Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Zamanını kaliteli kullanmak istiyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün, ağırbaşlı, güçlü, masum ve bilge bir yapıdasınız. Eğer samimi değilseniz, bir hiçsiniz fakat önümüzdeki gün size bu yönünüzü ortaya çıkarmaya fırsatı verecek. İnsanlar bu yönünüzü ya seviyor ya da nefret ediyor ama kimse kayıtsız değil. Genel olarak, kariyer ve aşk hayatınız parlak görünüyor.

Yaratıcı ruh halinde olabilirsiniz. Sanatsal yetenekleriniz işleri ele alabilir. Evinizin çevresinde çevre düzenlemesi yapmaya, güzel ağaçlar veya çalılar ekmeye karar verebilirsiniz. Evin içini yeniden dekore etmekle ilgilenebilirsiniz. Biraz resim yapabilir veya yeni bir duvar kağıdı asabilirsiniz. Parlak renklerden ve hoş şeylerden etkileneceksiniz. Yalnızca bilgisayarınızda çalışıyor olsanız bile, bir Web sayfası için tasarım yapabilirsiniz.

Vay canına, finansal durumunuzu ilk kez gözden geçiriyor, toparlıyor ve düzenliyorsunuz. Yapılacak daha çok şey var fakat en sonunda tamamen farklı bir şekile ulaşacaksınız. Örneğin, bugün biri beklenmedik bir şekilde fikirlerinizi destekleyebilir. Finansal istikrarınızı geliştirme sürecindesiniz ve buna dahil olan insanların hepsi bunu destekleyecek gibi görünüyor!

Okuma ve araştırma yapmak için iyi bir gün. Günün enerjisi zihinsel olarak canlandıracak. Profesyonel araştırmalar yapmak için de hazır olabilirsin. Kişisel gelişiminle de ilgilenmen faydalı olabilir. Eski düşünce şeklini geride bırakıp kendine zihinsel olarak yepyeni kapılar açabilirsin. Çok yakında, hayatına bambaşka bir pencereden bakıyor olacaksın!Bugün yataktan dürtülmüş gibi kalkabilirsiniz. Belki de bu her yandan sizi çağıran motivasyon kaynaklarına işaret ediyordur. Size talep yoğunmuş gibi görünüyor, dolayısıyla size ihtiyacı olanları memnun etmek için elinizden geleni yapın, ancak kendinizi kıpırdayamayacak hale gelecek kadar yıpratmayın. Kendi ritminize uygun hareket ettiğiniz takdirde büyük bir başarı elde edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizdeki tamamlanmamış işlerle ilgili sabırsız hissediyor olabilirsiniz bugün. Muhtemelen bir süredir restorasyonlar yapmaya çalışıyordunuz ve beklediğinizden daha uzun sürdü. Ya da belki bilgisayarınızı güncellemeyi istiyordunuz ve ihtiyacınız olan her şeyi bulmakta zorlanıyorsunuz. Her şeyin düzenli ve yerli yerinde olmasını isteyeceksiniz. Yine de bazı görevler yarım kalabilir ve bir sonraki müsait zamanınızı bekleyebilir.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay, 06:32-16:18 aralığında boşlukta kalıyor. Akademik konularınızda, yurt dışı işlerinizde işlemleriniz uzayabilir. Seyahatlerde rötarlar yaşayabilirsiniz. Ay, saat 16:18 olduğunda Aslan burcuna giriş yapıyor. Bu anla beraber kariyer hayatınızın öne çıkacağı bir güne devam ediyor olacaksınız. Ay'ın Venüs ile kavuşması kariyerinizde zirveye oturacağınız bir döneme girdiğinizi gösteriyor.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zamanını kaliteli kullanmak istiyorsun!Bugün Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Zaman hızla akıp gidiyor. Her anı daha kaliteli değerlendirmek isteyeceksin. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan ve yeni biriçin anlaşma yapma durumun varsa bugünü çok iyi değerlendirmelisin. Eğer bir yolculuğa gideceksen hafta sonu planlarının değişeceğini şimdiden ailene söylemelisin. Ailende bazı ortak miras konuları gündemde ise sen de hakkın olanı almak isteyeceksin. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin hafta sonu için ayarladığı tatil planı, ayaklarını yerden kesecek. Sevdiğin insanlarla ilişkilerini daima sıcak tutmaya çalışmak, kendi fikirlerini geri plana atmana neden olabilir.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşanmışlıkları ve geçmişi anlatarak ya da düşünerek geçirmeyin. Bugüne adapte olmaya çalışın. Alışkanlıklarınızı değiştirmek için harika bir gündesiniz.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Yeni şeyler öğrenmek için önünüze farklı yollar çıkabilir. Uğraştığınız işlerde ani değişiklikler yaşayabileceğiniz zamanlar var. Başkalarına duyarlı davranabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Hareket halinde olabilirsiniz.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyfinizi yerine getirecek ve istekleriniz odaklı kararlar alabilir, hayat kalitenizi arttırabilirsiniz. Her şartta olaylar pozitif ve olumlu yönde gelişecek sizin için.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayata dair umutlarınızın arttığı, kendinizi moralli hissettiğiniz, yeni ilişki tekliflerine açık olduğunuz, çocuklarınızla iletişiminizin güçlendiği, tatil planları yapabileceğiniz, eğitimler ve seyahatlerde fırsatlarınızın olduğu, ilişkilerinizde etkili iletişim kurabileceğiniz bir zamanda iken, akşam saatlerinde hayatınızdaki insanların problemleri ve problemli tavırları geçici olarak size yansıyabilir.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi mümkün olduğunca rahatlatmak için özen gösterin. Stresli zamanlar yaşıyorsanız daha sakin bir tutum benimsemek daha önemlidir. Enerji rezervlerinizi harcamanın gerekli olup olmadığını dikkatlice düşünün.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Örgütler, dernekler, politik ortamlar, sosyal ilişkiler için hareketli bir gün. Fikirlerin çarpıştığı hizmet temasının ön planda olduğu ortamlarda varlığınız önem kazanır. Arkadaşlarınızla bugün sakın tartışmayın. Eleştirel fikirler canınızı sıkabilir. Söylenenleri iyi niyetle dinleyin. Daha mükemmele ancak bu şekilde ulaşabilirsiniz.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda dünden biraz daha pozitifsiniz. Kendinizi eleştirerek bulduğunuz sonuçları daha pozitif bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Uzun süredir kendinizle kalamıyor, hayatın temposu içerisinde kayboluyordunuz. Kendinizle kalma fırsatı yakalayabilir, bir nebze de olsun kalbinizin sesini dinleyebilirsiniz.

31 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Akrep; bugün geçmişe ait konular tekrar önem kazanabilir. Bir eğitim programını veya seyahat planını beklentini karşılaması için gündemin haline getirebilirsin. İhtiyaç duyduğun doğru kelimeler; dilinden kolayca döküldüğünü göreceksin. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla zaman geçirebilir, fikirlerini paylaşabilir ve neşelenebilirsin.

31 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 59" R
Ay
Terazi
04° 39' 53"
Merkür
Boğa
04° 04' 19"
Venüs
Boğa
23° 49' 05"
Mars
Koç
13° 55' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 02"
Satürn
Balık
18° 00' 25"
Uranüs
Boğa
23° 25' 10"
Neptün
Balık
29° 24' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 57"
Lilith
Başak
25° 23' 35"
True Node
Koç
14° 56' 18"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>