Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Güne Erken Başlıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün bazı ilginç yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal bir ruh halinde olabilirsiniz, zekanızla insanları eğlendirmeye ve cazibenizle de etkilemeye hazır olun. Heyecan verici biriyle bir temas kurabilirsiniz. İkinizin de aynı frekansta olduğunu görebilirsiniz. Bir çok ortak paydada buluşan aynı tutkuları ve hobileri paylaşabilirsiniz.

Bir hayal veya içgörü size uzun vadeli hedeflerinizden birini sorgulatabilir. Belki de daha çok hoşunuza gidecek başka bir hedef belirlediniz ve eskisinin çalışabilirliğinden şüphe etmeye başlamış olabilirsiniz. Ancak, bugün muhtemelen herhangi bir tür karar vermek için iyi bir gün değil. Düşünceleriniz genelde olduğu kadar rasyonel olmayabilir. Seçeneklerinizi yazın, sonra bir veya iki gün içinde geri dönün.

Bugün gelirinizi arttırma yönünde bazı önemli bilgiler alabilirsiniz bu yğüzden gözünüzü kulağınızı dört açın. Bu, bugün gerçekleşmesi gereken harika şeylerden sadece bir tanesi. Harika görünüyorsunuz ve insanlar sizin bu sıcak ve samimi tavırlarınız karşısında kayıtsız kalmıyor. Üzerinizdeki bu ışığın keyfini çıkarın. Ne yazık ki sonsuza kadar böyle sürmeyecek.

Söz konusu sağlığınsa oldukça dikkatli hareket ediyorsun. Dengeli beslenen ve düzenli egzersiz yapan azınlıktaki insanlardan birisin. Bugün medikal onarımlar repertuvarını geliştirmek istiyorsun. Soğuk algınlığı veya alerji sıkıntılarıyla boğuşuyorsan, gittikçe yaygınlaşmakta olan bazı alternatif ilaçlara başvurabilirsin. Çin bitkileri ve akupunktur; çağımızın doktorlarının önerdiği tedavileri de düşünebilirsin.Cömertliğiniz gezegeninizin en önemli özelliklerinden biri, bu yüzden verdiğiniz şeylerin karşılığında bir şey beklemiyorsunuz. Gücünüz ve ışığınız cömertliğinizden geliyor. Eğer isterseniz küçük bir çabayla gerçek bir aziz gibi hiçbir karşılık beklemeyen o cömert insanlardan biri olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, binlerce kombin deneseniz de bir türlü içinize sinmeyen o günlerden biri. Ya da en azından sizin için böyle. Kendinizden nefret etmeyin, çok şişman, çok zayıf, çok şişkin, çok beyaz tenli vs. olduğunuzu düşünmeyin. Denediğiniz kombinler ya çok parlak ya çok sıradan ya da öyle bir şeydir. Kendinize muhteşem göründüğünüzü tekrar tekrar hatırlatın. Gerekirse yüksek sesle söyleyin. Kendiniz olmaktan gurur duyun. Her şey fazla iyi durduğu için kıyafet seçmek de zor bir iştir.

30 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha duygusal ve fedakar olabilir, sevdiklerinizi koruma arzusuyla hareket edebilirsiniz. Aile içinde, ev halkıyla otorite savaşlarına girmeye karşı dikkat edin. Evinizin düzeniyle ilgilenebilirsiniz.

30 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün senin için erken başlıyor. Evli bir Akrep burcuysan, eşine güzel bir kahvaltı hazırlayarak sürpriz yapmak isteyeceksin. Kardeşi olan bir Akrep burcuysan, kardeşinin hayatındaki gelişmeleri yakından takip edeceksin. Akşam saatlerinde kendinle baş başa kalarak, günün değerlendirmesini yapmak isteyebilirsin.

30 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kalarak duygularınızın gerçekliğini kontrol etmek istiyorsunuz. Mantık ve duygu arasında kaldığınız her dönem, hangisinin sesini hangi koşulda dinlemeniz gerektiğini bulmalısınız. Bu kararı verebildiğinizde günü daha keyifli ve kendinden emin bir şekilde bitirebilirsiniz.

30 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Saka’da iken evinize ve ailenize yönelik konularla ilgilenme gereği olabilir. Bitişler olduğu gibi yeni adımlar da söz konusu.

30 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu bir tutum sergilemeye başlayabilirsiniz. İkili ilişkilerde özgüvenli hissedeceğiniz ve geleceğe parlak bakabileceğiniz bir noktadasınız.

30 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayata dair umutlarınızın arttığı, kendinizi moralli hissettiğiniz, yeni ilişki tekliflerine açık olduğunuz, çocuklarınızla iletişiminizin güçlendiği, tatil planları yapabileceğiniz, eğitimler ve seyahatlerde fırsatlarınızın olduğu, ilişkilerinizde etkili iletişim kurabileceğiniz bir zamanda iken, akşam saatlerinde hayatınızdaki insanların problemleri ve problemli tavırları geçici olarak size yansıyabilir.

30 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gücünüzün arttığını hissediyor musunuz? Bu yeni güçle ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla nasıl ilişki kurduğunuza bakmayı deneyin. İlişkilerinizi geliştirebilir misiniz? Gücünüzü kullanmak, emin olun ki zamanla öğrenebileceğiniz bir şeydir. 

30 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün karışık düşünceler içindesiniz ve daha sabit olmanız konusunda kararsızlıklar yaşıyorsunuz. Olaylara sakin bakmak istiyor ve huzurunuzu bozmak istemiyorsunuz. Ertelediğiniz işler konusunda daha sıkı çalışmalısınız. 

30 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey yolunda gidecek. Yeni bir insan hayatınıza girebilir. Ve yaşamınızı değiştirebilir. Agresif tavırlardan vazgeçip daha uyumlu olmaya çalışmalısınız. Aşk, sizi derinden etkileyen bu olguyla karşılaşmak, dengenizi bozuyor.

30 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye başlamadan önce kalbinizin sesini dinleyin. İş hayatınızda birtakım değişiklikler olsa bile durmadan hedeflerinize ilerlemeye devam edin. İç huzurunuzu artıracak aktivitelere yönelmelisiniz.  

30 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. Gücünüzü ve enerjinizi kişisel ilişkilerinizde kullanmak için, uygun bir gün olmasına rağmen temkinli olmalısınız.

30 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 06' 00" R
Ay
Aslan
12° 05' 58" R
Merkür
Koç
28° 25' 41"
Venüs
Boğa
18° 23' 37"
Mars
Koç
10° 33' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 36"
Satürn
Balık
17° 42' 19"
Uranüs
Boğa
23° 09' 49"
Neptün
Balık
29° 17' 55"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 31"
Lilith
Başak
24° 54' 16"
True Node
Koç
14° 53' 15"
Son Güncelleme : 14/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>