Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kararlısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Hoşlandığın bir kişi ile bir ilişki isteyebilirsin. Ancak aynı zamanda kendi özgürlüğün de önem arz edecek senin için. Bu tür durumlarda ani kararlar vermemek daha güzel sonuçlar almanı sağlayabilir.

İşinizle inatlaştığınızda sonuca çabuk ulaşıyor, iyi verim alıyorsunuz. Fakat tarzınız insanları biraz incitiyor. Akşama yakın bir görüşmeniz olacak. Bu görüşmede istediğiniz bazı yetkileri elde edeceksiniz.

Maddi konularda büyük değişimler yaşayabilirsin bugün. Parasal olarak daha farklı bir durumda bulabilirsin kendini. Şuanda içinde bulunduğun durum sana pek iyi görünmese de güzel gelişmeler kapıda olacak!

Dikkat dağınıklığı stresten kaynaklanan bir şey olabilir. Bugün stresten uzak durmak ve vücudun üstündeki etkileri azaltmak için daha dikkatli olmalısın. Esneme hareketleri ile kaslarındaki gerginliği atabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kararsız kalmak gününü zorlaştırabilir. Bazı konularda karar almak sana her zamankinden daha zor gelebilir. Baktığın her konuda istemediğin bir nokta görebilirsin. Önemli mevzularda acele kararlar almamalısın bugün.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Geleneksel olarak her şeyi kitabına uygun yapmaya alışmış olsanız da, bugün oyunu kuralına göre oynamak için pek uygun bir gün değil. Mevcut kuralları ve gelenekleri sorgulamak için kendinize izin verin ve kendi kurallarınızı koymaktan çekinmeyin. Farklı zamanlarda ve şartlarda farklı kurallar uygulanmalıdır.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ilk dakikalarından itibaren bugün yapman gereken sorumlulukların getirdiği baskı ile uğraşabilirsin. Kararlı olduğun takdirde bu sorumlulukları yerine getirmek senin için zor olmasa gerek. Ailen parlak bir gelecek için potansiyellinin olduğunun farkında. Sana yaptıkları yatırımları artırabilirler. Onların sana olan güvenini boşa çıkarmak istemiyorsun.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma düzeninizde yapacağınız değişiklikler hayatınıza yenilikler katmanıza yardımcı olacaktır. Sorumluluklarınızın sizi nasıl etkilediğini gördüğünüzde asıl değişimi burada yapmanın uzun vadeli sonuçlar getireceğini görebilirsiniz. Küçük ev ve kazalarına karşı dikkatli olmanız, bir rahatsızlığı ihmal etmemeniz sizi büyük sıkıntılardan koruyabilir.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda yoğun bir gündeminiz olabilir. Üstlerinizle daha fazla zaman geçireceğiniz görüşmeler içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sizi yıpratan durumlar meydana gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Maddi konular sizi yorabilir.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde isteklerinize gitmekte oldukça keyifli zaman geçirebilirsiniz. Yolun kendinizi deneyim olarak görebilir ve daha geniş çerçevede düşünebilirsiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini ifade edebilmek için kelimeleri doğru seçmen gerekecek. Bugün sözlerine ekstra özen göstermen iyi olabilir. Gerginliklerden uzaklaşmak için daha özenli davranmalısın bugün.

19 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün güvensizlik duygusuyla baş etmek için biraz çaba harcamanız gerekecek. Kendinize olan güveniniz her zamanki kadar güçlü olmayabilir ve yanlış birinin fikrine güvenerek hareket etme yanılgısına düşebilirsiniz.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapmayı hedeflediğiniz işle ilgili olarak, desteğini beklediğiniz kişiyi şımartabilirsiniz. Sağduyulu olmak adına üstün çaba sarf ediyor, ilginizi ondan esirgemiyorsunuz. Bırakın, biraz da başkaları sizin yerinize düşünsün.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

19 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Alaycı davranmayın çünkü kimin, ne zaman, ne duruma düşeceği belli olmaz. Üstelik bu belirsizliğin üzerine bir de hayal kırıklığı eklendiğinde, çok daha şüpheci olabilirsiniz. Bu kısır döngüden çıkmak sizin elinizde. Bir insana sözlerini nasıl aktardığınız gibi hediye kutusu/poşetinde olabilir. ”

19 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Onu çok beğeniyor, uzun süreli, kalıcı bir ilişki istiyorsunuz. Bugün ondan gelen bir telefonla sevinciniz doruklara ulaşacak. İşinizdeki küçük sıkıntılardan şikayetçisiniz. Sizi yeterince tanımayan bazı kişiler, problemlerde özel bir payınız olduğunu düşünüyor ve bu görüşlerini yaygınlaştırıyorlar. Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor. Mide problemlerinize köklü bir çözüm üretmenin zamanı geldi artık. Her stres anında tekrar patlak vermesi günlük yaşantınızı ciddi şekilde etkiliyor.

19 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 42' 29" R
Ay
Başak
26° 46' 53"
Merkür
Boğa
03° 09' 59"
Venüs
Boğa
22° 59' 53"
Mars
Koç
13° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 36"
Satürn
Balık
17° 57' 46"
Uranüs
Boğa
23° 22' 51"
Neptün
Balık
29° 23' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 57"
Lilith
Başak
25° 19' 09"
True Node
Koç
14° 55' 26"
Son Güncelleme : 18/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>