Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Fikirlere Saygılısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2020, Salı

Aşk 20%
Para 30%
Sağlık 30%

Diğer insanlara yardım etmeyi seviyorsunuz ve bazen sevdikleriniz tavsiye için size geliyor. Bugün o günlerden biri olabilir. Bir arkadaşınız, kafasını toplamada sizden yardım isteyebilir. Arkadaşınız ilişki ya da kariyeri konusunda stresli bir zaman geçiriyor olabilir. Ailenizden biri size kişisel bir endişesini anlatabilir. İyi yürekli benliğinizle bugün insanlara yardım edebileceksiniz.

Bugün sizin için son derece verimli bir gün olabilir. Çalışmak için iyi bir bir bilgi birikimine sahipsiniz ve bu durum, günlük çalışmalarınız için size büyük katkı sağlayacaktır. Bu ayrıca hayatınızda daha uzun vadeli trendlere bakmak için mükemmel bir zamandır. Bundan beş ya da on yıl sonra hayatınızı düşünün ve şu anki hareketlerinizin geleceğini nasıl etkilediğini düşünün. İleriye gitmek için plan yapın.

Bir uçak seyehati mi düşünüyorsunuz? Bu tarz düzenlemeler yapmak ve seyehatler için hiç de uygun bir zaman değil. Rezervasyonunuz gözden kaçabilir, uçuşunuzla ilgili çok fazla gecikmeler olabilir, valiziniz kaybolabilir. Eğer bugün yolculuk yapmanız gerekiyorsa, yanınıza bir sürü okuma materyali alın ve onay numaralarını aldığınızdan emin olun. En azından bu şekilde hazırlıklı olursunuz!

Kaba ve ısrarcı insanlarla uğraşmak zorunda kalmış olabilirsin. Yapabiliyorsan, çatışmalardan kaçın. Sadece dinlemek ve olayın dışında kalmak isteyebilirsin. İnsanların seni kendi melodramlarına sürüklemesine izin verme. Dışarıdan bir gözlemci olarak kalırsan mutluluğu ve huzuru yakalayabilirsin. Kısacası zararlı görünen meselelere bulaşmasan iyi edersin. Sadece izle ve bekle. Kara bulutlar yakında dağılacaktır.Dışadönük ve neşeli mizacınız bugün ön planda, bu da sizi partilerin ve kutlamaların aranan ismi haline getirecek. Cömertliğinizin de had safhada olması hayatınızdaki kişinin hayli takdirini kazanacak. Bu gece sosyal çevrelere girerken partnerinizi de yanınızda götürün ve onu gecenin yıldızı yapın…tabii ki yine cömertliğinizle!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnisyatif almakta tereddüt ediyor olabilirsiniz. Büyük bir hamle yapmadan önce olayların gidişatını görmeyi tercih edebilirsiniz. Sebebinden tam olarak emin olmasanız da girişimleriniz bir şekilde engellenmiş. Sezgilerinize güvenip her şeyi çok fazla sorgulamamak en iyisi olacak. Kestirme diye uçurumun kenarından yürümek yerine bildiğiniz, güvenli ama uzun yolu tercih edin.

16 Haziran 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sağduyu sahibi birisi epey zamandır, sizinle çok alakalı görünüyor. Bu kişi için özel bir önem taşıyor gibisiniz. Bu ilgiden duyduğunuz rahatsızlığı, daha ince tepkilerle belli etmeniz, daha doğru olabilir. Aile ilişkilerinizde sizinle ilgili küçük, sevgi kaynaklı endişeler görülüyor. Günün ilerleyen saatleri içinde bir telefonunuz var, biraz canınız sıkılabilir.

16 Haziran 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daima beraber olduğun ve çoğu kararı birlikte aldığın bazı kişiler ile aran açılabilir. Aranın pek iyi olmadığı bazı kişilerle de kimi ortak noktalarda buluşabilirsin. Her tarz düşünceye saygın var. Bu özelliğin fikirlerinin çatıştığı insanlar ile tartışmamanı sağlıyor. Akşama doğru zihninin fazla yorulduğunu hissedip evinde yalnız kalmak isteyebilirsin.

16 Haziran 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hayatınızdaki ideallerinizi gerçekleştirmek için bazı hedefler belirlemeli ve artık değişmelisiniz. Unutmayın derisini değiştirmeyen yılan ölür. Sizlerde yeni bir değişimi bugün kucaklamalısınız. Aynı zamanda bugün olayları içtenlikle dinlemeyi başarmalısınız. Yakınınızdaki kişilerin gerçek duygularını anlamaya başladığınızda eleştirilecek pek de bir durum olmadığını görebilirsiniz.

16 Haziran 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerinizi tamamlama yönünde hızlı adımlar atabilirsiniz. Bazı konularda yaşayacağınız sıkışmalar keyfinizi kaçırabilir. Elinizde olmayan nedenlerden ötürü kazalara maruz kalabilirsiniz. Kabullenme içine girip, sakin kalmakta fayda var.

16 Haziran 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan arkadaşlarınızla bir arada bulunmak size iyi gelse de yalnız kalmak istediğiniz anlarda da rahatsız edilmemek için önlemler almak isteyebilirsiniz.

16 Haziran 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerinde Ay burç değiştirirken ikili ilişkiler açısından hareketli bir gün başlıyor. Birebir temas ve görüşmeler açısından uygun bir ortam oluşabilir. Yalnız olmaktan çok yanınızdaki kişiyle birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz.

16 Haziran 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızı artık daha spontane yaşıyorsunuz. Bu da daha mükemmel adımlar atmanızı sağlıyor. Kısa zamanda geldiğiniz noktadan çok memnun olacaksınız.

16 Haziran 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Boğa burcuna giriş yapacağı 12:35'e kadar Koç burcunda boşlukta olacak. Önemli işlerinizi öğleden sonraki saatlere bırakmanız daha iyi olacaktır.Ay'ın Boğa burcuna girişi ile ikili ilişkileriniz önem kazanıyor. Öğleden sonraki saatleri partnerinize vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz.

16 Haziran 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

16 Haziran 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Akrepler, günün sonunda ufak egzersizler yapmaya özen gösterin. Birisi bugün sizi üzebilir, ancak yıkıcı davranışlarda yer almamanız gerektiğini unutmayın.

16 Haziran 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dikkatli yönlerinizi işiniz ve özel ilişkilerinize yansıtacaksınız. Partnerinizin duygusal yaklaşımları kafanızın karışmasına neden olacaktır. Aranızda sorun haline gelen güven konularını tekrar konuşmalısınız. Detayları gözden kaçırmayın.

16 Haziran 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 30' 04" R
Ay
Aslan
29° 39' 50"
Merkür
Boğa
00° 11' 47"
Venüs
Boğa
20° 10' 51"
Mars
Koç
11° 40' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 10"
Satürn
Balık
17° 48' 27"
Uranüs
Boğa
23° 14' 53"
Neptün
Balık
29° 20' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 00"
Lilith
Başak
25° 03' 55"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 23:52

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>