Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona yaşadığınızyoğunluğunu, gerginliklerinizi anlatarak ilişkinizi yeniden yumuşatmak istiyorsunuz. Çünkü bazı suçlarınız var. Bu geceki yemek özür dilemek için size fırsat yaratacak.

Önümüzdeki haftanın yarısında biraz rahata kavuşacaksınız. İşlerin kısmen de olsa yavaşlaması size nefes aldıracak. Yorgunluğunuzu,stresinizi dışarıya bile taşıyorsunuz. Bir izin koparmanın yollarını aramalısınız.

Bir para beklentiniz var. Bu konuda boşuna umutlanıyorsunuz. Fakat para durumunuzda geçici de olsa bir ferahlama var. Bunu geride bıraktığınız ödemeler sağlamış görünüyor. Yeni ödemelere kadar rahatsınız.

Yanlış yorumlar sizi çok başka yerlere götürecek, tanık olduğunuz bir olayı çok gerçekçi bir biçimde ele almalısınız

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi zamanlama yapamadığınız bir konuda sıkıntılar yaşayacaksınız. Bugünübaşında geçirmenin verdiği sıkıntıyı akşam bir dost masasında atacaksınız. Üstüne gitmekten çekindiğiniz bir konu, siz çekingen davrandıkça gündemde kalıyor. Bununla ilgili yapabileceğiniz fazla bir şey olmadığını düşünmek istiyorsunuz. Yakın zamanda gözünüzde tüten bir arkadaşınıza kavuşacak ve çok sevineceksiniz. .

29 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 01:36-16:26 arasında Ay-Boşluk sorumluluklar ağır gelir. İnsanlar sizi anlamamakta ısrar edebilirler. Üzerinizde kontrol kurabilirler. Hassasiyet yüksektir. Ancak elden geldiğince sakin olalım lütfen. Benim tavsiyem olabilecek her türlü duruma belirli bir ılımlılıkta yanaşmanız ve kendinizce mantıklı bir açıklamada bulunmanızdır. Ani karar vermeyiniz. Saat 16:26 sonrası İkizler burcunda ilerleyecek Ay, önümüzdeki iki gün boyunca alacak-borç konuları ve ilişkinizle ilgili meseleler üzerinde mantıklı olmanın önemini vurguluyor. Sözgelimi bir kredi işimiz varsa, geri ödeme yükümüz ağır olabilir mi diye düşünelim. Birteklifinde bulunurlarsa, şartları soralım ve alacağımız miktarı bilelim. Evraklarımızı kontrol edelim. Hukuki bir konuda danışmadan, haklarımızı öğrenmeden kendi başımıza işlere kalkışmayalım. Özel ilişkimizde, duygularımız ile sözlerimiz birbiriyle paralel olmalı. İçimizden hayır demek geliyorsa, sırf karşı tarafı memnun edeceğiz diye onaylamak yanlış olur. Saat 20:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hem mesleki hem de parasal anlamda güçlü olmak istiyoruz. Gelişim arzumuz bu iki konuda yüksek olacak. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

29 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyu boşlukta hareket edecek. Bugün karşına çıkan sorunlarla başa çıkmanın kolaylaşacağına şahit olabilirsin. Etrafındaki kişilerinbulamama ve maddiyatla ilgili sıkıntılarına çare olamamak canını sıkabilir. Hafta sonu mesaisine kalacak bir Akrep burcuysan, üstünde bir durgunluk ve üşengeçlik hali olabilir. Karşı cinsten aranın bozuk olduğu biri varsa bugün onunla aran yeniden eski haline dönebilir. Çocukları olan bir Akrep burcuysan, ne zamandır istedikleri etkinliğe katılmalarını sağlayabilir, birlikte keyifli bir zaman geçirebilirsin. Uzun zamandır senden haber bekleyen bir dostun ile iletişime geçeceksin. Akşam saatlerinde ortak arkadaşlarınla buluşacaksın. Arkadaşlarınla buluşmak, onların dertlerine yoldaşlık yapabilmek ön planda olacak.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde yeni bir dönemin başlangıcı olabilir. İyiliğinizi isteyen bir kişi ile yaşadığınız durum sayesinde gerçek dostunuzu tanıyabilir ve güven duygusunu tadabilirsiniz.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde eşinizle ya da yakın arkadaşınızla ilgili gelişmelere daha çok kulak kabartabilirsiniz. Dikkatli bir dinleyici olmaya gayret edin.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birlikte olduğunuz insana gittikçe bağlanarak aşkınızı daha özel şekilde yaşamayı başaracaksınız.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

29 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyanın gizlerini araştıran Akrepler, aradığınız şeylerin kısmen de olsa vücut bulduğu insanlar, filmler, kitaplar önünüze düşecektir. Gün sakin ilerlerken gece saatlerinde sezgiler çok aktif olacak. Yeni yaratımlar için koşullar akşam uygun.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay, paylaşım alanınızda hareketlenme gündeme getirir. Giderlerinizi tekrar gözden geçirmelisiniz. Spiritüel konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kredi çekmek, vergi, sigorta ödemek gibi konuları halletmekakışınızı rahatlatıyor.

29 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

29 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 16' 35" R
Ay
Terazi
03° 45' 35"
Merkür
Boğa
03° 58' 02"
Venüs
Boğa
23° 43' 27"
Mars
Koç
13° 52' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 57"
Satürn
Balık
18° 00' 07"
Uranüs
Boğa
23° 24' 54"
Neptün
Balık
29° 24' 08"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 43"
Lilith
Başak
25° 23' 05"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>