Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Dikkatler Üzerinizde Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı kontrol ederken daha bilinçli olmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmanız gerekiyor.

Mesleki olarak toparlanmaya çalışın. Koşullara uygun adımlar attığınız sürece aslında çok daha iyiye gitmeye başlayacaksınız. Daha dengeli olmanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Kontrollü olduğunuz sürece sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Burcunuzun alacak olduğu etkiler sizi fazlasıyla zorlayabilir. Tam olarak ne yapmanız gerektiğine karar veremeyeceksiniz. İçinde bulunduğunuz durumlar karmaşıklık gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Kontrollü olmanız gerekiyor.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrep burçları, bugünhayatınızda yeni projeler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Enerjinizi yaratıcı bir şekilde kullanarak başarılar elde edebilirsiniz. Ayrıca sağlık konularında daha dikkatli olmalı ve düzenli olarak egzersiz yapmalısınız.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyada yaptığınız paylaşımlarla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bu durum takipçi ve beğeni sayınızın artmasını sağlayacak. Çevrenizde kuyunuzu kazan insanlar olduğunu fark edebilirsiniz. Geleceğiniz konusunda güvendiğiniz kişilerden fikir almak isteyebilir, uzun telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. İlişkisi olan bir Akrep burcuysanız, günün yorgunluğunu partnerinizle birlikte atmak isteyeceksiniz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nereye ve neye ait olduğunuzu bilmeden yaşamanın zorluklarını düşünebilirsiniz. Kendinize buradan bir ders çıkararak artık gerçek manada kalıcı ve kazançlı amaçların peşine düşmelisiniz. Düşüncelerinize hakim olmanın insanlara olan bakış açınızı da değiştirdiğini görebilirsiniz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularda çok girişkensiniz. Daha fazla imkân peşinde olacağınız bu dönem ek kazançlarda artış olabilir. İş ve parasal konularda harekete geçirici şartlar, uzaklarla ilgili temaslar olumlu yönde ilerleyecek. Bütçenizle ilgili belirsizlikleri dikkate almakta da yarar var. Dünya görüşünüzü yenileyeceğiniz imkânlardan fayda sağlayacaksınız.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan beklediğiniz haberi realistik değerlendirirseniz kendinizi rahat gösterme imkanları bulabilirsiniz. Eğitim alanında da belirgin başarı gösterebilirsiniz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarının destek amaçlı yanında bulunması sana güç verecek. Seni destekleyen insanların yanında bulunması başarı konusunda daha istikrarlı olmanı sağlayabilir. Yanındaki insanların sana verdiği güç zor durumların altından kalkmanı sağlayacak.

18 Ekim 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün kendinizi beslemek ve duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamak için iyi bir zaman olacak. Yine de, çatışan arzularla mücadele edebilirsiniz ve hem bir miktar mola ihtiyacınızı hem de bir arkadaşınızın duygusal ihtiyaçlarını karşılamak zor olabilir. Küçük şeyler üzerinde stres yapmaktan kaçının. Şimdilik aklınıza gelen ilk şeyi söylememeye çalışın. Bunun yerine, düşüncelerinizi sıralamak veya yazmak muhtemelen daha iyidir. Günümüzde insanların iletişim konusunda oldukça hassas olabileceğini de düşünün ancak biraz incelikle bu durumu aşabilirsiniz. Mümkünse rutine ara verin ve rahatlayın.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Titiz ve disiplinli yapınız, bugün oldukça işe yarayacak. Bazı olayları güçlü mantığınızla çözüyor, sabırlı davranıyorsunuz. Tutkuların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermiyor ve sıkı bir disiplin içinde yaşamak istiyorsunuz.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Para, kazançlar ön plana çıkarken sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Size harika bir gün dilerim.

18 Ekim 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden ılımlı ve sıcak tepkiler alabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal anlamda bir sorununuz yok fakathayatında gergin saatler geçirmeniz mümkün. Olaylara sakin ve sağduyulu yaklaşmaya çalışın. Tuttuğunu kopartan ve mücadeleden zevk alan yönünüzü uyandırın. Başka insanların sizi etkilemesine de izin vermemelisiniz. Para konularında sorunsuz, rahat bir gün geçireceksiniz. Günün stresini yok etmek için, doğada yürüyüşler yapın.

18 Ekim 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 28' 37" R
Ay
Başak
11° 41' 36"
Merkür
Boğa
01° 28' 56"
Venüs
Boğa
21° 25' 35"
Mars
Koç
12° 26' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 30"
Satürn
Balık
17° 52' 37"
Uranüs
Boğa
23° 18' 24"
Neptün
Balık
29° 21' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 27"
Chiron
Koç
21° 33' 06"
Lilith
Başak
25° 10' 40"
True Node
Koç
14° 53' 30"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>