Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Farkındalığın Artıyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Şehvetli, tutkulu bir sevişme kesinlikle bu gece gündeminizde olacak. Eğlence, heyecan, romantizm ve aşk, bunlar üzerinde konuşmak isteyeceğiniz konular. Öyleyse konuşun! Başka birilerinin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Ne istediğini biliyorsunuz, o yüzden "umrumda değil" demeyin. Aşk karşınıza çıkabilir, geldiğinde onu nasıl yakalayacağınızı öğrenin.

Yardımsever özellikleriniz bugün ön plana çıkabilir. Birisinin biraz yardıma ihtiyacı olduğunu ve işe koyulmaya karar verdiğini görebilirsiniz. Bir arkadaş ya da meslektaş bir proje ile mücadele ediyor olabilir. İşleri bitirmelerine yardımcı olmak için onlara ekstra birkaç saat teklif edebilirsiniz. Ya da çocuğa yeni bir beceri öğretmeyi teklif edebilirsiniz. Melek kanatlarınızı giyin ve harekete geçin.

Profesyonel hayatınızda durumları değerlendirmenin zamanı geldi. Bu sizin için hep olan bir mevzu fakat bugün konular daha net ve kesin olacak. Şüphesiz ki, profesyonel hayatınızı ilgilendiren gerçek ilerlemeler kaydettiğiniz hissindesiniz. Ya da, hiç olmazsa, problemleri ve potansiyel çözümlerini ifade etmede kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Güzel bir his, değil mi?

Affedici bir doğan var. İnsanların mükemmel olmadığının farkındasın. Eğer biri hislerini zedelerse bunu görmezden gelmeye çalışıyorsun. Fakat bu cömertliğin bazı zamanlar ekstrem boyutlara ulaşabiliyor. Şu anda yaşamında büyük miktarda zehirli enerji açığa çıkaran biri olabilir. Bu kişiyle arana sınır koyman gerekebilir. Seni de kendileriyle birlikte aşağı çekmelerine izin verme.Bugün kafanız biraz karışık olabilir. Önemli randevularınızı unutmamak için ajandanızı elinizin altında bulundurmanız gerekebilir. Ya da yapmanız gerekenleri hatırlatması için bir asistana danışmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Acele etmeyin; zira ne kadar çok koşturursanız muhtemelen o kadar çok unutuyorsunuz! Hızınızı ayarlayabilirseniz, daha iyi odaklanmayı başaracaksınız. Yalnızca aynı anda bir sürüyapmaya kalkışmayın, yeter.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerine varmaya çalışırken ufak bir duraksama yaşaman mümkün. Bu durumun seni üzmesine fırsat vermemelisin. Fırsatı kendini geliştirmek için kullanmak daha mantıklı olacak. Eksiklerini belirleyip gidermeye çalışmak sana iyi gelecek.

30 Aralık 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerliyor. Güne başlarken çocuklarınız ve aşk ilişkilerinizde yapıcı ve anlayışlı olmanın olumlu sonuçlarını görebilirsiniz. İnsanların sorunlarını ve ilişkileri kendinize dert etmek yerine bazen umursamazlık çalıştırmak daha iyi olabilir.

30 Aralık 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda fazla duygusal davrandığını fark etmen, kararlarını gözden geçirmene sebep olacak. Eğer evli bir Akrep burcuysan, eşinin seninle paylaşmak isteyeceği müjdeli haberler seni şaşkın bir yapının içerisine sokabilir. Finansal anlamda elini güçlendirmek için hobilerini maddi kazanca dönüştürmek üzere harekete geçebilirsin. Sevdiklerine duygusal tarafını daha çok göstermek isteyebilirsin.

30 Aralık 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakınlarınızı korumaya çalışırken kişisel hayatınızın kullanıldığının farkında olamayabilirsiniz. Şimdi gerçeklerle yüzleşme vakti… İnsanların sizin üzerinizde kurduğu oyunları bozmak için harekete geçmelisiniz ama bunu yaparken intikam duygusuyla hareket etmemelisiniz.

30 Aralık 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizin ön planda olduğu bir gündesiniz. Sosyal hayatınızdaki konular gündeminizi etkileyebilir. Arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Eğleneceğiniz ortamlarda bulunacaksınız. Aşkta yeni heyecanlar söz konusu. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.

30 Aralık 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimde zorlanabilirsiniz. Belli konularda anlaşmaya varılmadan önce çok iyi düşünülmelisiniz. Çalışan Akrep’ler için işler çok iyi gidecek.

30 Aralık 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapmanız gereken birtakım işler ve telefon görüşmeleri olabilir, ancak muhtemelen canınız bunları yapmak istemeyecek. İnsanlar sizi aradığında, büyük olasılıkla konuşmaktan ziyade dinlemeyi tercih edeceksiniz. En önemli görevlerinizi, işlerinizi ve telefon görüşmelerinizi mümkün olan en hızlı şekilde yapın ve günün bir kısmını ya da akşamı dinlenmeye ayırın. Yoğun birkaç gün geçirdiniz ve biraz dinlenmek sizin de hakkınız. Bu dinlenme sürecinde kendinize yeni bir kitap ısmarlayın. Bunu fazlasıyla hak ettiniz!

30 Aralık 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün şansınız oldukça yerinde ve ona güvenmek siz o an fark etmeseniz bile birçok şey kazandırabilir. Yakında arzularınızı ön plana ve merkeze koymanız gereken uzun bir dönem başlıyor. Beceri seviyeniz veya tam olarak ne yaratmak istediğiniz ne olursa olsun, yaratıcı bir şey yapmak için harika bir zaman. Çok uzun vadeli düşünmeniz gerek yok, bu sadece keyfini çıkarmanız gereken bir dönem.

30 Aralık 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal açıdan kendinize olan güveniniz artıyor. Birçok sosyal çalışmada yönetici kişiliğiniz ön planda olacak. Partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz. Çalışma hayatınızla ev yaşantınızı dengeli bir şekilde yürüteceksiniz.

30 Aralık 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

30 Aralık 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay sizin burcunuzdaki seyahatine devam ediyor. Yöneticiniz Plüton ile Merkür kavuşumda. Hayatınızın iplerini elinize almanız, artık bırakmanız gerekeni bırakmanız ve ilerlemeniz için gökyüzü size destek veriyor.

30 Aralık 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşklarınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın düşünceleri, isteklerinize kontrol getiriyor. Başarıyı karşı taraftan beklemeniz hataya açık olmanıza neden oluyor. Bugün partnerinizin davranışlarından rahatsız olacaksınız.

30 Aralık 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 43' 05" R
Ay
Başak
14° 38' 56"
Merkür
Boğa
01° 48' 23"
Venüs
Boğa
21° 44' 02"
Mars
Koç
12° 38' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 03"
Satürn
Balık
17° 53' 39"
Uranüs
Boğa
23° 19' 16"
Neptün
Balık
29° 21' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 51"
Lilith
Başak
25° 12' 19"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>