Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Genel Geçer Yorumlar Yapmamalısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2020, Salı

Aşk 10%
Para 10%
Sağlık 90%

Aklınız ailenizde olabilir. Sevdiğiniz biri bazı zorluklarla kaşılaşıyor olabilir ve siz de onun hakkında endişeleniyor olabilirsiniz. Nasıl yardımcı olabileceğinizi düşünebilir ve gün boyunca ona pozitif enerji göndermek isteyebilirsiniz. Arayıp onunla biraz sohbet edebilir veya neşelendirmek için ona komik mesajlar yollayabilirsiniz.

Kendinizi bugün arabuluculuk yaparken bulabilirsiniz. İşyerinizde, meslektaşlarınız yoğun bir tartışma içine girebilirler. Bugün önemli bir konuda bir karar verilmesi gerekebilir. Güçlü kişilikler kontrolü ele geçirmeye çalışıyor olabilir, ancak bütün cevaplar da onlarda olmayabilir. Bir tartışmaya katılın ve olaya tüm tarafları dahil etmek için elinizden geleni yapın. Utangaçarkadaşlarınızı konuşmaya teşvik edin. Sunulacak yararlı fikirleri olabilir.

Para konuları kesinlikle bugün biraz dikkat etmeniz gerekecek. Telefon hattı sıkışık ve ATM'ler de her yerde bozuk olabileceğinden bankaya gidip doğrudan yetkililerle konuşmanız gerekebilir. Endişelenilecek bir durum yok.Yalnızca dikkat edilmesi gereken küçük sıkıntılardan biri. Dişinizi sıkın, arabaya binin ve bu işi halledin. İş hallolduğunda, harika bir tatmin olma duygusu hissedeceksiniz!

Her ne kadar birileri seni bir şeylerden alıkoyuyormuş gibi hissettsen de her şey senin için yolunda olacak. Sakin ve planlı olursan, başaramayacağın hiçbir şey olmayacağını bil; disiplinli hareket et. Büyük bir enerji havaya hakim. Bu enerjinin geleneksel, ketum ve durağan eylemleri destekleyeceğini bil.Bugün etrafta gergin bir hava mevcut. Ama her şeyden çok bazı şeyleri yoluna koymak ve konsantre olmak için gün boyu güce ihtiyacınız var. Bazı dış baskılardan ötürü savunmacı davranırsanız, dilediğiniz şeylere ulaşamayabilirsiniz. Bazen kuralları yıkmaktansa onları izlemenin daha iyi olacağının farkına varabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi çok daha kolay halledebilirsin. Gün planlayıcısı kap ve PIM yazılımını güncelle. Her zaman kişisel bir takviminle dolaşan biri olmayabilirsin, ama buzdolabına yapışmış olan bu yapılacaklar listesine sadık kalmak bile senin için zahmetsiz olacak. Onlara ulaşmak için ne yapman gerektiğini daha kolay bir şekilde keşfedebilirsen, kendine bazı hedefler koymak için bugün uygun bir gün.

31 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uzak bir yere tatil planlıyor olabilir ancak beklenmedik, cesaret kırıcı aksaklıklar planlarınıza müdahale edebilir ve bu da yolculuğunuzu iptal edeceğinizi düşünmenizi sağlayabilir. Belki de planlarınızı kısa süreliğine erteleme fikrine sıcak bakmalısınız.

31 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşmalarına her zamankinden daha fazla dikkat etmen gereken bir gündesin. Çünkü önemli bir konuda genel geçer yorumlar yapmak üzerinde kara bulutların oluşmasına sebep olabilir. Çevrendeki bazı arkadaşlarının tasnif etmediğin davranışları onlarla olan ilişkine mesafe koymana sebep oluyor. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, senden hoşlanan kişiye şans vermek isteyebilirsin.

31 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yöneticilerinizle diyaloglarınızda daha sakin bir iletişim içinde olmalısınız. İş projelerinizi kabullendirmek adına kendinize biraz zaman vermelisiniz. Egolarınızı kontrol etmeli, hiçbir yaklaşımı şahsileştirmemelisiniz. Evde kalmanız ve sağlığınızın daha değerli olduğunu kendinize hatırlatın. Tutkularınızı frenleyin.

31 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Sabah saatleri olaylara karşı iyimser tutumunuzu sürdürebileceksiniz. Ortaklı para durumlarında yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Yazılı iletişiminizin bol olduğu bir gündesiniz. İş hayatınızdaki olaylara karşı dayanıklılık göstereceğiniz zamanlar var.

31 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcılık ve kariyer odaklı konularda yeni projeler aklınıza gelebilir. Aşk konusunda partnerinizle birbirinize olan tutumunuz ya da görev dağılımı değişebilir.

31 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz ve çalışma yaşamınızdaki hedeflerinize odaklanarak, sosyal ortamlarda, davetlerde ve organizasyonlarda yer alabilir, keyifli görüşmeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde aşk hayatınızda incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

31 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aranızda bir çekin gücünün olduğunu inkâr edemeyeceğiniz kişiyle bugün oturup konuşacak ve aranızdakinin ismini koyacaksınız. Bunu yapmak sizi ruhen çok rahatlatacak.

31 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay 14:43'e kadar İkizler burcunda boşlukta olacak. Sabah saatlerinde finansal konularda gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.Ay'ın Yengeç burcuna girişi ile inançlarınızla ilgili konular ön plana çıkıyor. Dini ve felsefi konularda çalışmalar yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

31 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eviniz ve aile hayatınızla ilgili konuların ön plana çıkmaya başlayacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Misafir ağırlamak, ziyaretlere gitmek veya aile ilişkilerini derinleştirmek için düzenlenecek diğer faaliyetler, günün konuları olabilir.

31 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınıza önemli bir mesai harcıyorsunuz. Zaman zaman işten çıktığınızda bilekonuşuyorsunuz. Son derece stratejik ilerlemenize rağmen bu dönem bazı hareketleriniz çok yersiz oldu. Özellikle yıldırım hızında aldığınız kararlar pek de başarılı sonuç vermeyebilirler. Maddi anlamda kendinize kural koymayı bilmelisiniz.

31 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; dün bir türlü ilerleme kaydedemediğin işleri bitirmek için sabah saatlerini kullanabilirsin. Duygusal krizlerden uzak kalmak için zihnini sürekli meşgul tutabilirsin. Ancak öğleden sonra duygularını saklamakta zorlanabilir, düşüncelerin sürekli ailene ve sevdiklerine kayabilir.

31 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 41' 15" R
Ay
Balık
12° 25' 49"
Merkür
Koç
18° 33' 38"
Venüs
Boğa
05° 08' 27"
Mars
Koç
02° 18' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 35"
Satürn
Balık
16° 51' 56"
Uranüs
Boğa
22° 32' 24"
Neptün
Balık
29° 00' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 49"
Lilith
Başak
23° 42' 38"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>