Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Bütün Hünerlerini Sergiliyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2021, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Büyük bir değişim yapmayı düşünebilirsiniz. Her zamanki rutininizden sıkılmış ve artık değişikliğe hazır olabilirsiniz. İş değiştirmeyi veya farklı bir yere taşınmayı düşünebilir ya da yeni bir ilişki yaşamak isteyebilirsiniz. Şu anda kesin bir hamle yapmayın, ancak tüm seçenekleri göz önünde bulundurmak için kendinize zaman tanıyın.

Arabulucukla pek aranız yok ama, ama bugün hayatınızda her zaman göz göze gelemeyen bazı insanları bir araya getirmek için ideal bir gün. Mevcut astral dizilimle birlikte, insanların problemleri çözmek için birlikte çalışmasına yardımcı olmak için enerji toplanıyor. Kendinizi bir elçi ya da arabulucu olarak hareket ederken bulabilirsiniz, farklı gruplar arasındaki tartışmaları cesaretlendirin. Bu süreç herkese çok fayda sağlayacaktır.

Bugün aşırı hassas olabilirsiniz. Uzun dönemli projelerin fark edilmeyebileceğinden şüphelendikçe asabi ve öfkeli olacaksınız. Şu an durumu değerlendirmenin tam zamanı. 6 ay önce üstlendiğiniz bir projeyi tamamlayamamanızın bir sebebi olmalı. Size doğru yolu gösterecek kişilerden tavsiye alın...

“Tansiyon” günün adeta teması. Hayal kırıklıkları ve moral bozuklukları aile üyelerinin geneline yayılabilir ve bu durum günlük rutinle ilgili meseleleri engelleyebilir. Böyle günlerde en iyisi herkesin dışarı çıkıp kendilerini ortamdan uzaklaştırması olacaktır. Sinema, spor etkinlikleri ve müzeler stresin atılmasına yardımcı olur. Çık ve günü yaşa.Bugün her gün geçtiğiniz sokağın köşesindeki dilenciye biraz bozuk para verin. Küçük bir cömertlik, yaptığınızın on katı büyüklüğünde bir iyiliği görmenize yol açacak bir kanat çırpışına sebep olabilir bu kelebeke etkisinde. Düşüncelerinizin ve sözlerinizin çapı kendilerini çok aşabilir bu yüzden evrene nasıl bir mesaj gönderdiğinize dikkat edin. Ayağınızı denk alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tüm geçmiş tecrübelerinizden dersler çıkarırız. Hatalarımız ve geride bıraktıklarımız bizi çevreleyen şeyleri anlamamızda bize yardımcı olur. Bugün çok fazla şey öğrenecek ve hayatınızdaki bazı sorulara yöneleceksiniz. Eğer özgür bir şekilde kendinizi geliştirme arzusundaysanız, sınırları göz ardı etmeli ve çok ciddi davranmamalısınız.

31 Ağustos 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Merkür Terazi burcuna geçiyor. Bu süreç sizlere sezgilerinizin güçleneceği bir dönemi hazırlayacak. Kaygı ve endişe ile hareket etmekten, ilişkilerde kıskançlık hallerine girmekten sakının. İlahi adalete ve ilahi planın düzenine güvenme zamanı.

31 Ağustos 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bütün hünerlerini sergileyeceğin bir gündesin. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan, gelirini arttırmak adına çeşitli araştırmaların olabilir. Geleceğinle ilgili düşündüğün yatırımların konusunda karar vermen, üzerinden büyük bir yük kaldıracak. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, evliliğe dair düşünceler, aklında iyice yer etmeye başlayabilir.

31 Ağustos 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü çocuklarınızla sportif faaliyetlere ayırabilirsiniz. Fiziksel aktivite kazanmaları için sizin girişimleriniz oldukça önemli. Onlara sağlayacağınız imkanlar sizi geliştirecektir.

31 Ağustos 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sabah saatleri olaylara karşı iyimser tutumunuzu sürdürebileceksiniz. Ortaklı para durumlarında yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Yazılı iletişiminizin çok olduğu bir gündesiniz. İş hayatınızdaki olaylara karşı dayanıklılık göstereceğiniz zamanlar var.

31 Ağustos 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkiler hususunda karşı cinse açık bir tablo çizebilirsiniz. Hayatınıza dair fırsatları kaçırmadığınızdan emin olmak için üzerine düşünmek isteyebilirsiniz.

31 Ağustos 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mizah duygunuzu dışa vurabileceğiniz bir şekilde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. İçinizde bir komedyen var ve bugün sahneye çıkmak istiyor. Aile üyeleriyle şakalaşıp onları güldürebilirsiniz. Çocuklarınızla ya da kuzenleriniz ve yeğenlerinizle komik oyunlar oynayabilirsiniz. Gençliğin pervasızlığına kendinizi bırakın. Geçtiğimiz birkaç haftadan beri sırtınızda yük olarak taşıdığınız duygulardan kurtulmanız gerekiyor. Neşelenme vakti!

31 Ağustos 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Heyecan arayan yanınız bugün ufkunuzu genişletmek için ortaya çıkıyor. Programınızın sıkışık olması sizi bu konuda yıldırmamalı, planlı bir şekilde işlerinizi yönetin ve bir kaçamağa yer açın. Üretkenliğinizin azalmaması için dikkatinizi dağıtacak olan sosyal medyadan uzak durun.

31 Ağustos 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda aceleci davranmaktan korkmuyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece, özel duygularınızın yönlendireceği bir gün yaşayacaksınız. Değişik ve orijinal fikirlere açıksınız.

31 Ağustos 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

31 Ağustos 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize göre bir partner adayı aramaya devam ediyorsunuz ve çok umutlusunuz. Finansal olarak iyi bir konumdasınız ve geleceğiniz için birikim yapmaya başladınız. Bugün kendinizi çok neşeli ve enerjik hissedeceksiniz.

31 Ağustos 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk belki belli şeylerden ödün vermenizi gerektirebilir fakat emin olun kazandıklarınız daha fazla olacaktır. Korkularınızdan uzaklaşın. Birine bir hediye verin. Eğer bir arkadaşınız kendini kötü hissediyorsa, ona yardımcı olmaya çalışın. Kendinizle onur duyun ve istediklerinizi satın almaya çalışın. Bugün sizin için harika ve enerji dolu geçecek. Yaşam için gerekli fiziksel ve beyinsel enerjinin hepsine sahipsiniz. Parasal çalışmalarda başarılı olabilmek için sabırlı davranın. Diş bakımı başka hastalıkları da önler.

31 Ağustos 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 16' 28" R
Ay
Terazi
28° 36' 59" R
Merkür
Boğa
06° 53' 43"
Venüs
Boğa
26° 16' 39"
Mars
Koç
15° 26' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 20"
Satürn
Balık
18° 08' 06"
Uranüs
Boğa
23° 32' 06"
Neptün
Balık
29° 26' 56"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 52"
Lilith
Başak
25° 36' 54"
True Node
Koç
14° 55' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>