Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Farklılığı Önemsiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün sizin için mutlu bir gün olacak. Hayatınızın eğlenceli ve huzurlu olduğunu hissedeceksiniz. Birçok insanın hayatında nasıl olumlu bir fark yarattığınızı görebilir ve sevdiklerinizden samimi geri dönütler alabilirsiniz. Aile üyelerinizle ve arkadaşlarınızla birlikte zamanınızı sohbet ederek ve kahkahayla geçirmekten keyif alacaksınız. Mizah anlayışınız yüksek olacak, bu yüzden saçmalamaya hazır olun!

Bugün, gelecek hakkında biraz endişe hissedebilirsiniz. Bir görüşme yapmak için bugün son gününüzse eğer gücünüzün biraz zayıf olduğunu hissedebilirsiniz. İşyerinde ve oyunda kendinizi kanıtlamak için zorluklara ihtiyacınız var. Şimdi kendinizi şekle sokmaya başlama zamanı. Şüphe, son derece ters tepen bir duygudur; başarı için tamamen donanımlısınız!

Son zamanlarda sizi meşgul eden para konusundaki endişelerinizin asılsız olduğunu anladınız. Bu size gerçekten bir rahatlatmış olmalı. fakat ilk bakışta bunu anlamak zor olabiliyor. Beyniniz hala bunu kabullenme aşamasında. İstediğiniz zaman istediğiniz kadar yazışmalarınızın ve banka hesaplarınızın üstünden geçin. Cevap yine aynı olacak: Her şey göründüğünden çok daha iyi gidiyor.

Bugün eğer arkadaşlarınla vakit geçirirsen, ortamın lideri ve gözdesi sen olursun. Planlama konularında sıra sende; bir konsere gidebilir, parti verebilir veya bir çeşit grup projesi başlatabilirsiniz. Bu pozisyondan da hoşlanıyorsun; arkadaşların da seni izlemekten! Enerji ve cömertlikle dolusun!Bugün yeterli oyu alamayabilir ve seçimleri kaybedebilirsiniz. Siz ve aile üyeleriniz bir konuda karar vermeye çalışıyor olabilirsiniz. Belki bir yolculuk ya da tatil planlıyorsunuzdur. Siz bir şey istiyor, eşiniz ve çocuklarınız ise başka bir şey istiyor olabilir. Bir uzlaşmaya varamazsanız, boyun eğmekten korkmayın. Zira onların istediği şeyi yapmaktan da keyif alacaksınız, bu yüzden aslında kaybettiğiniz söylenemez!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün korkacak hiçbir şeyiniz ve kaybedecek bir dakikanız bile yok. Hayalleriniz, üzerine gitmeniz ve kendi faydanıza kullanmanız gereken şeyler, buna şüphe yok. Girişimlerinizde cesur olun. Tereddüt etmenize gerek yok. Sorumluluğu alın ve nereye gitmeniz gerekiyorsa oraya varın. Cesur ruhunuz, hayranlarınızın oluşmasına yol açacak. Kendinizi hayatın heyecan verici, yeni ufuklarında bulacaksınız.

4 Ekim 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dostluklar, ilişkiler gündeminizde. İlişkilerin geleceğine dair konuşmalar yapılabilir. Geçmiş ilişkiler, geçmiş deneyimler gündeme gelebilir, özlem hissi çalışabilir. Beklenmedik kişilerden, beklenmedik tavırlar olabilir. Açık ve net konuşmalar yapılabilir.

4 Ekim 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğin bir akraban ile tekrar iletişime geçebilirsin. Onunla yeni kuracağınkonusunda fikir alışverişinde bulunabilirsin. Farklı düşünceleri önemsiyor olman çevrende sana karşı bir sempati oluşmasında etkili oluyor. Yaratıcı fikirlerini rutinlerinde bolca kullanabilirsin.

4 Ekim 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihniniz anılarınızı tazeleyecek bazı karşılaşmalar önünüze getirebilir. Belki de bugün geçmişi anmak ya da ilişkilerinizde dengede kalma kararı içinde olmanız size iyi gelecektir. Aşk hayatında yaşamış olduğunuz kırgınlıklardan dolayı yeni bir ilişkiye başlamaya korkabilirsiniz. Geçmişi geçmişte bırakmak size kalbinizdeki sevgiyi yeniden fark etmenizi sağlayacaktır.

4 Ekim 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı işler içinde olabilir ve kendinizi daha tatmin olmuş bulabilirsiniz. Sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili uğraşlar da keyif getirebilir.

4 Ekim 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle aldığınız ürün ya da hizmetlerden memnun kalmayabilirsiniz bu yüzden önemli alışverişlerinizi ilerleyen günlere sarkıtabilirsiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Egonuz bugün bir konuşmadan sonra zedelenmiş hissedebilir ancak kendinizi toparladığınızda partnerinizin sizi incitmek istemediğini anlarsınız. Bunun hakkında başka bir zaman tekrar konuşabilirsiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati ikili ilişkilerinize dikkat çekiyor.Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bugün yakınlarınızın ilgi ve desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Partnerinizle duygusal paylaşımlarda bulunmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Öğlen saatlerinde etkili olacak Ay – Uranüs kavuşumu ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere işaret ediyor.

4 Ekim 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

4 Ekim 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikteyken kendinizi güvende ve çok mutlu hissediyorsunuz. İş yerinizdeki harika çalışmalarınızdan dolayı patronunuz sizi takdir edecek. Zor zamanlarınızda bir yakınınızdan destek isteyin. 

4 Ekim 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki sorunları başkalarının önünde tartışmanız sorunlarınızın çözümüne yardımcı olmaz. Aksine bu durum sorunlarınızın daha da büyümesine neden olabilir. Eğer problemlerinizi çözmek istiyorsanız bunu profesyonel birinden yardım alarak daha başarılı bir şekilde çözümleyebilirsiniz. İşlerinizin giderek artması yüzünden çok yoğun bir tempo içine girebilirsiniz. Kendinizi çok fazla yormaktan kaçının. Yeni kaynak arayışlarınızla ilgili sürpriz gelişmeler var.

4 Ekim 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 47' 18" R
Ay
Başak
27° 45' 56"
Merkür
Boğa
03° 16' 43"
Venüs
Boğa
23° 06' 02"
Mars
Koç
13° 28' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 46"
Satürn
Balık
17° 58' 06"
Uranüs
Boğa
23° 23' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 12"
Lilith
Başak
25° 19' 43"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>