Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin artık alışkanlığa dönüştüğü şeklinde bir korkunuz var. Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku, yavaş yavaş bir alışkanlıkla yer değiştiriyor.

Bir arkadaşınızın kazançlı işi, mesleğinizle alakalı olmamasına rağmen sizi çok çekiyor. Sıkı bir haftadan çıktınız. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz.

Partnerinizin zorlamasıyla sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtarıyor. Kenarda para bulundurmanın önemini kavrıyorsunuz. Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var.

Partneriniz hayatı sevmekten başka, bunu çok iyi değerlendirmeyi de biliyor. Ona ayak uydurmaya gayret göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha resmi, daha mesafeli davranışlarla problemli ilişkilerinizi geliştirebilir, istediğiniz doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Bugün buna yönelik çabalar içine gireceksiniz. Günlük sorunları yetirince önemsemeyişiniz, bazı detayları gözden kaçırmanıza yol açabiliyor. Belli konularda duygusallıktan arınıp daha bir yoğunlaşmanız gerekiyor.

2 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda hareket ettiği bir güne merhaba diyorsunuz. Bugün sosyal yanınız ön planda olacaktır. Gezmek, yeni şeyler keşfetmek isteyebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için yeni kurslar veya eğitimler araştırabilirsiniz. Saatler ilerleyip akşama geldiğimizde Ay ve Uranüs arasındaki sert açı aktifleşiyor. Kısa sürse de karşınızdaki kişiye karşı tepkilerinizi frenlemekte zorlanabilirsiniz. Ay bu görünüm sonrasında 21:47-22:06 arasında boşlukta hareketini sürdürecek. 22:06'dan itibaren Kova burcuna geçen Ay, daha sakin bir enerjiyle geceyi kapatmanızı sağlıyor. Sevgiler, Astromeri

2 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalabalıklara karışmak iyi gelecek!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Kafanı dinlemek için şehrin dışına çıkman, ruhuna da iyi gelecektir. Öğleden sonranı kitap ve kahve eşliğinde geçirmek isteyebilirsin. Sakin bir güne başlamışken oyunbozanlık yapacak haber keyfinin kaçmasına neden olabilir. Eski sevgilinin nişanlandığı haberi seni mazilere götürebilir. Sana bugün romantik olmak pek fayda sağlamayacak gibi, bu yüzden kalabalıklara karışmalısın.

2 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle yaşadığınız sorunları düzeltebilir ve bazı konularda haklı olmanın gururunu yaşayabilirsiniz. Karşı taraftan göreceğiniz hareket size kendinizi iyi hissettirebilir.

2 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda güney ay düğümü ile birleşen Ay, düşüncelerinizde daha pozitif olmanızın gerektiğini anlatmakta. Ancak yakın çevreniz, aileniz ya da kardeşlerle ilgili konularda bazı zorlayıcı durumlar gündeme gelebilir.

2 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş çevresi ile aranıza bir süredir mesafe koyuyorsunuz. Bu yüzden yeniden ortaya çıkın ve sosyal olun.

2 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayat arkadaşınız, partneriniz ile beraber olduğunuzda kendinizi güvende hissediyorsunuz. Size hayatta destek olduğunuz hissedeceksiniz. Duygusal anlamda daha rahat hissediyorsunuz. Ailevi konularda gözden kaçırdığınız bazı noktalar olabilir.

2 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde tepkisel tutumlar içinde olabilirsiniz. Önemli organizasyonlara katılacaksınız eleştirel davranmayın. Problem çözen yaklaşımlar, katılımcı ve idealist tutumlar faydalı olur.

2 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uranüs ile Venüs arasındaki zorlu etkileşim sizi ani başlayan ilişkilere sürükleyebilir. Fakat bu dönemde başlattığınız ilişkiler uzun soluklu olmayacaktır. İyice araştırmadan almaya karar verdiğiniz eğitimlerden çabuk bıkıp yarım bırakabilirsiniz. Kardeşlerle kopucu diyaloglar kurmaktan kaçının.

2 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili sorumluluklarınız ve özel hayatınızda ilgilenmeniz gereken konular arasında kalabilirsiniz. Bu durum sizde bir parça gerilim yaratacaktır. Alışverişe çıkarak rahatlamaya çalışmaktan kaçınmalısınız. Aksi takdirde, bomboş bir cüzdanla dönebilirsiniz.

2 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 18' 48" R
Ay
Başak
21° 56' 43"
Merkür
Boğa
02° 37' 09"
Venüs
Boğa
22° 29' 39"
Mars
Koç
13° 06' 25"
Jüpiter
Boğa
28° 03' 48"
Satürn
Balık
17° 56' 08"
Uranüs
Boğa
23° 21' 26"
Neptün
Balık
29° 22' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 06"
Chiron
Koç
21° 35' 43"
Lilith
Başak
25° 16' 26"
True Node
Koç
14° 54' 49"
Son Güncelleme : 17/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>