Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yatırım Yapman Kolaylaşıyor! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklentilerinizin dışında gelişmeler gündeme gelebilir. Tüm sorunları ortadan kaldırmaya çalışın. Her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

Olumsuz düşüncelerden uzaklaşmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

Karmaşık durumlarla karşılacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Şartları gereğinden fazla zorlamamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınız hızlanabilir. Hemtemposu hem de gündelik sorumluluklarınızın artmasıyla beraber yoğun ve kazançlı bir döneme girebilirsiniz. Çalışmalarınız dikkat çekebilir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Akrep burcu için ilişkilerinizde derinleşmeye ve partnerinizle daha yakın bir bağ kurmaya odaklanmanız gerekebilir. İçsel düşüncelerinize odaklanarak duygularınızı netleştirebilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanızda fayda var, gereksiz tartışmalardan kaçının. Aynı zamanda bugün, kendinize ve duygularınıza zaman ayırmayı unutmayın. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

20 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kariyerinde olumlu gelişmeler olabilir. Uzun zamandır beklediğin teklif sana ödül gibi gelecek. Finansal bir konuyla ilgili yaşanacak gelişmeler, yatırım ve birikim yapma olanağını kolaylaştıracak. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan, teknolojiden yararlanma kararı alabilir, işini uluslararası bir düzeye taşımak isteyebilirsin.

20 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kendinize düşündüğünüz, kararlarını aldığınız konularda başka insanlara suç bulmamalısınız. Aklınızdan geçenlerin anlaşılmasını beklemek yerine açık olmayı ve konuşmayı denemelisiniz. Bugün hukuksal ve sosyal alanlardaki konuşmalarınıza, tavırlarınıza dikkat etmenizde fayda var. 

20 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Göz önünde olmak isteyebilirsiniz. İşle ilgili eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Kadın yöneticilerinizle aranızı iyi tutmaya çalışın. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Gelecek yönünde kararlar almak isteyebilirsiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerinizi düzenlemek, kendinizi özel hissettiğiniz kişilerle vakit geçirmek size iyi gelecek ve Dünya deneyiminizi daha keyifli hale getirecek.

20 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ufak tefek değişimler için kendine fırsat tanımalısın. Küçük bir sıkıntıda her şeyi yıkıp baştan yapmak yerine, esnek kalmak ve her türlü olaya fırsat tanımak bugün seni rahatlatmaya yetecek. Kendine karşı nazik olmalısın bugün.

20 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iş, sağlık, alışkanlıklar ve rutinler daha fazla odak noktasında olacak ve iyileştirmeler yapmak ön planda olabilir. Kesinlikle daha sıkı çalışma zamanı olabilir ancak bu konularla daha fazla gurur duyduğunuz için ekstra çaba harcamaktan keyif alabilirsiniz. Şimdi hayatınızı daha iyi bir düzene sokmakla özellikle meşgul olabilirsiniz. Sizi daha sağlıklı, daha organize ve daha üretken bir yaşam sürmeye motive edecek yeni bilgiler veya koşullar ortaya çıkabilir. Bugünün enerjileri, etrafınızda gelişen sorunlara karşı duyarlılık açısından iyi ancak doğru sonuçlara varmakta bazı zorluklar olabilir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük rakamlar peşindesiniz fakat beklentileriniz boş değil. Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen, önleyemediğiniz kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Kazalara müsaitsiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kariyer,hayatınıza odaklanabilirsiniz. Ani sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başkalarının etkisinde kalarak kendinizde kusur bulma huyu var sizde. Güzelliklerinizin farkına varın! Bu yüzden aşka da küsmüş gibisiniz. Bu akşam tanıştırılacağınız bir kişi bu halinize son verebilir. İşinizde bir türlü istediğiniz başarıyı gösteremiyorsunuz. Bu huzursuz haliniz göze batıyor. Arzuladığınıziçin araştırmalar yapmanın zamanı geldi. Mali problemler yüzünden, verdiğiniz bir karardan vazgeçebilirsiniz. Bir süredir ihmal ettiğiniz sağlık problemleriyle ilgilenmek için uygun bir gün.

20 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 27' 34" R
Ay
Terazi
18° 23' 45" R
Merkür
Boğa
05° 40' 47"
Venüs
Boğa
25° 14' 08"
Mars
Koç
14° 48' 06"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 20"
Satürn
Balık
18° 04' 53"
Uranüs
Boğa
23° 29' 10"
Neptün
Balık
29° 25' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 07"
Chiron
Koç
21° 42' 22"
Lilith
Başak
25° 31' 15"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 20/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>