Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sizi biraz yönlendiriyor gibi. Tam istediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı savunuyorsunuz. Ama arada bir karşılaştığınız çözümsüzlükler karşısında aradığınız bazı yanıtlar oluyor.

Bugünlerde biraz ferahladınız, ama bu rahatlama sandığınız gibi uzun sürmeyecek gibi görünüyor. İş hayatınızda başarılısınız. Bir iki problemli ilişkiyi de iyi idare ediyorsunuz.

Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık. Biraz sıkabilirseniz, her şey hallolacak. Sonradan aklınıza gelen borçlarınız ortaya çıkıyor ve sıkıntı yaşıyorsunuz.

İleriyi göremediğinizi düşünüyorsunuz. Bu bulunduğunuz yerle ilgili olabilir. Daha iyi görebileceğiniz koşulları sağlamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağduyu sahibi birisi epey zamandır, sizinle çok alakalı görünüyor. Bu kişi için özel bir önem taşıyor gibisiniz. Bu ilgiden duyduğunuz rahatsızlığı, daha ince tepkilerle belli etmeniz, daha doğru olabilir. Aile ilişkilerinizde sizinle ilgili küçük, sevgi kaynaklı endişeler görülüyor. Günün ilerleyen saatleri içinde bir telefonunuz var, biraz canınız sıkılabilir.

16 Haziran 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugün hareketini Yay burcunda sürdürüyor. Genel olarak maddiyatınıza ara ara odaklanabilirsiniz. Merkür'ün Neptün ile yaptığı pozitif kontaklar sayesinde bugün akademik konularınız ile ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Hisleriniz de bugün doğru çıkabilir. Akşama geldiğinizde ise Jüpiter-Neptün sert açısıyla gelirinizi ilgilendiren konularda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Maaşınız, priminiz hala beklediğiniz düzeyde olmayabilir.

16 Haziran 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü adımlar atıyorsun!Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Uzun zamandır ertelediklerini eyleme geçirebileceğin bir gün. Büyük emekler sonucu kazandığın ya da elinde biriktirdiğin parayı, kendin için harcayabilirsin.  Hayatında yapmak istediğin değişiklikler için istediğin koşulları sağlayacak ve sağlam adımlar atacaksın. Evliysen ve çocukların varsa, çocuklarınla paylaşımların daha da artacak. İlişkinde kıskançlıklar söz konusu olabilir. Bitmek bilmeyen sorgulamalar, şüpheci yaklaşımlar ilişkine zarar verebilir. Aile içerisinde sözü geçen erkek figürlerle uzlaşmakta zorlandığın meseleler yeniden alevlenebilir. Fakat bugün sana aynı zamanda hiçbir zaman olmadığı kadar bu sorunları çözmen adına da fırsat tanıyor. 

16 Haziran 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü daha fazla gelecekle ilgili konularda düşünmek ve stratejik planlar geçirerek yaşamak isteyeceksiniz. Kendinizi bugün biraz daha dinlendirmeli yarının temposuna hazırlanmalısınız.

16 Haziran 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular üzerinde daha gerçekçi olmak ve aşırı hayalci olmamak gerek. Ancak sanatsal konularda daha mutlu olabilirsiniz.

16 Haziran 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçe dönük yaşamak bugünlerde size daha huzurlu gelse de bu aşamada uzun süre kalmak sizi asosyal ve mutsuz biri yapabilir.

16 Haziran 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; bugüne kadar belki farkında olmadığın veya kullanmadığın yeteneklerinden kazanç elde etme şansın var. Ancak riskleri iyi hesaplayarak harekete geçmelisin. İş hayatında yurtdışı, eğitim ve ticari konularda tek başına karar alma isteği ağır basabilir. Gerekli bilgileri edindikten sonra atağa geçmelisin.

16 Haziran 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akrep burcu kayıp kazanç konularının çok fazla gündemde olduğu bir gün olabilir. İstemediğiniz haberler alabilirsiniz. Buna rağmen gün içinde isteklerinizin peşinden gitmek için ısrarcı olacaksınız. Maddi anlamda biraz daha dikkatli olmanızda fayda var.

16 Haziran 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maneviyat ile maddiyat arasında denge kurmanız gerekiyor. Hayatta her şeyin parayla ölçülemeyeceğini çevrenizdeki insanlara anlatmak ihtiyacı duyarsınız. Para hayatta her şeyi satın almaya yetmez. Bunu sizden daha iyi kimse bilemez. Sezgilerle ve hislerle beslediğiniz yaşamsal kararlarınız sizi doğru yola yönlendirecektir. Şifa çalışmaları ve enerji aktivasyonu için hemen harekete geçin.

16 Haziran 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

16 Haziran 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 44' 51" R
Ay
Başak
02° 42' 43"
Merkür
Boğa
00° 31' 01"
Venüs
Boğa
20° 29' 43"
Mars
Koç
11° 52' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 47"
Satürn
Balık
17° 49' 31"
Uranüs
Boğa
23° 15' 46"
Neptün
Balık
29° 20' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 47"
Lilith
Başak
25° 05' 37"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>