Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kararlarının Arkasında Duruyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile birlikte yaptığın planlar bozulabilir bugün. Ancak bu durum seni germemeli. Bazı şeyleri oluruna bırakmak ve ani tepkiler vermemek senin için daha önemli olacak bugün.

Akşama doğru aranızda yapacağınız toplantı sizin için çok yararlı olacak. Bugün işe gelmemek için önemli gerekçeleriniz olduğunu düşünüyordunuz. Toplantıda, gelmekle ne kadar doğru yaptığınızı anlayacaksınız.

Maddi konulara güzel çözümler bulabilirsin. Kafanı kurcalayan şeyleri çözmek için daha dikkatli olacaksın bugün. Parasal konularda esnek davranarak bir adım öne geçeceksin.

Dışarıdan gelen etkilere kendini biraz kapatman gerekebilir bugün. Etrafında olup bitenin ruh halini çok fazla etkilemesi, vücudunu strese açık hale getirir. O yüzden kendine vakit ayırmaya bak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı konularda kararsız kalabilirsin. Bazı şeyler için net kararlar almamalı ve biraz zamana bırakmalısın olayları. Eğer etrafında bir şeyleri aceleye getirmeye çalışan insanlar olursa dikkati elden bırakmaman gerekecek.

16 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugün kendinize zaman ayırmak için mükemmel bir gün! Sevdiğiniz aktivitelere yönelecek ve yanında iyi hissettiğiniz insanlarla bir arada olacaksınız. Mola vermeninin keyfini hissettiğiniz bir gün sizi bekliyor. Dinlenmek için bolca zamanınız var.

16 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinden ve kararlarından emin oluşunu çevrene en iyi şekilde anlatacaksın. Kardeşi olan bir Akrep burcuysan, kardeşinin devam eden ilişkisindeki dalgalanmaları öğrenmek seni üzebilir. Bugünü oldukça hareketli geçireceksin. Bu hareketli halinden yararlanıp, işlerini sana yaptırmak isteyenler olabilir. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgilinin önyargılarıyla uğraşabilirsin.

16 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güvensizlik hissi oluşturan durumlar sizi çevreye karşı duyarsız ve sessiz hale getirebilir. Düşüncelerinizin nereye varacağını hesaplamakta zorlanıyorsanız, bunları kendinize saklamanızda fayda var. Kendinizle zaman geçirmenin düşündüğünüz kadar ürkütücü olmadığını hatırlamak için iyi bir gün olabilir.

16 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Hayatınızda yeni başlangıçlar olabilir. Sorumluluklarınızdaki artış gündeminizi dönüştürebilir. İşlerinize hız kazandırmak isteyebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı arzuların gerçekleşmesi ile kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz. İşinizde olumlu yönde bazı pozisyon değişiklikleri gündeme gelebilir.

16 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeyler keşfetmek yorucu olabilir. İlgini tek bir yerde tutmak da öyle. Bugün dikkatin biraz dağınık olabilir. Ama yeni konulara odaklanırken ve onları anlamaya çalışırken bunun olması normal, kendi üstüne gitmemelisin.

16 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Temel konulara inmek için iyi bir gün. Şimdi dikkatiniz olasılıksız şeylerde uzaklaşıyor ve gerçeklere odaklanıyor. Son zamanlarda paranızı saçıp savuruyorsanız, en azından kendiniz için bir bütçe oluşturmayı ve ona bağlı kalmayı düşünün! Bununla birlikte, yalnızca gerekli olan veya zamanın testine dayanacak şeyleri satın almanız koşuluyla, bu da harcamak için kötü bir zaman olmaz.

16 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı dürtülerinizin sizin için önemi olduğunu biliyor ve davranışlarınızda belli bir düzeyi korumaya çalışıyorsunuz. Yaratıcılığınız mükemmel olmasına rağmen, istediklerinizi yaşama geçirme konusunda hatalar yapıyorsunuz.

16 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.

16 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Çocuk, aşk, hobilerinizden dolayı çok para harcayabilirsiniz. Dolandırabilirsiniz aman dikkat. Borsada özellikle dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Yeni bir imza atacaksanız ertelemenizi tavsiye ediyorum. Güzel bir gün dilerim.

16 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız sorunlarda sizin de suçunuz var. Bugünü onun gönlünü almak için değerlendirin. Sevgilinize yaşadığınızyoğunluğunu, gerginliklerinizi anlatarak ilişkinizi düzeltebilirsiniz. İş yerinizde başkalarının inisiyatifine bağlı kalmaktan dolayı zorluk çekmeniz mümkün. Gerginliğe hazır olmalısınız. Paranızın kıymetini fazlasıyla bilmenizin yanında, aşırı cömert davranışlarınız sorun yaratabiliyor. Gittikçe açılan iştahınız yüzünden fazla kilolarla uğraşmanız gerekebilir

16 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 42' 41" R
Ay
Başak
14° 34' 01"
Merkür
Boğa
01° 47' 51"
Venüs
Boğa
21° 43' 31"
Mars
Koç
12° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 57"
Satürn
Balık
17° 53' 37"
Uranüs
Boğa
23° 19' 15"
Neptün
Balık
29° 21' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 50"
Lilith
Başak
25° 12' 17"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>