Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay ın konumu, size hareket ihtiyacı ve aşkla ilgili konularda yeni kararlar getirebilir. Duygusal reaksiyonlar hakim olmamalı. Yanlış seçimlerde bulunma ve hayal kırıklıkları yaşama ihtimaliniz var.

Pratik düşünmek ve hareket etmek gereken bir günde olduğunuz söylenebilir. Çalışma gücünüzü somut hale getirmek için uğraşırken sabah saatlerinde çıkan fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Özellikle parasal konular dikkat çekiyor. Bugün ani kararlarla yapabileceğiniz harcamalarda daha özenli olmalısınız. Birikimlerinizi ve parasal konuları ilgilendiren konular ön plana gelebilir. Harcamalarınızda daha akılcı olmaya bakın.

Ortaklaşa işler yürütüyorsanız, alacağınız teklifleri dikkatle gözden geçirmeniz gerekebilir. Yeni anlaşmalar kazancınızı etkilemekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yeni bilgilenmeler yeni açılımları getirebilir. Sistemci karakteriniz, kendi dışınızdaki birtakım plansızlıklara destekler vermek durumunda kalabilir. Bu anlamda zihinsel yorgunluklar söz konusu. Bir sorunda durumu çözmeniz istenecek, ama siz kendinizi sıkışmış hissedeceksiniz. Kişileri kırmadan bu süreci atlatmanız biraz zor gibi görünüyor.

20 Mayıs 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, hareketini Yay burcunda sürdürüyor. Sizler için maddi kaynaklarınızın öne çıktığı bir gün olabilir. Sabah itibariyle aktif olan Ay'ın Neptün ile sert açısı beklediğiniz paraların ulaşmamasına neden olabilir. Bu durum akşama doğru ise pozitife dönüyor. Ay ve Jüpiter arasındaki uyumlu etki sayesinde gelirinizde artışlar yaşayabilirsiniz. Ay'ın saat 20:04'te boşluğa girmesiyle bu saat sonrasındaki finansal işlemleriniz askıda kalabilir.

20 Mayıs 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni alanlara yöneliyorsun!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Gideceğin davetlerde daha çok memleket meselesi konuşmak gelecek kaygılarını da ortaya çıkartabilir. Bugün fikirlerini açıklarken, keskin davranmamanda fayda var. Uzun süredirarayışında olan bir Akrep burcuysan, üzüntünü paylaşacağın kişiler, ruhuna iyi gelecek. Evliliğinde sorunlar yaşıyorsan, aile büyüklerinin önerileri işe yarayabilir. Akşam saatini, evde tamamlanması gereken işlerine ayırabilirsin. Bir yandan spora başlaman ve yeni alanlar geliştirmen için sosyal içerikli konulara yönelmen söz konusu olabilir.

20 Mayıs 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili konuların ön planda olacağı bir gündesiniz. Ancak gözden kaçan geçmiş sorunlarınızı tekrar yüzeye çıkartmamalısınız.

20 Mayıs 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelirlerinizle ilgili dalgalanmalarla ilgilenebilirsiniz. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Ortaklı para konularına dikkat edilmesi gereken zamanlar var. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekle sorumluluklarınızı daha rahat yerine getirebilirsiniz. Aşk konularında kendinizi kararsız hissedebilirsiniz. Bitirmeniz gereken işler olabilir.

20 Mayıs 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dolunayın negatif etkilerini minimalize etmek için yalnız kalmakta fayda var. Sevebileceğiniz şeyler yaparak, kitap okuyarak daha verimli zaman geçirebilirsiniz.

20 Mayıs 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak eğlenceli, mutlu ve neşeli hissederken, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, ilişkilerinizde heyecanlı ve mutlu bir ruh hali ile keyifli paylaşımlarda bulunabilirsiniz. 14.00'dan gece yarısına dek olan dönemde aşk hayatınızda romantik bir zaman dilimi sözkonusu iken, buluşma ve görüşmelerde yer alabilir, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz.

20 Mayıs 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi kısıtlayan, alışkanlık nedeniyle sürdürdüğünüz ilişkilerle yüzleşiyorsunuz. Özgüven ve özdeğer önem kazanıyor. Özel ve profesyonel ilişkilerde önemli kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz.

20 Mayıs 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günlük hayatın koşuşturması vehayatınızdaki değişkenlikler sebebi ile normale göre gergin zamanlar geçiriyorsunuz. Aslında güzel haberler alacak ve gün içinde sevineceksiniz ama o kadar yoğunsunuz ki; sevincinize bile doğru düzgün zaman ayıramıyorsunuz. Manevi konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

20 Mayıs 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

20 Mayıs 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 19' 53" R
Ay
Oğlak
23° 56' 45"
Merkür
Koç
16° 51' 27"
Venüs
Boğa
00° 52' 50"
Mars
Balık
29° 39' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 04"
Satürn
Balık
16° 34' 01"
Uranüs
Boğa
22° 20' 30"
Neptün
Balık
28° 54' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 12"
Lilith
Başak
23° 19' 37"
True Node
Koç
15° 21' 30"
Son Güncelleme : 30/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>