Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Maddi haberler sevindirecek! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 40%

Bugün birine bir şeyler vermeniz gerekebilir. Sevgilinizle bir tartışmanın ortasında ve ikiniz de bir şeyleri savunuyor olabilirsiniz. Ama bugün barış imzalama zamanı. Uzlaşmak için bir yol bulun ya da eğer bu kişiyi gerçekten seviyorsanıız, belki de boyun eğmek en iyisi olacak. Egonuzu bir kenara bırakın, illa doğru olmanız gerekmiyor. Bu güzel ilişkiyi kurtarmak istediğinizi unutmayın.

İşler sizin için oldukça sorunsuz gidiyor olmalı, tıpkı iyi yağlanmış bir makinenin çalışması gibi. Düşünceleriniz açık ve aklınız duygularınızla uyumlu çalışıyor. Eğer durum bu değilse, neyin yanlış gittiğini bulmanız ve onu durdurmanız önemlidir. Belki de gerçekten kendi meselelerinize odaklanamayacak kadar başka birinin dramalarına dahil olmuşsunuzdur.

Bugün, yakın arkadaşlarınızla takılmak isteyebilirsiniz. Eğer isterseniz, bir ziyaret hiç de fena olmaz. Günlük işleriniz biraz bekleyebilir. Değer bilen dostlar eşliğinde biraz dinlenseniz çok iyi olacak. Saçlarınızı salın ve bugün biraz kaytarın. Son dönemlerde yaşadığınız stresle beraber, kendinizi biraz eğlenerek şımartmaya ihtiyacınız var. Maddi endişelerinizi bir kenara bırakın ve günün tadını çıkarın!

Yepyeni bir sayfa açmaya hazırsın. Hayatının bazı alanlarında köklü değişiklikler yapmaya istekli olabilirsin. Mesela fiziksel sağlığına eğilebilirsin. Daha egzersiz yapar; sağlıklı yiyecekler tüketirsen kendini daha iyi hissedersin. Gündelik alışkanlıklarına dikkat et. Küçük değişikliklerin sonuçları büyük olabilir.Her ne kadar diğer bütün kaynaklar tükendi diye, birisine sahte gösteri numarası yapmana hiç gerek yok. Belki bir vodvil sahnesi düşünüyorsun. Gerçekler, kabul etmek ve katlanmak için fazla ağır olduğunda, eğlendirici ve dikkat dağıtıcı bir performans uyduruveriyorsun. Çok yakında çevren seni alkışlayacak bir kitle ile dolacak çünkü onlar da gerçeklerden korkuyor ve senin sahnen gerçek dünyadan çok daha güzel. Fakat yine de, sen, gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün diğer insanlardan alacağınız için tepkilerden dolayı şaşırabilirsiniz. Hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz ama ne yapacaksınız, insan doğası böyle. Yaşamınızda yaptığınız önemli bir değişikliği artık duyurmanın vakti gelmiş olabilir. Yakın arkadaşlarınız veya aile üyeleriniz kendilerini tehdit altında hissedebilirler ve bu değişiminizi engellemeye çalışabilirler. Aklınızı çelmelerine izin vermeyin! Kendi şartlarınızda ilerlemeye devam edin.

30 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk saatlerinde Ay, Başak burcuna 02:57'de geçiyor. Sonrasında 13:37 olduğunda 6 derece Başak burcunda yeniay oluşuyor. Şansınızın açık olduğu bir dönemde yeni olarak yapmak istediğiniz ne varsa bu yeniay size destek verecektir. Kesinlikle olmaz diye karamsarlığa düşmeyin. Hatta dilek tutmanızda yarar var. Yeniayın ayrıntılı yazısını okumak için tıklayınız.

