Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Streslisin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün özellikle tutkulu ve seksi hissediyor ve romantik bir karşılaşma yaşamak istiyorsunuz. Planladığınız bir randevunuz bile olabilir. Ancak, bu buluşma sizin veya partnerinizin kontrolü dışındaki nedenler yüzünden ertelenirse şaşırmayın. Eğer öyle olursa, bu duygularınızı yaratıcı faaliyetlerle yönlendirebilirsiniz. Romantik romanlar ve filmler de iyi bir aktivite olabilir, tabii asla gerçeği kadar olmasa da!

Çok iyi biliyorsunuz ki, kariyeriniz sizin umarsız olmanıza izin veremez. Başka birininyerinde yaşadığı sorunlar size bunu gerçekten hatırlatabilir. Ancak hiç kimse mükemmel olmadığından ve bu tür sorunlara hiçbir zaman tam olarak alışkın olmadığından, biraz üstünkörü de olsa işleri kendi yöntemlerinizle temizlemek sizin için en iyi uğraş olacaktır.

Ne kadar da sabırsızsınız! Yine, ilişkilerinizde her şeyi kontrol altına alma konusunda zorluk çekiyorsunuz. Tüm fikirler ve planların sizden çıkmasını istiyorsunuz. Ne yazık ki, bugünün haritası sizi resim tahtasına yönlendirecek. Belki, bu yaklaşamınızı biraz daha düşünmenizi sağlar. Neden hayatı değişmesi için kendi haline bırakmıyorsunuz? Küreklerinizi toplayın ve bırakın akıntı sizi götürsün.

Bazen bazı insanlara bakıp onların nasıl hissettiğini görebilirsin. Tabi bu senin için pek geçerli olmuyor. Akreplar, yapı olarak, hislerini saklarlar ve hayatlarındaki insanlar için onları çözmek gerçekten zordur. İşte bu yüzden duygularını göstermen önem taşır. Eğer insanlardan, hislerini yüzüne bakıp anlamalarını bekliyorsan bu gidişle sonsuza dek beklersin.Bugün oldukça garip telefon görüşmeleri alabilirsiniz, arkadaşlarınızdan biri bir şey hakkında çok heyecanlanabilir ve beklenmedik olaylardan rahatsızlık duyabilir. Her iki durum hakkında da yorum yapmak zor olabilir, bu yüzden belki de sadece bir dinleyici olmak en iyisi! Bu gece: Dışarıda canlı bir yürüyüş yapın. İlginç biriyle tanışabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar sizi genellikle utangaç ve ketum biri olarak görse de aslında kendinizi rahat hissettiğinizde oldukça açık yüreklisiniz. Bugün çevrenizdekilerle sosyalleşmek ve sohbet etmek sizin için hiç sorun olmayacak gibi görünüyor. Şen şakrak olacaksınız, öyleki birkaç espri bile patlatabilirsiniz. Bunların hepsi sizin için iyi, zira son zamanlarda dalgınlaştığınız için insanlar size neler olup bittiğini merak etmeye başlamıştı.

16 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde aydınlanma, netleşme, ortaya çıkma durumları olabilir. Bir dostunuzun, bir tanıdığınızın gerçek niyetini görebilirsiniz. Kişileri daha iyi tanıyabilir, ummadığınız kişilerden de destek ve fayda görebilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bitmek bilmeyenyoğunluğu yüzünden, ilgi, yetenek ve isteklerini geri plana attığını düşünebilirsin. Çalıştığın işte mutsuz olman, seni yeniarayışı içerisine sokabilir. İş çıkışında uzun süredir almayı düşündüğün kıyafet için alışverişe çıkabilirsin. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Akrep burcuysan, düğün telaşı seni biraz yorabilir. Artan stres, akşam saatlerinde baş ağrılarına sebep olabilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat programı yapmak istiyor olabilirsiniz. Şu aralar seyahat planlaması için yanlış bir zamanlama olabilir. Yoğunluğunuzdan sonra rahat kafayla seyahat yapmanız sizi hem dinlendirirken hem de eğlendirebilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizli kalan konulardan dolayı keyfiniz kaçabilir. Kendi iç dünyanızla ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eksikleri tamamlamak için daha uygun zamanlar olabilir. Olaylara karşı ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde içsel süreçler yaşayabilirsiniz. Kendinizle ilgili sorgulamalar içinde olabilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklarınızı unutmamalısınız. Ayrıca mesleki ve özel hayatınızda da konularda da ayını şekilde düşünmeniz gerekebilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde ve görüşmelerinizdeki iletişiminizde, duygularınızı daha fazla ön planda tutarak, soğuk ve mesafeli davranışlar yerine, sevginizi göstermeniz ve sıcakkanlı davranmanızın faydalı olacağı bugün, yakın çevre ilişkileri ve trafikte gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızı dağıtmak için çıktığınız bir yol, yol arkadaşlarınızın isteklerinden ve eleştirilerinden bunalmanızla pek de istediğiniz gibi gitmeyebilir. Huzuru yalnızlıkta bulmanız gerekecektir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygulardan çok, çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi gerçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün çevrenizdeki insanları kendinize hayran bırakacaksınız. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını çok yakında almaya başlayacaksınız. Uyku programınızda birtakım değişiklikler yapmalısınız.

16 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sezgilerinizin yüksek oluşu, gün içinde bile bulunduğunuz ortamlardan kopmanıza neden olabiliyor. Bugün, kişisel kazançlarınızı arttırma konusunda kendinize güvenin. Sizin kararlı adımlarınızı karşı tarafın anlaması zaman alabilir.

16 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 13' 46" R
Ay
Balık
05° 38' 23"
Merkür
Koç
18° 16' 47"
Venüs
Boğa
04° 33' 33"
Mars
Koç
01° 57' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 57"
Satürn
Balık
16° 49' 32"
Uranüs
Boğa
22° 30' 46"
Neptün
Balık
28° 59' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 15"
Lilith
Başak
23° 39' 30"
True Node
Koç
15° 21' 52"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>