Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kalbi boş İkizlerin hata yapacakları bir gün olduğu gibi süregelen birlikteliği olan İkizler de ilişkilerinde yanlış anlamalar yaşayacaklar ve aralarında bazı tatsızlıklar olacak. Aile ilişkilerinde daha tutarlı gibi gözükseler de fedakarlık ve anlayış ailelerinden gelecek. İnce bir hassasiyete sahip olduğunuz için bütün bunlar sizde kırgınlıklar ve çelişkiler doğuracak. Bazı saatlerde yalnız kalmak ve kendileri ile hesaplaşmak isteyecekler.

Bugünhayatınızda olumlu bir gün geçireceksiniz. Üretken bir kafanız var ve pratikliğiniz ile işinizde ön plandasınız. Bu yüzden size karşı gizli kıskançlık taşıyan arkadaşlarınız var. Sizin yüzünüze bir şey diyemiyorlar ve çalışma hızınızla yarışamıyorlar ama yine de sinsice bekliyorlar. Siz ise iyi niyetinizle onlara yardım bile ediyorsunuz. Zihniniz işinizle dolu, boş işler size göre değil. Bu yüzden de çevrenizde olanlardan farkında bile olmuyorsunuz.

İş hayatında zirveyi hedeflediğiniz için kazanç yönünden fazla bir sıkıntınız yok. Hangi işte çalışıyorsanız mutlaka o işe verdiğiniz emeği paraya çeviriyorsunuz.

İkili ilişkilerde özellikle duygusal ilişkilerde daha istikrarlı olmalısınız. O zaman ayaklarınız yere daha sağlam basar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızdaki önemli birinin size bazı uyarıları var. Siz bu kişinin uyarılarına karşı yanlış bir bakış içinde görünüyorsunuz. Yaratıcı ve üretken birisiniz. Başarılarınız ilgi çekici. Hayattaki en büyük handikabınız dostluk ilişkilerine abartı bakışınız. Sizden çok daha yeteneksiz bir iki dostunuz sizi yönlendirebiliyor, arkadaş canlısı kişiliğiniz sizi edilgenleştirebiliyor.

24 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda aşk hayatınızla ilgili soru işaretleri yaşayabilirsiniz. Partnerinizden gördüğünüz davranış hayal kırıklığı yaşatabilir. Aynı durum çocuğunuzla ilgili de olabilir. Sizin isteğinizden çok farklı yönde davranışlar gösterebilir. Şanslı bir günde olmanız en büyük avantajınız olacaktır. Hayatınızda yukarıdaki konularda netseniz, bugün çok fazla etkilenmeyebilirsiniz. Merkür bugün Kova burcuna geçiş yapıyor. Ailenizle ilgili yeni bir haber alabilirsiniz. Bu bir sağlık sorunuyla ilgili bir gelişme de olabilir veya uzun süredir ailecek uğraştığınız bir konunun neticesi de olabilir. Sevgiler, Astromeri

24 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İçsel enerjini üst düzeye çıkarmak isteyeceksin!Güne oldukça olumlu duygularla başlayacaksın. Kendine güvendiğinde yapacaklarının da çok iyi olacağını biliyorsun. İçsel enerjini, motivasyonunu üst düzeye çıkarmak isteyeceksin. Gün içerisinde alacağın haberle derin bir nefes alabilirsin. Bir süredir sürüncemede kalan bir işin çözümlenmesiyle rahatlayacaksın. İlerleyen günlerde kazançlarında da ufak bir artış gözlemlenebilir. Vergi, kredi, bankalarla ilgili sorunların için aileden ya da eşinden destek almak isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, geçmiş konuların yeniden açılması sevgilinle aranı bozabilir. Üzerinden onca zaman geçmiş konuları tekrar gündeme taşımak, ilişkine zarardan başka bir şey vermiyor. Yaşadıklarından sıyrılman gerekiyor, yoksa hata üstüne hata yapman an meselesi. Bugün tartışmaya girmek yerine uzak kalıp sakinleşmen yapıcı bir davranış olacak. Fiziksel görünüşünü korumak ve daha sağlıklı olmak adına spora yazılabilirsin.

24 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişteki dostluklarınızın bazı konuşmaları canınızı sıkabilir ve onların hayatına dair ummadığınız bazı şeyleri öğrenebilirsiniz. Sürpriz karşılaşmalar söz konusu olabilir.

24 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte aile içi iletişimi artırıyorsunuz. Anne, babanız ya da diğer aile bireylerinizle daha sık görüşebilir, sorunlara çözüm getiren anlaşmalar, uzlaşmalar içinde olabilirsiniz.

24 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle aranızdaki tartışmaların esas meselesi sizin dinlemeden kendinizi yükselttiğiniz tutumda yatıyor.

24 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

24 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihninizi toparlayıp, yaşama dair gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Romantik konularda hassasiyetler açığa çıkabilir. Akşam saatlerinde heves kıran ifadelerden kaçının. Duygusal çatışmalar olabilir.

24 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

10 Şubat'a kadar Kova burcuna yerleşen Merkür evinizde dekorasyon değişimini ya da taşınma temasını gündeme getirir. Ev ortamında iletişim çoğalır ve hızlanır. Gruplarla yapılan sohbetler size yeni ufukların kapısını açar. Babanızla alacağınız bir karar gelecek dönemde sizin için fayda sağlar.

24 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çeşitli sosyal ortamlar içinde bulunabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. İnsanlarla iletişiminizin artması da bu ortamlarda oldukça faal olmanızı sağlayacaktır. Çevrenize topladığınız kişiler ile yaptığınız sohbetlerin konusu da dönüp dolaşıp maddiyat üzerine sabitlenebilir.

24 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
11° 06' 04" R
Ay
Balık
29° 25' 36"
Merkür
Boğa
25° 44' 11"
Venüs
İkizler
10° 08' 28"
Mars
Koç
23° 57' 32"
Jüpiter
İkizler
01° 26' 22"
Satürn
Balık
18° 45' 07"
Uranüs
Boğa
24° 10' 45"
Neptün
Balık
29° 40' 03"
Plüton
Kova
01° 54' 34"
Chiron
Koç
22° 15' 60"
Lilith
Başak
26° 51' 55"
True Node
Koç
14° 02' 32"
Son Güncelleme : 01/06/2024 05:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>