30 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi haberler sevindirecek!Bugün toprak burcunda Süper Ay gerçekleşiyor. Hem hareketli hem de eğlenceli bir gün seni bekliyor. İşini severek yapan bir Boğa burcuysan, var olan eğitiminle yetinmeyip, takviye eğitim araştırmaları yapabilirsin. Harcamaların konusunda bütçeni aşmanın pişmanlığını yaşıyorsan gönlünü ferah tutabilirsin çünkü bugün beklediğin bir yerden para gelebilir ya da çalıştığın yerden maaşına ek prim alabilirsin. Ay içerisinde çektiğin avansın maaşından kesilmediği haberi seni mutlu edebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişiyle birlikte geçmiş konular aranızda sorun haline gelebilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizle ya dayerinizle ilgili bazı değişikliklere gitmek isteyebilirsiniz. Motivasyonunuzu yapacağınız bazı değişiklikler ile arttırabilirsiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İleride yapmak istediğiniz işlerinizi planlayarak, detaylandırmak isteyeceğiniz zamanlar var. Sosyal konularınızda bileciddiyetiyle yaklaşacağınız, düzen isteyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda, çalışma arkadaşlarınızdan gelebilecek yardımlar söz konusu. Akşam saatlerinde zihin veya duygular daha karmaşık hissedilebilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat öğrenmek üzerine kurulu olduğu için bazen sonuçlar istediğiniz gibi gitmeyebilir, biraz düşüncelerinizden çıkıp risk almayı başarabilmelisiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ay sosyal yaşamınızda yepyeni pencereler açabilir. Yepyeni bir arkadaş çevresi edinebilir, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Yeni gruplar ve sosyal çevreler geleceğe yönelik umutlarınızı tazelemenizi kolaylaştıracak.

30 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınıza girecek biri deprem etkisi yaratabilir. Bu kişinin ilgi alanları, nelerden hoşlanır, nelerden hoşlanmaz bunları öğrenin. Bu kişiyi ne kadar iyi tanırsanız, hayatınızdaki etkisini de daha kontrol altında tutabilirsiniz.

30 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

14 Eylül'e kadar Başak burcunda seyahat edecek olan Merkür, dernek, örgüt ve sosyal aktivitelerinizi ön plana çıkaracak. Bu alanlarda etkinlikler düzenlemek için bugün bir plan yapabilirsiniz.Sizin iyiliğinizi düşünen insanlarla bir arada olmalısınız. İyilik yap denize at sözünden yola çıkarak yaşamınıza fayda prensibini dahil ederek mutlu olursunuz. Boşaltım sisteminiz hassaslaşabilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işleriniz, halledilmesi gereken detaylar, temizlik ve hijyen konularıyla ilgilenebilirsiniz. Hizmet duygularınız kuvvetli olabilir, başkaları için çalışabilirsiniz. Hesap içeren konularda biraz daha dikkat etmeniz gerekebilir, gözünüzden kaçabilecek ayrıntılar olabilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamdaki endişeleriniz sizi daha gergin bir hale getirebilir. Öfke ile kalkan zarar ile oturur. Sakinliğinizi korumaya devam etmelisiniz. İnsanlar arasındaki imajınız sizin için çok önemli. Son dönemde fark edilmeye ihtiyacınız var. Çocuklarınız veya sevgilinizle ilgili bazı sorunlar söz konusu olabilir.

30 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; Yeniay'ın olumlu destekleri sayesinde kalıplaşmış rutinlerinin dışına çıkabilir, farkı inançta, duruşta ve fikirde olan kişilere kulak kabartabilir, daha esnek olabilirsin. İlişkiler alanında yaşayabileceğin dönüşümle eksik ve fazlalıklarını tespit edip, hayatını düzenleme imkânı bulabilir, daha işlevsel olabilirsin.

30 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 52' 08" R
Ay
Akrep
06° 09' 45" R
Merkür
Boğa
07° 48' 00"
Venüs
Boğa
27° 02' 14"
Mars
Koç
15° 54' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 56' 04"
Satürn
Balık
18° 10' 24"
Uranüs
Boğa
23° 34' 15"
Neptün
Balık
29° 27' 44"
Plüton
Kova
02° 01' 24"
Chiron
Koç
21° 46' 40"
Lilith
Başak
25° 41' 00"
True Node
Koç
14° 54' 06"
Son Güncelleme : 21/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>