeki insanların engellemesiyle size sırt çevirecek. Sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde oldukça zorlanacaksınız.

Önümüzdeki günlerde yapacağınız olası bir yolculuktan bazı kayıplarla dönebilirsiniz. Bundan çıkarmanız gereken dersler olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün burcunuzda kavuşan Merkür ve Venüs cazibenize cazibe katıyor, zira iletişim yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilir, kullanabilirsiniz. Uzlaşmazlıklara, iletişim sorunlarına da çare olabilir, çözüm yolları bulabilirsiniz.

16 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 02:26 Ay-Neptün görünümü, iç sesinizi dinlemenizi, rahatlatıcı olana yönelmenizde yarar var. Bu enerji, aşk hayatınızla ilgili konularda mantıklı düşünmeyi sağladığı gibi diğer yanıyla aşka kapımızı aralık tutmamız anlamına da gelir. Mistik konular ilginizi çekebilir, duygularınızı yazıya dökebilirsiniz ayrıca tasarım çalışmalarında bulunabilirsiniz. Saat 11:53 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, kişi kendine ait sınırlarını korumaktan yana. Bazı ters giden durumları bile olgunlukla karşılayabilir veya böyle karşılaması doğru olur. Zaten hatasız ve önyargısız bir şekilde durum ve insanlara yanaşırsak biliniz ki, huzurunuz kaçmaz. Saat 21:01 Oğlak burcunda ilkdördün, bir yandan sorumluluklarımızı hatırlatırken diğer taraftan işbirliğine davet ediyor. Mecburen ilgilenmemiz gereken meseleler var. Kendimizi biraz güvensiz, tam olarak ifade edemiyor, olan bitene seyirci kalıyor, birileriyle mecburen anlaşmaya çalışıyormuşuz gibi hissedebiliriz. Zaten dışarıda, ciddi bir şekilde işimize gücümüze bakmaya, elden geldiğince nazik olmaya,dünyasının kuralları içinde hareket etmeye çalışsak da, geri tarafta bizi bir şeyler rahatsız edebilir. İnsanlarla bağlantıda kopukluk, zoraki iyi geçinmeye çalışmak gibi tavırlarda bulunabiliriz. Enerjimiz biraz düşüktür. Elden geldiğince içsel olarak dengemizi korumaya gayret gösteririz. Ancak gelin görün ki, duygularımızı bastırırız, belli etmeyiz.

16 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde ön plana çıktığın bir gün. Çalışma ortamındaki yüksek motivasyonlu halin ve prensipli tutumun yöneticinden takdir görmeni sağlayabilir. Sevdiğin insanlar için bir şeyler yapmak istediğin bir gün? Fakat dikkat; detayları es geçtiğin bu günde bazı yanlış anlaşılmalar yaşanabilir özellikle sevgilin ve senin aranda. Çocukları olan bir Akrep burcuysan, kişisel gelişimlerini destekleyecek kurs araştırmaları yapabilirsin. Bugün aynı zamanda duygusal tepkilerden kaçınman gereken bir gün. Etrafındaki insanların seninle ilgili isteklerine biraz kulak ver. Eve kapanmayı aklından bile geçirme çünkü bugün çok sosyalsin; kalabalıkla bir arada hareket edebilirsin.

16 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişim trafiğinizin çok yoğun olabileceği bir gün. Mantığınızı kullanarak önünüze gelen her sorunu çözebilirsiniz. Duygularınızı açık bir şekilde ifade etmekten çekinmeyin.

16 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal çevrenizdekilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Uğraştığınız konularla ilgili iletişimlerinizin yoğun olduğu zamanlar olacaktır. Geçmişte kalan ilişkilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı, kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz.

16 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İmajınız, kariyeriniz ve toplum içerisindeki duruşunuzla ilgi çekiyorsunuz. Değerinizini anlayacaklar.

16 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

16 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim becerilerinizin dönüştüğü ve güçlendiği bir süreçtesiniz. Bugün etkinliğinizi pozitif yaratımlar için kullanın. Yakın çevreniz tarafından eleştirilebilirsiniz. Dengeli ve adil davranmak önemli. Şüpheyle olayların üstüne gidip, kendinizi ve etrafı zorlamayın.

16 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özel hayata mı özel hayata mı öncelik verme konusunda zorlanırsınız.Aynı saatte aynı anda ki farklı mekanda bulunmanız imkansız. Dolayısıyla kullandığınız tercihten dolayı pişmanlık duymayın. Hayatta her şey olması gerektiği gibi. Bugün araba yolculuklarına ve kardeş, komşularla ilişkilere dikkat!

16 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

16 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 01' 22" R
Ay
Oğlak
05° 53' 03"
Merkür
Koç
16° 25' 42"
Venüs
Koç
29° 13' 13"
Mars
Balık
28° 36' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 14"
Satürn
Balık
16° 26' 49"
Uranüs
Boğa
22° 15' 53"
Neptün
Balık
28° 51' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 38"
Lilith
Başak
23° 10' 39"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>