Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Aralık 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tanışık olmadığınız küçük sorunları bazı şeylerin habercisi gibi algılıyorsunuz. Sorunsuz birlikteliğinizde bugünlerde tatsız gelişmeler olabilir. Karşılıklı olarak sorun ister gibi tavırlar var.

Yeteneklerinizin yanı sıra çalışkan ve sabırlısınız da. Bu özelliklerinizin karşılığını çok yakında görebilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz daha imkanlı yeni ortamlara yöneleceksiniz

Alışveriş durumlarında çok daha akılcı alternatifleri göremiyorsunuz. Sonradan pişmanlıklar duyacağınız pahalı etiketlere kilitleniyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde para konularıyla ilgili pişmanlıklara ve eleştirilere hazırlıklı olun.

Sizin bir şey yapmanız gerekmiyor, fikrinizi söylemeniz bile fayda sağlayacak. Soğukkanlılığınızı koruyabilmeniz ve yapıcı fikirlerinizle yaklaşmanız, birkaç gündür zihninizi dolduran problemden sizi kurtaracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında, sürpriz olarak karşılayacağınız bir teklifle karşılaşacaksınız. Bu teklif yaşamınızda çok olumlu değişikliklere yol açabilir. Önümüzdeki günlerde bir kalabalık grup içinde bulunma ihtimaliniz var. Daha önce de bir araya geldiğiniz bu grup içinde dikkatle gözleniyor, değerlendiriliyorsunuz. Bunun farkında olmayışınız, değerlendirmelerin puanını yükseltiyor.

25 Aralık 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 03:32 Merkür-Neptün arasındaki zorlu görünüm, maddi konularda harcamaya dönük şekilde hareket etmeyi işaret ediyor. Fakat elinize geçen miktar ile isteklerinizi elde etmek zor olabilir. Hesabı şaşmamak lazımdır. Saat 12:45 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde,ve parasal konularda rahatlamak ve sıkıntıları aşmak istiyoruz. Bunun için nelere yapabileceğimizi gözden geçireceğiz. Saat 20:06 Ay-Merkür görünümü, daha iyi şartlarda yaşamak isteğimizi yükseltiyor. Hesap kitap yapmaktan yorgunuz. Bu sıkıntıları çözüme kavuşturmanın yollarını arıyoruz.

25 Aralık 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Gerçeklerle yüzleşiyorsun! Şaşırtıcı gerçeklerle yüzleşmeye hazır mısın? Bugün yakın çevrenden birinin sana bazı konularda yalan söylediğini öğrenebilirsin. Eğer ilişkin varsa, karşı tarafın fazla sahiplenici davranması seni rahatsız edebilir. Çalışan bir Akrep burcuysan,arkadaşlarının stresi sana da yansıyabilir. Yapıcı yaklaşımların, motive edici konuşmaların işe yarayacak. Bugün aynı zamanda özellikle sosyal medyadan yakın çevrenden birine ait yeni bilgiler edinebilirsin. Ailene, evdeki kişilere ya da sevdiğin insana yönelik biriktirdiğin öfke açığa çıkabilir. Düşünmeden ya da tamamen bir anlık öfkeyle sevdiğin insanları, onlara hiç olmadık sözler söyleyerek incitebilirsin.

25 Aralık 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Risk almaktan uzak durmanız gereken bir gün. Özellikle sosyal ilişkilerinizle ilgili güven sorgusu yaparken bazı detayları da geri plana itmemelisiniz.

25 Aralık 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda kendinizi ortaya çıkarabileceğiniz işler yapabilirsiniz. Bu durumda sorumluluklarınızda artabilir. Uğraştığınız işlerle ilgili yeniden harekete geçmeden önce revize edebilirsiniz. Gün içinde ev hayatınızda olan olayların daha çok farkına varabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha fazla yalnız kalıp kendinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

25 Aralık 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gereksiz endişelerden uzak durmalısınız. Olaylara çok yönlü ve pozitif bakmalısınız. Sağlığınıza dikkat.

25 Aralık 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi son derece keyifli hissedeceksiniz. Yakınlarınızdan alacağınız haberlerin dışında dost ziyaretlerine gidebilir, yeni aşk maceralarına atılabilirsiniz. Moraliniz ve kendinize olan güveniniz yükseliyor.

25 Aralık 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kariyer ve finans konularıyla meşgul olacaksınız. Kaynak yaratmak konusunda imkanlarınız var. Sizi memnun eden anlaşmalar, bekleten işlerde akış yaşanabilir. Baskıcı tutumlarınıza dikkat edin.

25 Aralık 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Neptün arasındaki zorlu etkileşimi, aşk hayatınızda kurduğunuz hayal ve ideallerin gerçekleşmesinin oldukça zor olduğunu size hatırlatacaktır. Sevdiğiniz kişinin kafa karışıklığı ya da oluşturduğu bağımlılıklar ilişkinizi zedeleyebilir. İşin kötüsü aranızdaki güçlü bağ nedeniyle ayrılmak da pek kolay olmayacaktır.

25 Aralık 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

0 Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz. Size türlü yerlerden irili ufaklı paralar gelecek. İyi bir yatırım yapabileceksiniz. Sevdiğinize uymaya çalışın, anlamsız kıskançlıklarla onu üzmeyin. Şu sıralar kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler.

25 Aralık 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 20' 28" R
Ay
Terazi
29° 27' 37" R
Merkür
Boğa
06° 59' 47"
Venüs
Boğa
26° 21' 46"
Mars
Koç
15° 29' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 48' 19"
Satürn
Balık
18° 08' 21"
Uranüs
Boğa
23° 32' 21"
Neptün
Balık
29° 27' 01"
Plüton
Kova
02° 01' 40"
Chiron
Koç
21° 45' 04"
Lilith
Başak
25° 37' 21"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 21/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>