Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yorgunluğu Hissediyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Keyifli sohbetler aşkın bir parçası haline gelmeli. Sevdiğin kişiyle iletişimini güzelleştirmek, ilişkinin derinleşmesi için gerekli olabilir. Paylaştıklarınızın artması ilişkiniz için çok daha değerli olacak.

Bugün, gelecek hakkında biraz endişe hissedebilirsiniz. Bir görüşme yapmak için bugün son gününüzse eğer gücünüzün biraz zayıf olduğunu hissedebilirsiniz. İşyerinde ve oyunda kendinizi kanıtlamak için zorluklara ihtiyacınız var. Şimdi kendinizi şekle sokmaya başlama zamanı. Şüphe, son derece ters tepen bir duygudur; başarı için tamamen donanımlısınız!

İşlerinin planladığın gibi gitmesi sana zaman kazandıracak bugün. Kendine kalan zamanda gelecek ile ilgili daha çok plan yapma şansı bulabilirsin. Bugün bazı konuları kaygılardan uzak ve rahat bir kafada planlaman olası.

Bugün iyi hissetmeni sağlayacak şeyleri yapmak için kendine zaman yaratmalısın. Rahat ve sakin bir ortamda kafanı dinleyip enerjini toplamak senin için iyi olabilir. Zihnen, dinlenmenin faydasını daha fazla görebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığın yerle ilgili kararlar almak isteyebilirsin bugün. Yeni bir yere taşınmak hakkında ciddi düşünmeye başlayabilirsin hatta. Sonuçlarını ve bu hareketinden etkilenecek olanları da düşündüğün sürece güzel gelişmeleri kendine çekebilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güzel bir şekilde ilerleyen ancak yine de o özel içerikten yoksun olan yaratıcı bir çaba için biraz daha çaba sarf etmeniz gerekiyor. Hepsini kendi başınıza yapmaya çalışmayın. İhtiyacınız olursa yardım alın ve krediyi paylaşma konusunda cömert olun.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün detay gerektiren her işin peşine koşuyorsun. Kendini fazlası ile yorulmuş hissedebilirsin. Merak ettiğin konulardaki araştırmalarına ağırlık vereceksin. Yalnız yaşayan bir Akrep burcuysan, evin dekorasyonu ile daha fazla ilgileneceksin. Akşam saatlerinde planlarında olmayan bir misafir kapını çalabilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel bakımınıza, dinlenmeye ve film izlemeye zaman ayırabilirsiniz. Kendinizle baş başa bir gün geçirmek yorgunluğunuzu alacağı gibive ilişkiler konusunu da daha iyi düşünmenizi sağlayacaktır. Kararlarınız sizi memnun ediyor, onlara değer verin.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Saka burcunda Satürn ile birleşiyor. Bugün evde ya da ailevi konularda bazı yükler, sıkıntılar gündeme gelebilir. Sizi bağlayan sorumluluklar içindesiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Adım atmak için uygun zamanı kolladığınız konularda sürekli hesaplama yaparsanız doğru zaman hiçbir zaman gelmeyebilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yepyeni ve umut dolu bir dünyaya gözlerinizi açmış gibi hissedeceksiniz. Karşılaşacağınız kişiler candan ve şefkatli olacak ve gelecek, yaşamaya değer, aydınlık bir yer gibi görünecek. Bir başka deyişle, muhteşem bir rüyanın içine düşmüşsünüz gibi hissedeceksiniz. Fakat ne yazık ki bu tatlı rüyadan sizi uyandıracak olan alarm kısa süre sonra çalacak. Bu yüzden, hala sürerken, yaşanacak günün tatlı gerçekliğine doymaya bakın.

18 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarına güvenmek şu anda yapmak istediğiniz bir şey olmayabilir. Öyle olsa bile gün size kimsenin bir ıssız ve yalnız ada olmadığını ve desteğe ihtiyaç duymanın sorun olmadığını gösterebilir. Bir aile üyesi, hiç beklemediğiniz bir anda imdadınıza yetişebilir ya da istemeseniz bile yardım istemeniz gerekebilir. İnsanların başarılı olduğunuzu görmek istediğini unutmayın.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz. Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Yaklaşımlarınızdan dolayı siz kazanacaksınız.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün aile ve hayatınızla ilgilenebilirsiniz ve partnerle ilişkinizde sorunlar yaşanabilir. Ailenizde bazı sorunlar sizi duygusal olarak zorlayabilir. Kalıtsal rahatsızlarınız nüksedebilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişim konusunda size gerekli desteği size sağlayacak dostlarınızla bir arada olmaktan, karlı çıkacaksınız. Hırslarınızı ortaya koyarken, arzularınıza da belli bir disiplin getiriyorsunuz. Parasal problemlerle uğraşmak canınızı sıkabilir.

18 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 47' 18" R
Ay
Başak
27° 45' 56"
Merkür
Boğa
03° 16' 43"
Venüs
Boğa
23° 06' 02"
Mars
Koç
13° 28' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 46"
Satürn
Balık
17° 58' 06"
Uranüs
Boğa
23° 23' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 12"
Lilith
Başak
25° 19' 43"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>