Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerdeya da başka sosyallikler içinde yeni tanışmalar sizin için anlamlı. Yeni gelişmeler sizi etkileyebilir. Beklemediğiniz ölçülerde kendinizi bağlanmış hissedebilirsiniz.

İkili bir ilişkide ısrarla korumaya çalıştığınız güveni hızla kaybedebilirsiniz. Randevularınızı iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Bugünlerdeki görüşmeler içinde, özel anlam taşıyanlar olacak.

Elinizdeki parayı korumanız şeklindeki düşünceler önemli. Girişimci ruhunuzu bugünlerde denetlemek, size gelecekte yarar getirebilir. Şansınıza duyduğunuz güveni fazla abartmamalısınız.

Bazılarındaki yetersizliğiniz, size üzüntüler yaşatabilir. Çeşitli konulardaki görüşlerinizi cesaretle dile getirebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günlerde sinirlerinizi biraz dinlendirmeniz gerekiyor. Son günlerde bir hayli gerilimli olaylara tanık olmanız, sizi hiçbir amaç taşımayan fevri davranışlara yöneltebilir. Akşama doğru bir kalabalık içindesiniz. Bu gurupta tanıştırılacağınız biriyle ilerde bazı ortak çalışmalarınız olabilir. Bununla ilgili ipuçlarını bu akşam görebilirsiniz.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Koç burcundaki ilerlemesine devam ediyor. Sizler için çalışma hayatınız ön planda olabilir. Altınızdaki ekiple beraber güzel işlere imza atabilirsiniz. Önemli işleriniz varsa sabah saatleri daha pozitif etkiler altında olacağınızı bilmelisiniz. Öğleden sonra Ay'ın açıları sertleşmeye başlıyor. Mars ile yaptığı zorlu açı sebebiyle sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçte olacaksınız. Evcil hayvanınızda da sorunlar yaşayabilirsiniz.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yenigirişimlerinde bulunacaksın!Bugün işin verdiği stresle birlikte bazı dengeleri kurmakta zorlanabilirsin. Bu durum seni gergin bir havaya sokabilir. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan, yeni birgirişiminde bulunmak isteyeceksin. Aceleci davranmamalı, hesabını kitabını iyi yapmalısın. İlişkin varsa, sevgilinin keskin çıkışlarına anlam veremeyeceksin. İlişkinizi yeniden sorgulamadan önce, bir derdi olup olmadığını öğrenmende fayda var. Yakın çevren bugün söylediklerine karşı duyarlı davranabilir; sana sürpriz jestler yapabilirler. Diğer yandan aldığın fazla kilolardan şikâyetçi olduğun bir gün. Hızını alamayıp yemek yemeye doymadığın gibi spor da yapmaman sağlık sorunlarının gün içinde karşına çıkmasına sebep olabilir.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişim kurarken karşı tarafı anlamakta zorlanabilirsiniz. Kıskançlığın dozu her zamankinden fazla olabilir.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Fikirleriniziarkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilgilenmeniz gereken konular olabilir. İlerleyen zamanlarda daha akıcı koşullar söz konusu.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınız sizin için ön planda olabilir. Partnerinizin ona olan sevginizi kötüye kullanmasına izin vermeyin, karar mekanizmanız daima sizinle olsun.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrep; kafanı karıştıran düşüncelerin olabilir fakat bugün dikkatini, yapman gereken işlere odaklayabilir ve isteklerini gerçekleştirmek için büyük gayret gösterebilirsin. Devlet daireleri, hukuk ve resmiyet gerektiren işlerle ilgili baskı hissettirecek durumlar olabilir ve sen bunları çözmek için bazı alışkanlıklarını değiştirmek durumunda kalabilirsin.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kararlılık arayan Akrepler günlük rutinleriniz düzensiz ilerleyecek. Yakın çevrenin ihtiyaçları doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Endişe, kaygı ve öfke birbirinden doğabilir. Dengeyi koruyun.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusal hayatla ilgili kafanızda soru işaretleri var. Kendinize bile itiraf edemediğiniz bir şekilde karşınızdaki kişiye aşık olabilirsiniz. Bu kişi sizin için doğru mudur bununla alakalı şüpheleri ortadan kaldırmak sizin için kolay olmaz. Aldanma, aldatılma temalarına dikkat etmenizi öneririz.

29 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

29 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 46' 12" R
Ay
Aslan
20° 33' 11" R
Merkür
Koç
29° 15' 43"
Venüs
Boğa
19° 14' 53"
Mars
Koç
11° 05' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 26' 26"
Satürn
Balık
17° 45' 16"
Uranüs
Boğa
23° 12' 14"
Neptün
Balık
29° 18' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 40"
Lilith
Başak
24° 58' 53"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 15/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>