Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Uzun Soluklu Görüşmeler Yaşanabilir Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 60%

Sevgilinizin size söyleyeceği önemli bir şey olabilir. Bazen biraz dikkatiniz dağılıyor ve sevgilinizin ihtiyaçlarına her zaman kulak veremiyorsunuz. Bugün daha sevgi dolu olmaya çalışın. Partnerizinhayatında stresli zamanlar geçiriyor olabilir. Veya her şeyin yoluna gireceğinden emin olmak için biraz rahatlamaya ihtiyacı olabilir. Onu rahatlamak, onunla konuşmak ve yakınlaşmak için biraz zaman ayırın; böylece ilişkiniz daha da güçlenecek.

Bu sizin için çok verimli bir dönem olabilir. Hayatınızı inşaa etmeye başlayacaksınız. Her yöne doğru çekiliyormuş gibi hissediyorsanız, bu çok normal, şu anda aynı anda birkaç şey yapmanız gerekiyor. Yapacaksınız! Başka bir proje üzerine daha fazla çalışmak için diğer projeyi sonlandırmayı düşünmeyin. Her ikisini de aynı anda, özellikle bu zaman aralığında yapacak enerjiniz var.

Bugün bir miktar beklenmedik para elinize geçebilir. Belki size borcu olan bir arkadaşınız sonunda borcunu ödeyebilir ya da ekstra para kazanmak için beklenmedik bir fırsat yakalayabilirsiniz. Aşk hayatınız da yolunda gidiyor, siz ve sevgili adayınız sıcak ve duygusal hisler yaşıyorsunuz. Favori restaurantınıza gidin ve bu şansınızı kutlayın, sonrasında kontrol sizde!

Hızlı bir tempoda hareket ediyorsun. Göksel enerjiler seni gergin hissettirebilir. Kafein ve şekerden kaçınman gerek yoksa iyice enerji patlaması yaşıyor olacaksın! Gün boyunca küçük yürüyüşler yaparak kendini dengede tutmaya çalış. Ya da bir şekilde zihnini boşaltabilmek için molalar ver. Denediğin takdirde birçok şey başarabilirsin, ama duygularının çok hassas olacağı bir gündesin.Tüm komşular duyabilecek gibi yüksek sesle söyleyin şarkınızı. Diğer insanların sesinizi beğenip beğenmeyeceğini kafanıza fazla taktığınız için yalnızca duşta şarkı söylüyorsunuz. Önemli olan tutkunuz. Eğer siz yaptığınız şeyden keyif alırsanız, sizi dinleyen insanlar da keyif alır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yakın bir arkadaşınızla konuşmaya ne dersiniz? Gururunuzun ihtiyacınız olan desteği ve yardımı almanıza engel olmasına izin vermeyin. Bir hata yaptıysanız ya da uygunsuz bir şey yaptığınızdan korkuyorsanız, bu konuda çok fazla kendinizi paralamayın. Bunun yerine, bir arkadaşınızla kahve içmeye gidin ve olan biteni onunla paylaşın. Unutmayın ki en iyilerimiz de dahil herkes kötü günler geçirebilir.

22 Mart 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün belirsizlik ve karmaşadan uzaklaşmak için harekete geçebilir, yaşama ve kişilere daha çok siyah/beyaz olarak bakabilirsiniz. Eğitim ve seyahatlerle ilgili gündemler oluşabilir.

22 Mart 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitimi devam eden bir Akrep burcuysan, karşına değerlendirmek isteyeceğin yeni fırsatlar çıkabilir. Ay, bugün su burcunda hareket edecek. Uzun süredir görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelmek için uzun süren telefon görüşmelerin olabilir. Yakın çevrenin senden yardım beklediği konular karşına gelebilir.

22 Mart 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzakları yakın etmeyi seven sizler şu sıralar her şeyi uzaktan yürütmenin vermiş olduğu gerginliği yaşıyor olabilirsiniz. İş hayatınız ve aile hayatınız birbirine karışmış olabilir. Kendinize bugün biraz mola verin.

22 Mart 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni şeyler öğrenmek için çaba gösterebilirsiniz. Akademik konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Yabancılarla ilgili olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Eksik iletişimden kaynaklı problem çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda sezgileriniz size yol gösterecektir. İşlerinizde gelecek yönünde kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize daha çok anlayış göstermeniz ve ondan daha çok şey öğrenmeye çalışmanız ilişkinizi daha eğlenceli ve mutlu kılabilir.

22 Mart 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hareketli bir günde, spora ağırlık verebilirsiniz, yolculuk veya gezilere katılabilirsiniz. Maceracı ruhunuzu daha fazla ortaya koymak, sınırlarınızı ve ufkunuzu genişletmek isteyebilirsiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hem kişisel hem de evrensel anlamda psişik mesajlar alabilirsiniz. Bu biraz yorucu olabilir özellikle alışkın değilseniz ama bu hisle savaşmayın. Bu, içsel gelişiminizin bir parçasıdır. Uzun vadede çok olumlu bir gelişme olmalı. En sevdiğiniz hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenize yardımcı olabilir.

22 Mart 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamda estirdiğiniz olumlu rüzgarlar, partnerinizin de etkilenmesine neden oluyor. Siz güçten yanasınız fakat bu özelliğinizi sergilerken, çevrenize yardım etmeyi de seviyorsunuz. Çekici ve etkileyici olduğunuz bir gündesiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yalnız başınıza kalmak, gözünüze çok daha cazip görünebilir. İç dünyanızın derinliklerinde bir kıpırtı, tüm dikkatinizi kendi üzerine çevirebilir. Bunun ne olduğunu anlamak için ruhunuzun derinliklerinde bir gezi yapabilirsiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile geçmişten konuşmadığınız sürece keyifli vakit geçireceksiniz. Zorlu şartlarda kazandığınız parayı daha dikkatli bir şekilde harcamaya özen gösterin. Daha sağlıklı beslenmeye ve egzersiz yapmaya karar verebilirsiniz.

22 Mart 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz insanın bugün işiyle ilgili bir sorunla karşı karşıya gelmesi söz konusu. Sadece risk olarak kalacak bu hadise, biraz gerilmenize ve endişelenmenize yol alabilir. Bugünlerde işinizle ilgili seri davranmanız gerekiyor. Karar verirken zorlanmıyorsunuz ama kararlarınızı hayata geçirirken biraz ağır kalıyorsunuz. Maddi sorunlarınızı gizlemek yerine, ailenizle paylaşarak çözüme gitmeyi deneyin. Öfkenizi kontrol edebildiğiniz sürece herhangi bir problem yaşamayacaksınız

22 Mart 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>