Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeni Tatlar Deniyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 30%
Sağlık 30%

İşler bugün sizin için bir şekilde küçük bir zirveye ulaşıyor. Kendinizi sevme konusunda neler yapabileceğinizi düşünmeye biraz zaman ayırın. Çevrenizdeki kolektif ihtiyaçları çok düşünmekten kendinizi unutuyor olabilirsiniz. Unutmayın, fikirlerinizi ve değerlerinizi dünyaya duyurmak bu alışkanlıkları edinene kadar hiçbir şey ifade etmeyecek.

Bugün yapacak çok şeyiniz olabilir. Grup halindeyken, doğuştan bir lidersiniz ve bu en büyük yeteneklerinizden biri. Ancak önümüzdeki birkaç gün boyunca, becerilerinizi yoldan çıkmış kişileri yeniden yola getirmeye çalışmak için rağbet görecek. Yine de, çalıştığınız yer için büyük bir değer olan birisinin özgünlüğünü yok etmemeye dikkat etmelisiniz.

Doğru olanı savunmakta tereddüt etmeyin. Bu güçlü insanları karşınıza almak anlamına gelse de. Bugün en ufak adaletsizlik bile katlanılır gibi değil. Sizi fikirlerinizi söylediğinizde - çünkü bugün bunu yapmak zorunda hissedeceksiniz - diğerleri de size saygı gösterecek. Uzun bir zaman böyle olacak ve bu size harika güzellikler getirecek.

Farklı farklı hayallerin ve rüyaların kafanda dönüp duracağı ilginç bir gün. Bazılar geçmişten anılar veya anımsamalar. Ayrıca etkilendiğini insanların fotoğraflarına bakarken de bulabilirsin kendini. Bütün bunlar ne istediğin ve kimle olmak istediğine dair içgüdüsel yansımalar. Yıllar öncesinden olaylar aklına gelirse şaşırma. Günün enerjisi böyle şeylere sürükleyecektir.Bugün sizin için kelimelerle başa çıkmanız her zaman olduğundan çok daha zor olabilir. Birisi size pek de anlayamadığınız tuhaf bir konuda bir kitap ödünç verebilir. Aslında kitabı -ya da okuduğunuz herhangi bir şeyi- son derece sıkıcı bulacaksınız! Ama yine de, arkadaşınızı kırmak istemiyorsunuz. Kitabı bir kenara koyun ve daha sakin olduğunuz bir zamanda okumaya çalışın. O zaman sözcüklerin anlamları önünüzde bir şebboy gibi açılacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer borsaya, hisse senedine ya da değerli kağıtlara yatırım yapmak istiyorsanız, bugün bu prosedürü başlatmak için uygun bir gün değil. Yatırımınızda yalnızca sonu gelmek bilmeyen ertelemeler meydana gelmeyecek, büyük olasılıkla gününüz de istediğiniz gibi geçmeyecek. Size gösterilen diğer seçenekler hakkında okuma yapın ve birkaç gün içinde bilen birine danışın. Bunun hakkında biraz düşünün, eğer aklınıza yattıysa, devam edin. Ama bunu şimdi yapmayın!

2 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hisleriniz, sezgileriniz daha güçlü çalışıyor. İlişkilerden yana duygusal beklentiler yükselebilir, daha yoğun duygular yaşamak, yaşamdan daha fazlasını almak isteyebilirsiniz. Keyfi harcamalar yapabilir, finansal konularda daha rahat davranmak isteyebilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dünden kalan işlerle meşgul olduğun bir güne uyanıyorsun. Ertesi günebırakmak seni gergin ve endişeli yapsa da dikkatli adım atarsan başın ağrımadan bu süreci yönetebilirsin. Günün stresini ailen ile görüşerek ve onlara vakit ayırarak atmak isteyeceksin. Mutfakta yeni tarifler denemek için interneti altına üstüne getiriyorsun.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz özgürlüğünüzü kısıtlamaya çalışıyor olabilir. İtiraz etmeden önce sebeplerini öğrenmelisiniz. Sizler için endişeleniyor olabilirler. Empati yaparak hareket etmelisiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz daha dikkatli ve gayretli olmaya bakmalısınız. Hafta sonu olmasına karşın daha çok sorumluluk ya da mücadeleniz olabilir.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanlama ve zaman yönetimini dikkate almanız gereken bir gün olabilir. Plan, düzen, organizasyon gerektiren görev ve sorumluluklarınızın ağırlığını hissedebilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00'dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kabuğunuzdan çıkın. Ona bir mesaj göndermeye karar verirseniz, işler sizin için kolaylaşmaya başlayacaktır.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayları akışına bıraktığınız zaman, her şeyin daha açık ve sade olduğunu göreceksiniz. Acele etmeyin. Acil durumlar için karşınızdaki kişilere yüklenmeyin. Değişim içinde olduğunuz için olaylara kendinizi kapatabilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğitimle ilgili konularda ortaya çıkabilecek sorumlulukların, görevlerin baskısını daha çok hissedebileceğiniz bir gün olabilir. Yakın çevreniz, kardeş veya komşularınızla ilgili sorumluluklar da gündeme gelebilir. Öğle sonrasında maddi konularda şanslı olabilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile yaşadığınız huzursuz zamanların ardından harika bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız. Bugün hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz, her şeyi boş vermiş gibi olan tavrınızdan kurtulmanızı bekliyor. Çabasının ve sevgisinin karşılığını görememek hayal kırıklıkları yaşamasına neden oluyor. Biraz emekle tüm sorunların üstesinden gelmeniz mümkün. Ailenizi mutlu etmek istiyorsanız, biraz daha fazla zaman ayırmalısınız. İş hayatında yenilikleri takip etmeniz başarılarınızın artmasına neden olacak. Para sıkıntıları yine gündemde! Sıkıntıları içinize atmayın, geçmiş ağrılarınız tekrarlayabilir.

2 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 11" R
Ay
Terazi
04° 30' 00"
Merkür
Boğa
04° 03' 10"
Venüs
Boğa
23° 48' 03"
Mars
Koç
13° 54' 55"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 50"
Satürn
Balık
18° 00' 21"
Uranüs
Boğa
23° 25' 07"
Neptün
Balık
29° 24' 13"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 55"
Lilith
Başak
25° 23' 30"
True Node
Koç
14° 56' 17"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>