Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günlük Planını Doğru Şekillendirmelisin Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 50%

Bugün, birine aşk hayatıyla ilgili bir tavsiyede bulunmaya karar verebilirsiniz. Gezegenler, aşk konusunda kişisel felsefelerinizi paylaşmanız için size ilham verebilir. Görüşlerinizi kendi kişisel yaşamını aydınlığa kavuşturmaya çalışan biriyle paylaşmak isteyebilirsiniz. Onlara sunacak iyi fikirleriniz olabilir. Sadece onları kontrol etmeye veya manipüle etmeye çalışmayın çünkü onların deneyimleri sizinkinden çok farklı olabilir!

İşinizle ilgili olarak çok organizesiniz. En küçük eylem bile sizin için önceden belirlenmiştir. Yaratıcılığınız ve öz denetiminiz söz konusu olduğu sürece kanıtlayacak hiçbir şeyiniz yok. Bugün, bu bilgiyi başkalarıyla paylaşmaya başlamanız için tüm unsurlar orada. Diğer insanlar yalnızca sizden öğrendiklerinden faydalanmayacak, aynı zamanda kendiniz hakkında iyi hissedeceksiniz. Sahip olduklarınızı başkalarıyla paylaşmaktan korkmayın.

Uzun süredir görmediğiniz biriyle bir araya gelmeniz bazı güzel haberler ve faydalı bilgiler almanızla sonuçlanabilir. Biriyle olan ilişkiniz bugün sıcak ve cana yakın olacak. Sizinle aynı fikirde olan insanlarla ufkunuzu genişletecek tartışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, bugün bir tatil planı yapmak veya okula dönüp notlarınızı yükseltmek için harika bir gün. Tadını çıkarın!

Hayatını bir mikroskopla inceliyor olacaksın. Her şey yolunda görünüyor. Bol enerjin var ve insanların da sana inancı tam. Ama yaşamının resmine daha da yakından ve dikkatli bak. Sanki bir şeylerin değişmeye ihtiyacı var; özellikle da anlık güdülerle yapılan planların. Şeylerin uzun vadede devam edip edemeyeceğini tutkunu sürdürebilmek adına düşünebilirsin.Bugün kendini psişik addeden tuhaf biriyle karşılaşabilirsiniz. Bu kişi bir psişik olmaktan daha karmaşık özelliklere sahip. Dolayısıyla hakkınızda bir kehanette bulunursa, aklınızın bir köşesine yazın fakat bel bağlamayın. Hiçbir doğruluk payı olmayabilir. Kendi sezgilerinize güvenin. Sezgileriniz, sözde psişiklerden fersah fersah önde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı ilgilendiren ya da uzak geçmişten gelen gizemli konular dikkatinizi çekebilir ve dedektifçilik oynayabilirsiniz. Fizik, biyoloji, astronomi, kozmoloji ya da metafizik gibi konularla da ilgilenebilirsiniz. Konu ne olursa olsun gün boyu bu alana büyülenmiş gibi vakit ayırabilirsiniz. Şu an zihniniz son derece keskin, dolayısıyla öğrendiğiniz şeylerin çoğunu benimseyeceksiniz. Tadını çıkarın!

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Güneş Aslan burcuna geçiyor. İlişkiler ve kariyer alanınızda yenilikleri getirecek bir aylık süreç başlıyor. Taşınma, kariyerde yeni bir rota gündeminizde olabilir. İlişkilerde güven ve dürüstlük önem kazanırken, ileriye dair konuşmalar yapılabilir.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın seçimlerde dikkatli kararlar vermen gerekebilir. İş yerinde gösterdiğin emeklerin ziyan olmasını istemiyorsun. Yeteneklerin konusunda kendinde yeni keşfettiğin yönlerin seni şaşırtabilir. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan yeni edindiğin hobiler ile yoğun ilgileniyor olman karşı tarafa ayırdığın vaktin azalmasına neden olabilir.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız bir krizi lehinize çevirerek güzel bir sonuç elde edebilirsiniz. Ufak tefek problemler çıksa da sükûnetle hepsini halledebilirsiniz. Yaptığınız seçimlerin sonuçlarına maruz kalırken kendinizi suçlamaktan vazgeçmelisiniz. Bugün orjinal fikirler ve yaratıcılık gerektiren işlerde mükemmel başarı sağlayabilirsiniz. Üst düşünme gücü yoluyla daha önce kimsenin aklına gelmeyen fikirler üretmek için harika bir gündesiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili yeni düşünceler ve planlar içine girişebilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Annenizle ilgili masraflar gündeme gelebilir. Kendinize zevk aldığınız konularla ilgilenecek zamanlar yaratabilirsiniz. İlerleyen saatlerde parasal konular önem kazanabilir.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde tereddüt etmeden karar alabilmeniz oldukça önemli. Özellikle işinizde tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmanız oldukça önemli olacak.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınızla iletişiminiz ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde belirsizlikler, yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, aşk hayatınızda size verilen sözlere hemen inanmak yerine bir süre karşınızdaki insanlara zaman vermek ve bu sözleri yerine getirip getirmediğini gözlemlemek faydalı olacaktır. Sanat sahne işleri yapanlar için maksimum derecede faydalı bir zamanda bulunuyorsunuz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kusurlarınızı gizlemek için neden bu kadar uğraşıyorsunuz? Kusurlarınız, insanların sizi daha yakından tanımasını sağlayacak ufak detaylardır. Bunları göstermekten çekinmemelisiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in Aslan burcuna girişi ile kariyer hayatınız hareketleniyor.Önümüzdeki bir aylık dönemdehayatınızda organizasyon yetenekleriniz ile ön plana çıkabilirsiniz. Yeni birkonusu gündeme gelebilir,arayışına girebilirsiniz. Ay'ın da Aslan burcunda seyahat edeceği bugünyükünüz ve sorumluluklarınız artabilir.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizi çok şaşırtacak birinden çıkma teklifi almanız an meselesi olabilir. Entelektüel bir insan olduğunuzdan dolayı, insanlar sizinle sohbet etmekten zevk alıyor. Bugün, çok yakın bir arkadaşınızın size ihtiyacı olabilir. 

22 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinize özgü davranışlar sergilerken, hiç kimseyi etkilemek derdinde değilsiniz. Olaylara iyi niyetli yaklaşımlarınızın farklı algılanması, sizi üzebilir. Yanınızda çalışan kişilerin son anda fikir değiştirmeleri yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz.

22 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 59' 20" R
Ay
Akrep
07° 41' 56" R
Merkür
Boğa
07° 59' 06"
Venüs
Boğa
27° 11' 28"
Mars
Koç
16° 00' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 57' 50"
Satürn
Balık
18° 10' 52"
Uranüs
Boğa
23° 34' 41"
Neptün
Balık
29° 27' 54"
Plüton
Kova
02° 01' 20"
Chiron
Koç
21° 47' 02"
Lilith
Başak
25° 41' 50"
True Node
Koç
14° 53' 41"
Son Güncelleme : 21/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>