Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı artık daha da çekici geliyorsunuz. Özellikle bugünlerde değeriniz fazlasıyla biliniyor. Partneriniz size bugün bir sürpriz yapabilir.

İş hayatınızda performansınızı kaybedeceğiniz bir gündesiniz. Bir an önce dış etkenlerden kurtulup kendinizi işinize yönlendirmelisiniz.

Bugün parasal yatırımlarınıza ağırlık vermek istediğiniz bir gün olacak. Dikkatli düşünüp doğru kararı vermelisiniz.

Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevindirici bir haberiniz var. Ama haberin size ulaşması bazı engellerin kalkmasına bağlı. Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi olması gerekenden fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı ve ilgili yaklaşımlarınız, size kendi tercihiniz olmayan misyonlar yükleyebiliyor. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendirebilir.

28 Nisan 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Kova burcunda hareketine devam ediyor. Sizler bugün ailenize odaklanabilirsiniz. Sizden uzun zamandır ilgi bekliyor olabilirler. Ay'ın Jüpiter ile arasındaki güzel görünüm ailecek mutlu olacağınız bir gelişme yaşamanızı sağlayabilir. Öğlen saatlerine geldiğimizde Ay 12:43'te boşluğa giriyor. Bu saatle birlikte evinizde toparlamak istediğiniz işleriniz varsa vakit ayırabilirsiniz.

28 Nisan 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Akrep; güne tembellik yaparak başlayabilir, bütün zamanını evde geçirmek isteyebilirsin. Gerçi gelen giden ziyaretçiler veya aile fertleri yalnız kalmana fırsat vermeyerek dinlenmeni engelleyebilir. Günün kalanını evin ya da ailen için alış veriş yaparak geçirebilirsin.

28 Nisan 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili konularda önyargılarınızdan kurtulmalısınız. Aksi takdirde olumsuz düşünceleriniz yüzünden karşı tarafı kaybedebilirsiniz.

28 Nisan 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde eve yönelik konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Ailenizden gelebilecek imkanlar ve destekler de pozitif görünüyor.

28 Nisan 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evde disipliner bir hava geliştirmeniz aileniz açısından verimli ortam sağlamanıza sebep olmakta. Çocuk sahibi olanlar onları yetiştirmek hususunda titiz olacaklar.

28 Nisan 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında işle ilgili karşınıza çıkan teklifleri son derece dikkatli değerlendirmenizi önermekteyim. İş hayatı alanınızda gerçekleşen yeniayın zorlu görünümleri sebebi ile hafta boyunca çalışma hayatınızda olası krizlere, ani öfkelenmelere, ilişkilerin bozulmasına ve varolan şartların zorlayıcı olması gibi etkilere açık olacaksınız. Sağlık konusunda problemlere açık olduğunuz hafta boyunca, bedeninize her zamankinden daha özenli bakmanız gerekecek. Yeniay haftasının sizin için olumlu tarafı ikili ilişkilerinizi geliştirebilecek fırsatlarınızın olması ve özel hayatınızda uyum ve dengeyi yakalayabilecek olmanızdır.

28 Nisan 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu çelişkiler, yanılsamalar, yönsüzlük duyguları yoğun olabilir. Romantik konularda tedbir önemli. Çok önce verdiğiniz sözler nedeniyle gün içinde telaş yaşanabilir. Huzuru korumak ve yapıcı olmak önemli.

28 Nisan 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günlük rutinlerinize gittikçe bağımlı hale geliyorsunuz. Ev işlerinizi de tıpkı ofis işleriniz gibi benimsediniz. Kendi halinizde mutlusunuz ama sosyalleşmeniz de gerekiyor. Enerjinizi bir konuya odakladığınızda, diğer konuları görmezden gelebiliyorsunuz. Kendiniz ve partneriniz için aksiyon alın.

28 Nisan 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugününüzü, kendi iç dünyanıza çekilmiş şekilde geçirmeniz mümkündür. Çevrenizdeki olaylara uyum sağlamakta da zorlanabilirsiniz. Çözümü, huzurlu, sessiz bir köşeye çekilip biraz dinlenmekte bulabilirsiniz.

28 Nisan 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 24' 21" R
Ay
Terazi
17° 43' 48" R
Merkür
Boğa
05° 36' 04"
Venüs
Boğa
25° 10' 02"
Mars
Koç
14° 45' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 33"
Satürn
Balık
18° 04' 40"
Uranüs
Boğa
23° 28' 59"
Neptün
Balık
29° 25' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 09"
Chiron
Koç
21° 42' 13"
Lilith
Başak
25° 30' 53"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 20/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>