Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Dinlenmeye İhtiyacın Var Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün dışadönük bir ruh halinde olabilirsiniz. Kendinizi göstermeye ve fark edilmeye hazırsınız. En göze çarpan ve en şık kıyafetinizi giymek isteyebilirsiniz. Bu karmaşık görüntüyü daha da abatın! Tüm gözlerin üzerinizde olmasının verdiği hissin tadını çıkaracaksın. Dikkat çekmeyi seviyorsunuz ve ilgiler toplama sırası sizde. Bugün herhangi bir sosyal etkinliğe katılıyorsanız, yıldız olmanın keyfini çıkaracaksınız.

Harika bir mizah anlayışınız var ve bu anlayışınız şu anda normalden daha güçlü olabilir. Çok çeşitli bir yelpazeden olan şeyleri komik bulacaksınız. Bir haber izlerken bile kıkırdayabilirsiniz. İroniyi gazetecilerin söylediklerinde görebilirsin. Beki sadece onun saç şekline bile gülebilirsin! Ciddi bir toplantıya katılıyorsanız, sadece çok lakayt olmayın. Patronlarla, müşterilerle veya meslektaşlarınızla konuşurken profesyonel bir tutum geliştirin.

Bugün kendinizi muhtemel para konusunda bir sürü tavsiye alırken bulabilirsiniz. Bir grup toplantısına katılarak maaşlar, yatırımlar vb. konularda sohbetlere dahil olabilirsiniz. Bazı çelişkili fikirler de duymanız mümkün. Bu bilgiler doğrultusunda şu anda bir şey yapmasanız iyi olur. Her şeye anlam vermek zorunda değilsiniz. Konuyu değiştirin ve bunları aklınızdan çıkarın.

Yeni şeyler denemek üzere kanatlarını aç! Seyahate çıkmak; hiç olmazsa planlamak için harika bir zaman. Ufuklarının uzak sınırlarını keşfet; hem lafın gelişi hem de gerçek manada. Sana yakın spiritüel hedefler edinmiş kişilerle bir araya gel. Bugün farklı ve yeni insanlara ulaşarak unutulmaz deneyimler yaşayabilirsin.Kendi kendine yeten birisiniz ve genellikle düşüncelerinizin ve endişelerinizin doğru olduğunu varsayıp başka insanlara bu konuda güvenmiyorsunuz. Bazen aczinizi ve herkes gibi bir insan olduğunuzu kabullenmek iyi gelebilir. Bugün hayatınıza yeni birini alın ve ona kendinizi açın. Ya da sizi yüzeysel bir biçimde tanıyan biriyle biraz daha yakınlaşmaya cesaret edin. Çok yakında yeni bir arkadaş edineceksiniz ve bu kişi hayatınıza pek çok şey katacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, seni ziyarete gelen genç misafirler en iyi yönününü ortaya çıkaracak. Hiç misafirlerin için lezzetli aperitif tabakları hazırladın mı? İstediğinde çok iyi bir ev sahibi olabilir, onları eğlendirebilir hatta büyüleyebilirsin. Karşılığında onlar da keyifli birer arkadaş olacaklar. Sosyalleşmekten keyif aldığın zaman bu senin için mutluluk verici bir ara olmalı. Ayrıca bugün eğer bir paket alırsan şaşırma. Rahatla ve gününün tadını çıkar.

23 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularla ilgili hareket geçebilirsiniz. İlişkilerinizde adımlar atabilir, ortak çalışmalar ve fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Akşam saatlerinde akıl ve duygu birleşebilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Savaş gezegeni, su burcunda hareket ediyor. Kariyer yaşantındaki yoğunluğun seni fiziksel anlamda yorduğunu hissedebilirsin. Bir takım hırsların bugün açığa çıkabilir. Aile içerisinde sağlık sorunları olan birisi gündeme gelebilir. Beslenme alışkanlıklarının değişmeye başladığını fark edeceksin.

23 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir finansal yatırım için harekete geçiyorsunuz. Uzman görüşü alarak ve araştırmalarını tamamlanarak doğru kararı verdiğinizi düşünüyorsunuz. Maddi ve manevi şekilde güveninizi kazanan kişi ve ortamlar kazancınız gibi özgüveninizi de arttıracaktır.

23 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konularda yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizdeki değişimler ilginizi çekebilir. Mesleki gruptaki arkadaşlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde ilerleme kaydedebilmek için sorumluluk almanız gerekebilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar orta tempolu egzersizler size iyi gelecektir ayrıca kendinizi maddi anlamda da daha bereketli ve rahat hissedeceksiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevre ve kardeşlerle ilişkiler, seyahatler ve görüşmeleriniz ön plana çıkarken, içsel olarak agresif ve öfkeli hissedebilirsiniz. İletişim konusunda kesin sınırlar çizmeden ve eğer öfkeliyseniz bugün söylemek istediklerinizi paylaşmayıp, enerjisi daha ılımlı bir günde görüşmeyi tercih ederek bugünü kendiniz için olumlu hale getirerek geçirebilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hassas, şefkatli doğanızın tamamen parlamasına izin vermek için harika bir gün. Güller ve mum ışığında bir akşam yemeği ile eşinizi şaşırtın.  Bırakın romantizm yol göstersin. İçsel benliğiniz, başkalarıyla duyusal ilişkileriniz tarafından beslenecek.

23 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızdaki derinliği hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir. Yatırımlarınız konusunda hiç kimseye güvenmiyor ve kendiniz takip etmekten hoşlanıyorsunuz. 

23 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konular, bugün de zihninizi en çok meşgul eden şeylerin başında gelebilirler. Parayla ilgili olarak kendinizi son derece huzurlu ve güvenli hissetmeniz, çevrenizdeki kişilerin maddi sorunlarıyla ilgilenmenizi sağlayabilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin hayatını güzelleştiriyorsunuz ve ona her açıdan çok iyi geliyorsunuz. Sıkı bir şekilde çalışmaya devam ederseniz, gelirinizde bir miktar artış olabilir. Kendinizi çok sağlıklı ve formda hissediyorsunuz.

23 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğiniz hala canlı olmasını iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu. İşinizle ilgili sorunların üzerine gidip, onları çözmeye çalışmaktansa, kendinizi dinleyip depresyona girmeyi tercih ediyorsunuz. Bu da sizi kontrol altına alıp etkisiz hale getirmeye çalışan insanların ekmeğine yağ sürüyor. Maddi konularla ilgili sorunlar keyfinizi kaçırabilir. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açıyor. Gevşetici egzersizlere ihtiyacınız var.

23 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 41' 22" R
Ay
Aslan
19° 32' 41" R
Merkür
Koç
29° 09' 39"
Venüs
Boğa
19° 08' 43"
Mars
Koç
11° 01' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 15"
Satürn
Balık
17° 44' 55"
Uranüs
Boğa
23° 11' 57"
Neptün
Balık
29° 18' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
21° 27' 25"
Lilith
Başak
24° 58' 19"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 15/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>